Odds Videoland 2017

Odds kijken? Odds is een detective serie van Videoland. Deze Nederlandse serie is sinds 2017 online te bekijken.

De serie is geregisseerd door Danyael Sugaware. Het is een productie van NL Film, RTL5 en Videoland. De afleveringen zijn op televisie uitgezonden door RTL5 en onderdeel van het online aanbod van Videoland.

Lees nu alles over deze serie uit 2017: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers?

Waar gaat Odds over?

Tom is een slimme liefhebber van statistieken. Dit analytisch talent leeft in een wereld van cijfers. Neil is een écht levensgenieter en vrouwenversierder. De mannen zijn rijk geworden met het wedden op sportwedstrijden.

Nu gebruiken ze hun talenten om moordzaken op te lossen die onoplosbaar lijken. De 2 lijken in eerste instantie geen ideale partners. Maar ze blijken hét perfecte team te zijn om de moeilijkste misdaden op te lossen.

Als Tom en Neil betrokken raken bij een moord op hun goede vriend, komen ze in contact met rechercheur Kim. Deze rechercheur ziet meteen de talenten van de mannen en besluit hun in te zetten als haar persoonlijke ‘consultants’. Dit leidt tot irritatie bij haar collega Melvin…

Wie zijn de hoofdrolspelers?

Tygo Gernandt heeft de rol van Tom. Tygo is een bekende Nederlandse acteur. Hij speelde eerder in o.a. Dokter Tinus en Vuurzee.

Willem Voogd heeft de rol van Tom. Deze acteur kennen we natuurlijk van Zwarte Tulp en Project Orpheus.

Hannah Hoekstra heeft ook een hoofdrol. Ze heeft de rol van rechercheur Kim. Hannah is o.a. bekend van Volgens Robert en Freddy, Leven in de Brouwerij.

Oscar Aert heeft de rol van rechercheur Melvin. Oscar speelde hiervoor in o.a. Meiden van de Herengracht en Goede Tijden, Slechte Tijden.

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER