Videoland zet The Good Doctor online

The Good Doctor is een nieuwe ziekenhuisserie van ABC. Deze Amerikaanse serie is begonnen op 25 september 2017. Videoland haalt deze televisieserie op 29 januari 2018 naar Nederland.

Deze populaire dramaserie is geproduceerd door David Shore. Hij is vooral bekend als maker van House M.D. met Hugh Laurie, een andere populaire medische dramaserie...

Over The Good Doctor

Deze medische dramaserie volgt Dr. Shaun Murphy, een jonge chirurg met het savantsyndroom. Hij woont op het platteland, maar verhuist naar San José om carrière te maken in een ziekenhuis.

Door zijn autisme wordt hij niet altijd begrepen. De vraag is of iemand die niet in staat is om verbinding te leggen met mensen wél hun leven kan redden?

Nieuwe Ziekenhuisseries op Videoland

Op 2 januari zette Videoland seizoen 1 tot en met 13 van Grey’s Anatomy online. Deze serie op 19 februari verder met een 14de seizoen. Op 19 februari zendt Net5 het nieuwe seizoen uit.

Naast Grey’s Anatomy staan er nog een aantal leuke ziekenhuisseries online. The Good Doctor is een mooie uitbreiding aan de ziekenhuisseries op Videoland.

Tip: 4 leuke ziekenhuisseries op Videoland

Freddie Highmore

De Londense acteur Freddie Highmore wist de hoofdrol te bemachtigen als Dr. Shaun Murphy. Deze acteur had van 2013 tot 2017 de rol van Norman Bates in Bates Motel. In 2016 speelde hij Victor Ferguson in Close to the Enemy.

Nu schittert hij als Shaun in The Good Doctor. Hij speelt zijn rol zó goed dat hij in 2018 genomineerd werd voor een Golden Globe! Daarnaast kreeg hij een nominatie voor een Critics Choice Award.