Vanaf vandaag begint het tweede seizoen van The Handmaid’s Tale op Videoland

We hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het zover. Want vanaf donderdag 26 april start het tweede seizoen van de Amerikaanse hitserie The Handmaid’s Tale

Over seizoen 2

In het tweede seizoen is Offred zwanger en vastbesloten haar kind niet te laten lijden onder het horrorregime van Gilead.

Offred, Moira en Ofglen moeten tegen deze duistere waarheid vechten om er niet aan onderdoor te gaan.

Succesvolle serie

The Handmaid’s Tale werd gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood en was voor het eerst te zien op 26 april 2016 op het streamingplatform Hulu.

De serie kreeg veel lof van recensenten en kijkers. The Handmaid’s Tale werd dan ook overladen met prijzen. In 2017 won de reeks maar liefst 8 Primetime Emmy Awards gewonnen, waaronder een Emmy Award voor ”Beste Dramaserie”. Ook won de serie meerdere Golden Globes begin 2018.

Een tweede seizoen werd dan ook al snel aangekondigd en zal worden toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Vrouwen zonder rechten

Na een verwoestende burgeroorlog draait het in de serie ‘The Handmaid’s Tale’ om Gilead, een totalitaire samenleving waar nog maar weinig vrouwen vruchtbaar zijn.

De vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn worden ontdaan van al hun rechten. Ze moeten speciale kleding en kappen dragen én worden gedwongen tot seksuele dienstbaarheid.

Nadat June (Elizabeth Moss) is ontdaan van haar rechten, is haar nieuwe naam ‘Ofredd.’ June probeert te overleven in een extreem gevaarlijke samenleving. De kleinste misstap kan haar dood betekenen. Maar ze heeft maar 1 doel: haar dochter vinden.