Walter White oorzaak van zombie apocalypse?

Breaking Bad is één van de beste series ooit. De eenvoudige Walter groeide uit tot een enorme drugsbaas.

Wat als het verhaal verder gaat dan Walter White? Wat als de crystal meth van Walter een zombie apocalypse heeft veroorzaakt?

Netflix weet het zeker: De crystal meth van Walter heeft de zombie apocalypse veroorzaakt die we nu zien in The Walking Dead.

Hieronder staan de aanwijzingen voor deze theorie:

Blue Meth

In aflevering 2 van The Walking Dead zien we de drugs van Merle. Deze drugs zien eruit als de blauwe crystal meth van Walter.

Rode Dodge

In aflevering 2 van The Walking Dead zien we dan Glenn een rode Dodge heeft gesloten, om te ontsnappen aan zombies.

Deze rode Dodge zagen we eerder in Breaking Bad. In aflevering 2 van seizoen 4 geeft Walter deze Dodge aan zijn zoon Walter junior. Na een discussie met Skyler besluit Walter de auto in te gaan ruilen.

Walter spreekt met een medewerker genaamd Glenn. In plaats van de auto in te leveren besluit Walter de auto op te blazen.

Misschien is Glenn, de autoverkoper uit Breaking Bad, wel dé Glenn uit The Walking Dead.

Yo, Bitch!

Derle heeft het, in The Walking Dead, over iemand die hem bedreigde en zei: ”I’m going to kill you, bitch!”. Misschien had Derle het wel over onze favoriete drugsdealer Jessie Pinkman.

Gus Fring

Is Gus Fring de 1ste zombie die we zagen? Misschien heeft Gus zelf wel wat blauw crystal meth genomen voor hij werd opgeblazen door zijn grote vijand Hector Salamanca. Gus komt daarna namelijk als een ”zombie” de kamer uitlopen.

Het is een theorie

Het is slechts een theorie dat Breaking Bad en The Walking Dead meer overeenkomsten hebben dan alleen het netwerk AMC. Netflix heeft wel een aantal duidelijke aanwijzingen laten zien.

Het zou natuurlijk super vet zijn als deze theorie klopt. Wat denk jij? Laat het ons weten!