Over tvserieskijken.nl

Geschreven op 20 mei 1700

TVserieskijken.nl is in april 2014 opgericht door Joost van Herpen, om overzicht te bieden. Omdat er zoveel nieuwe series uitkomen én er steeds meer aanbieders komen van video on demand zien consumenten de bomen door het bos niet meer. TVserieskijken.nl biedt overzicht en laat zien welke series er allemaal zijn, welke series er nieuw zijn en wat de beste series zijn. Verder informeren we seriekijkers over het laatste serienieuws…

Website van het Jaar 2016

In 2016 werd tvserieskijken.nl door MatrixLab genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing binnen de categorie ''media''.

We mochten het opnemen tegen andere mediabedrijven, zoals Netflix, NPO, Powned, SBS6 en Veronica.

Hulp van bekende Nederlanders

We werden voor de verkiezing aangemoedigd door een aantal bekende Nederlanders, waaronder Monique Hendrickx en Eric Corton (Penoza) en Achmed Akkabi (Bluf en moordvrouw).

Website van het Jaar 2017

In 2017 werden we opnieuw genomineerd voor de Website van het Jaar-verkiezing. Opnieuw mochten we het opnemen tegen andere mediabedrijven, zoals Netflix, de NPO, Veronica en SBS6.

TVserieskijken.nl als seriedeskundige op de radio

Oprichter Joost van Herpen komt in radioshow, zoals Qmusic en NPO. Zo was Joost op 29 augustus 2017 te gast bij ''Dit is de Nacht'' van NPO Radio 1 om te praten voer de 20e verjaardag van Netflix. Verder vertelt Joost over de nieuwste series bij Qmusic.

Hieronder het fragment van van september 2017:

TVserieskijken.nl bezoekt premières van nieuwe series en interviewt acteurs en actrices

We worden regelmatig uitgenodigd om premières bij te wonen van nieuwe series.

Compleet seizoen van Zwarte Tulp kijken op het Mediapark in Hilversum

Joost van Herpen Roeland Fernhout Zwarte tulp

Zo keken we op 5 mei 2016 het complete seizoen van Zwarte Tulp op het mediapark in Hilversum.

Bij de rode loper van de Televizier-Ring

Televizier-ring-2016

Zo keken we op 5 mei 2016 het complete seizoen van Zwarte Tulp op het mediapark in Hilversum.

première The Night Of van HBO

Op 10 juli 2016 is The Night Of in première. Op 4 juli 2016 was tvserieskijken.nl aanwezig bij de exclusieve première in Utrecht. We spraken met de kandidaten van de Miss Nederland-verkiezing over de serie. Daarnaast spraken we met bekende Nederlanders over de serie, waaronder Lieke van Lexmond, die vooral bekend is van Goede tijden, Slechte tijden.

première van The Gifted van FOX

Joost serie-expert tvserieskijken FOX the Gifted

The Gifted is op 5 oktober 2017 in première gegaan in Nederland. Op 3 oktober 2017 mochten wij samen met een aantal fans de eerste aflevering al bekijken. Na afloop van de eerste aflevering gaf Joost zijn mening over de serie.

Interview Lyne Renee over Deepstate van FOX

Interview Lyne Renee FOX Deepstate

In april 2018 interviewde tvserieskijken.nl Lyne Renee over haar hoofdrol in de nieuwe FOX-serie Deepstate. Deze Amerikaanse actieserie is sinds 12 april 2018 te zien en vertelt het verhaal van Max Easton, een gepensioneerde medewerker van de geheime dienst, die wordt overgehaald om opnieuw te opereren in het veld om een Iraans raketprogramma te saboteren. Daarnaast heeft hij de kans om wraak te nemen op de moordenaars van zijn zoon. Zijn zoon wilde in zijn voetsporen treden en kwam om bij een spionage-missie. Max gaat op onderzoek uit, maar wie kan hij vertrouwen in een wereld waar werkelijkheid en fictie moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn?

Opnames in eigen videostudio


We hebben een eigen videostudio waar we praten over series en partners helpen met het promoten van hun nieuwe series. Zo maakte we in samenwerking met KPN een video over de serie Brussel, die sinds 20 januari 2017 te zien is.