Odds Videoland 2017

Odds kijken? Odds is een detective serie van Videoland. Deze Nederlandse serie is sinds 2017 online te bekijken.

De serie is geregisseerd door Danyael Sugaware. De afleveringen zijn op televisie uitgezonden door RTL5.

Lees nu alles over deze serie. Ontdek waar deze over gaat en wie de hoofdrolspelers zijn:

Waar gaat Odds over?

Tom is een slimme liefhebber van statistieken. Dit analytics talent leeft in een wereld van cijfers. Neil is een écht levensgenieter en vrouwenversierder. De mannen zijn rijk geworden met het wedden op sportwedstrijden.

Nu gebruiken ze hun talenten om moordzaken op te lossen die onoplosbaar lijken. De 2 lijken in eerste instantie geen ideale partners. Maar ze blijken hét perfecte team te zijn om de moeilijkste misdaden op te lossen.

Als Tom en Neil betrokken raken bij een moordzaak op hun goede vriend, komen ze in contact met rechercheur Kim. Deze rechercheur ziet meteen de talenten van de mannen en besluit hun in te zetten als haar persoonlijke ‘consultants’. Dit leidt tot irritatie bij haar collega Melvin…

Wie zijn de hoofdrolspelers?

Tygo Gernandt heeft de rol van Tom. Tygo is een bekende Nederlandse acteur. Hij speelde eerder in o.a. Dokter Tinus en Vuurzee.

Willem Voogd heeft de rol van Tom. Deze acteur kennen we natuurlijk van Zwarte Tulp en Project Orpheus.

Hannah Hoekstra heeft ook een hoofdrol. Ze heeft de rol van rechercheur Kim. Hannah is o.a. bekend van Volgens Robert en Freddy, Leven in de Brouwerij.

Oscar Aert heeft de rol van rechercheur Melvin. Oscar speelde hiervoor in o.a. Meiden van de Herengracht en Goede Tijden, Slechte Tijden.

tv

GRATIS AANMELDEN

Ontvang 1 x per maand de beste nieuwe series (wij spammen nooit)

Je ontvangt vanaf nu iedere maand een overzicht van de beste (nieuwe) series!LAAT EEN REACTIE ACHTER