Vanavond start seizoen 2 van Outcast

Het is vandaag 10 april 2017. Dat betekent dat vanavond het tweede seizoen van Outcast gaat beginnen!

Outcast is een enge serie van CineMax. Na het succes van seizoen 1 kunnen we nu genieten van een tweede seizoen.

Om 21.55 wordt de eerste aflevering van seizoen 2 uitgezonden...

Het verhaal van Outcast

In seizoen 2 gaat het mysterie van Kyle Barnes verder. Kyle wordt al sinds hij een kind is geplaagd door demonische bezetenheid. Hij is op zoek naar antwoorden: Waarom is hij bezeten? Kyle ontdekt een geheim dat misschien wel eens het einde van de aarde kan betekenen…

Robert Kirkman

Outcast is gebaseerd op het gelijknamige stripverhaal van Robert Kirkman. Volgens Robert is Outcast een serie die overal ter wereld mensen gaat amuseren.

Robert is een vooraanstaande scenarioschrijver en producer. Hij schreef eerder scenario’s van The Walking Dead en Fear the Walking Dead. Het project Outcast was lange tijd een grote passie voor hem.

“Outcast has been a passion project of mine for many years,” said Kirkman. “Seeing it come together has been a huge thrill for me. What we’ve been able to achieve on Cinemax, with its unprecedented creative freedom, frankly, almost scares me at times.” – Robert Kirkman

Outcast terugkijken

De uitgezonden van Outcast worden door FOX herhaald. Je kunt de gemiste afleveringen daardoor terugkijken.

De afleveringen worden meestal 2 keer gehaald. De 1ste aflevering van Outcast wordt herhaald op 11 april om 04.00 en op 13 april om 02.35.