Op 17 april seizoen 2 van The Good Karma Hospital op BBC First

Seizoen 1 van The Good Karma Hospital is sinds 13 augustus 2017 te zien op BBC First.

Op 17 april gaat deze zender het tweede seizoen uitzenden...

The Good Karma Hospital

Deze televisieserie vertelt het verhaal van de Brits-Aziatische arts Ruby Walker, die aankomt bij het vervallen Good Karma-ziekenhuis in India. Ze sluit zich aan bij een toegewijd team van medici, die de werkdruk niet meer aankunnen.

Het Good Karma ziekenhuis wordt gerund door de excentrieke Lydia Fonseca. Deze Engelse vrouw heeft weinig financiële middelen, maar door haar creativiteit en vindingrijkheid is het Good Karma-ziekenhuis hét kloppende hart van de lokale gemeenschap. Het is niet alleen een medische buitenpost – het is een thuis voor veel mensen…

Serie van Dan Sefton

De dramaserie is gemaakt door Dan Sefton voor ITV. Het is niet de eerste medische dramaserie van Dan. Hiervoor schreef hij scenario’s van Trust Me, Born and Bred en Doctors. Voor ITV is The Good Karma Hospital een succesvolle productie.

De 6 afleveringen van seizoen 1 hadden gemiddeld zo’n 7 miljoen kijkers. De eerste aflevering werd bekeken door meer dan 8 miljoen kijkers.

Over seizoen 2

De opnames van seizoen 2 begonnen in augustus 2017. In Groot-Brittannië is seizoen 2 op 18 maart in première gegaan. In Nederland wordt het nieuwe seizoen dus uitgezonden op 17 april. Seizoen 2 zal opnieuw gaan over het werk van Ruby Walker.

Seizoen 2 van The Good Karma Hospital komt op 17 april 2017 om 21.00 op BBC First.