Videoland haalt Taboo naar Nederland

Videoland haalt de hitserie Taboo naar Nederland! Deze populaire serie komt in juni op Videoland te staan.

Deze dramaserie is geproduceerd door Scott Free London en Hardy Son & Baker voor BBC One en FX.

In Groot-Brittannië ging de serie op 7 januari 2017 in première. In de Verenigde Staten startte de serie op 10 januari 2017. In Nederland kunnen we op 30 juni naar deze serie kijken, dan komen alle afleveringen op Videoland te staan...

Van Steven Knight en de Hardy’s

Taboo is gemaakt door Steven Knight, Tom Hardy en zijn vader Chips Hardy. De Britse serie is gebaseerd op een verhaal van Tom en Chips Hardy. Steven Knight ontwikkelde hiervoor Peaky Blinders, die ook op Videoland staat.

Tom Hardy heeft zelf ook de hoofdrol. Hij speelt de avonturier James Keziah Delaney. Hiervoor had Tom de rol van Alfie Solomons in Peaky Blinders. Daarnaast had hij in 2011, samen met Joel Adgerton, een hoofdrol in de spannende film Warrior.

Het verhaal van Taboo

Het verhaal gaat over James Keziah Delaney, een avonturier die lang in Afrika woonde. Na de dood van zijn vader keert hij terug naar Londen.

Hij wil het scheepsbouwimperium van zijn vader opeisen én zijn dood onderzoeken. Langzaam ontdekt James dat hij terecht is gekomen in een schimmige samenzwering…

Beste serie van 2017

Taboo is zeker één van de beste series van 2017. Daarom is het geweldig dat Videoland deze serie naar Nederland haalt. Gelukkig komen alle afleveringen in 1 keer online te staan.

Daarnaast is er in maart bekend gemaakt dat Taboo met een 2de seizoen gaat komen. Daarmee is deze serie er om te blijven!