Videoland’s Vaders en Moeders

Geschreven op 2 juni 2017

Vaders en Moeders is een nieuwe Videoland serie, die vanaf 7 augustus 2017 te zien is. Vaders en Moeders komt terecht in het rijtje met eigen Videoland series als Zwarte Tulp, Nieuwe Tijden en De 12 van Oldenheim.

De serie bestaat uit korte afleveringen. Seizoen 1 heeft 12 afleveringen van slechts 12 minuten. Videoland gelooft dat deze korte afleveringen aan de behoefte voorzien om ”snackable content” te bekijken op bijvoorbeeld een smartphone of tablet.

De scenario’s zijn geschreven door Thijs en Nienke Römer, Anna Drijver en Marjan Hofmann. De regie was in handen van Jelle de Jonge, die we bijvoorbeeld kennen van Toren C. Vaders en Moeders is geproduceerd door RTL Productions.

Vaders en Moeders

Deze nieuwe serie gaat over ouders van nu. Het geeft een luchtige kijk op hun dromen en verlangens, maar ook op hun verwachtingen en teleurstellingen.

De Nederlandse serie gaat over 3 stellen, die gespeeld worden door Cas Jansen en Sanne Langelaar, Korneel Evers en Anne-Marie Jung en Edwin Jonker en Juditch Noyons. De 3 stellen wonen naast elkaar en doen hun best, om hun onoverzichtelijke wereld overzichtelijk te houden...