War and Peace vanaf 29 april op NPO2

29 april is War and Peace te zien op NPO2. Je kan dan gaan genieten van 6 afleveringen. War and Peace is een Brits- Amerikaanse serie die voor het eerst te zien was op 3 januari 2016.

Dit kostuumdrama staat hoog in ons overzicht met beste kostuumdrama's.

Deze serie werd in Groot-Brittannië uitgezonden door BBC One. Binnenkort kunnen we in Nederland ook van deze serie gaan genieten.

De serie is gebaseerd op het boek War and Peace van Leo Tolstoy. Tom Harper is de regisseur en Andrew Davies heeft de scenario's geschreven. Andrew is bekend van series als House of Cards en Pride and Prejudice. Tom regisseerde eerder de series Peaky Blinders en Misfits.

Kun jij niet wachten tot de afleveringen worden uitgezonden door NPO2? Helaas staan de afleveringen niet op Netflix of Videoland. Gelukkig is de complete serie te koop...

Een serie die beter is dan de gemiddelde serie…

In het jaar 1805 zijn de tsaren de baas in Rusland. Pierre, Natasha en Andrei horen bij de elite van Sint-Petersburg. Ze zijn niet tevreden met de positie die ze nu hebben. Ze willen meer betekenis gaan geven aan hun leven.

Andrei is charmant maar heeft een nietszeggend leven. Hier is hij gefrustreerd over. Andrei is op zoek naar een levensdoel. Pierre wil heel graag de wereld gaan verbeteren en Natasha is op zoek naar échte liefde.

Napoleon komt steeds dichterbij de Russische grens. Het gevolg hiervan is dat Andrei, Pierre en Natasha minder zeker zijn over de toekomst van hun leven…

Met James Norton, Paul Dano en Lily James…

James Norton heeft de rol van Andrei Bolkonsky. We kennen James van Happy Valley, Death Comes to Pemberley en Crantchester.

Paul Dano speelt Pierre Bezukhov. Paul speelde eerder in The Sopranos.

Lily James heeft de rol van Natasha Rostova. Lily is bekend van de populaire serie Downton Abbey. Ze was ook te zien in Secret Diary of a Call Girl.