Online Films Kijken

Films zijn net als series online te bekijken. Het via internet kijken van films noemen we streamen. Je kunt voortaan duizenden films online streamen én het is bijna gratis. Je hoeft niet langer te downloaden. Het downloaden zorgt voor een volle harde schijf of allerlei virussen.

Omdat de films online te bekijken zijn, kunnen deze op ieder apparaat met een internetverbinding worden bekeken. Dit kan dus een computer of een laptop zijn, maar bijvoorbeeld ook een tablet of een smartphone. Uiteraard is alles te bekijken mét Nederlandse ondertiteling.

Hieronder staan alle mogelijke manieren om online naar films te kijken. Je kunt direct starten met kijken:

Online Films Kijken

Films kijken via Video on Demand

Je kunt met Video on Demand meteen starten met het kijken van een film. Je moet vroeger naar een Videotheek om een film te kunnen zien. Dat is verleden tijd!

Hieronder staan de populairste Video on Demand aanbieders van Nederland. Je betaalt bij deze diensten een vast bedrag per maand en kunt vervolgens zoveel films kijken als je zelf wilt.

Videoland

Je kunt films kijken via Videoland. Op Videoland staan honderden series en films. Je kunt voor slechts €8,99 per maand alle series en films volgen.

Het is ook mogelijk om dé nieuwste films te kijken. Dit kan bij ”huurfilms”. Je kunt hier dus nieuwe films online huren voor €3,99 in SD en voor €4,99 in HD.

Netflix

Op Netflix staan honderden films. Het aanbod bestaat uit films van allerlei producenten en films van eigen productie. Deze eigen films noemen we Netflix Originals. Je kunt deze films online bekijken.

KPN Play

Op KPN Play staan ook films. Je kunt een aantal films on demand kijken. Daarnaast is KPN Play een dienst om online tv te kijken. Je kunt dus films kijken die op televisie komen. Daarnaast zijn deze films ook terug te kijken.

Amazon Prime

Sinds december 2016 is Amazon actief in Nederland. Je kunt met een abonnement van Amazon Prime allerlei films en series kijken. Het aanbod is nu nog enorm beperkt en daarom is Videoland nog een veel beter alternatief.

Online films huren

Het is mogelijk om films te kijken door deze online te huren. Je hebt verschillende online platformen om films te huren. Het huren van films heeft een voordeel: Je kunt vaak de nieuwste films huren. Je betaalt voor het huren van een film tussen de €1 en €5.

Huren via Videoland

Je kijkt met Videoland onbeperkt series én films voor slechts €8,99 per maand. Je kunt hierdoor enorm veel series en films online kijken.

De nieuwste films zijn alleen te huur. Op Videoland staan ruim 100 huurfilms. Je kunt deze films kijken op een televisie, een computer, een laptop, een playstation of Xbox en een telefoon.

Het huren van een film kost tussen de €0,50 en €6,99. De prijs voor het huren van de meeste films is €3,99 voor Standaard Definition en €4,99 voor High Definition.

Je kunt een gehuurde film gedurende 48 uur afspelen.

Huren via Pathé Thuis

Je kent Pathé vooral als bioscoop. In Nederland zijn er ongeveer 25 Pathé bioscopen. In 2011 is de on demand dienst Pathé Thuis opgericht. Je kunt met Pathé Thuis online films huren. Dit zijn vrij nieuwe films, die slechts enkele maanden eerder in de bioscopen te zien waren.

De gehuurde film is te volgen via een televisie, een laptop, een computer, een game console en een smartphone.

Je betaalt voor het huren van een film tussen de €2,49 en 5,99. Je gehuurde film staat vervolgens voor 30 dagen in je account. Nadat je de film start is deze nog 48 uur te bekijken. Je kunt films ook online kopen en onbeperkt afspelen. Het kopen van een films is duurder dan het huren van een film.

Je betaalt huurfilms via Pathé Thuis met iDeal, PayPal of een creditcard. Je moet een minimaal tegoed van €10 overmaken. Dit kan een klein nadeel zijn.

Huren via MovieMax

MovieMax was vroeger een populaire videotheekketen. Nu verhuurd MovieMax films online.

Op MovieMax staan veel nieuwe films. Je kunt deze films vervolgens kijken op een computer, een laptop, een televisie, een tablet en een smartphone.

De prijs van een film varieert tussen de €1,99 en €5,99. Je kunt de film na het huren gedurende 24 of 48 kijken.

De populairste films nu online kijken

Hieronder staat een overzicht van de populairste films die nu online te bekijken. Je kunt deze films bijna gratis kijken met een abonnement.

Het kijken van deze films is super eenvoudig. Je hebt alleen een internetverbinding nodig en kunt meteen de beste films kijken. Je hoeft niks te downloaden en alle films hebben Nederlandse ondertiteling.

Dit zijn de beste films van dit moment:

Escape Plan

Escape Plan

Genre: Actie, Thriller
Premièredatum: 18 juli 2013
Hoofdrolspelers: Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Curtis ”50 cent” Jackson

Escape Plan is een Amerikaanse film uit 2013. De regisseur van de film is Mikael Håfström. De hoofdrolspelers uit deze film zijn Sylvester Stallone als Ray Breslin en Arnold Schwarzenegger als Rottmayer.

Ray is een baas in het uitbreken uit gevangenissen. Ray laat zich tegen betaling opsluiten in gevangenissen om er vervolgens uit te breken. Dankzij Ray kunnen gevangenisdirecteuren lekken in hun gevangenis ontdekken en de beveiliging verbeteren.

Maar zijn skills worden op de proef gesteld als hij wordt opgesloten in de gevangenis die door én voor hem is ontworpen. Nu moet hij proberen te ontsnappen en de mysterieuze persoon vinden die hem onder valse voorwendselen opsloot…

Escape Plan Kijken

Videotheek: Online Huren

Je kunt deze nieuwe films online huren in onze videotheek!. Zoek nu een film om te bekijken:

SPECTRE

SPECTRE

Genre: Actie
Premièredatum: 26 oktober 2015
Hoofdrolspelers:Daniel Craig,Christoph Waltz,Léa Seydoux

Spectre is de 24ste James Bond film. Je kunt deze film met Daniel Craig als 007 nu huren. Deze populaire film is geproduceerd door Barbara Broccoli en Michael G. Wilson. Het is de langste én duurste James Bond film ooit!

Bond wordt naar Mexico City gestuurd door een vreemd bericht uit het verleden. Vanaf Mexico City reist hij naar de Italiaanse hoofdstad Rome. Daar ontmoet hij Lucia, een beeldschone weduwe. In Italië belandt James op een vergadering. Daar ontdek hij de geheime organisatie die SPECTRE heet…

Spectre Huren

The Martian

The Martian

Genre: Sciencefiction
Premièredatum: 11 september 2015
Hoofdrolspelers: Matt Damon,Jessica Chastain,Kristen Wiig

The Martian is een sciencefictionfilm uit Amerika. Ridley Scott is de regisseur en Matt Demon is de hoofdrolspeler.

Mark is de 1ste persoon die een stap op Mars zet. Deze stap zette hij 6 dagen terug. Nu weet hij zeker dat hij de 1ste zal zijn die hij gaat sterven. Als hij wordt getroffen door een zandstorm blijft hij alleen achter. Zijn team denkt dat hij dood is en Mark kan geen contact opnemen met de Aarde om te laten weten dat hij leeft…

The Martian Huren

Southpaw

Southpaw

Genre: Actie, drama
Premièredatum: 10 september 2015
Hoofdrolspelers: Rachel McAdams,Jake Gyllenhaal,Forest Whitaker

Southpaw is een keiharde dramafilm. De hoofdrolspeler is Jake Gyllenhaal als Billy Hope. Curtis ’50 Cent’ Jackson en Forest Whitaker hebben ook een hoofdrol.

Billy Hope is een bokskampioen. Hij heeft een prachtige carrière, een geweldige villa en een warm gezin. Billy heeft plannen om te stoppen met boksen en meer aandacht te besteden aan zijn gezin. Maar dan slaat het noodlot toe en verliest Billy écht alles wat hem lief is…

Southpaw Huren