Over tvserieskijken.nl

tvserieskijken.nl is in 2014 opgericht door Joost van Herpen. Dankzij zijn liefde voor series is tvserieskijken.nl uitgegroeid tot dé seriewebsite van Nederland (én België). In 2016 hebben we tvserienschauen.de in Duitsland geïntroduceerd!

Op onze website staat alle informatie over series. Ontdek welke series nieuw zijn én wat de beste series van het moment zijn. Check vervolgens of deze serie online te bekijken is óf dat deze te koop is op DVD.

Genomineerd als beste mediawebsite van het jaar 2016

Eric Corton (Penoza) stemt op tvserieskijken.nl

De hoofdrolspeler van Penoza heeft een vraag… Stem nu https://websitevanhetjaar.nl/vote/tvserieskijkennl/

Geplaatst door tvserieskijken.nl op vrijdag 14 oktober 2016

In 2016 zijn we genomineerd voor de Beste Website van het Jaar verkiezing! Binnen de categorie ”Media” mochten we het opnemen tegen bijvoorbeeld Netflix, NPO, 24 Kitchen, SBS6 en Veronica.

Videostudio in Eindhoven

Studio tvserieskijkenIn Eindhoven hebben we onze eigen Videostudio. Hier nemen we video’s op waarin we praten over series. Deze video’s delen we op tvserieskijken.nl, via onze nieuwsbrief, via pushcrew, via Youtube én Facebook.

We nemen ook Video’s op voor partners. Ben je een marketing manager van een aanbieder van Video on Demand en wil je een serie of dienst onder de aandacht brengen, neem dan contact met ons op.

Premières en evenementen

Gouden Televizier Gala 2016: De favoriete serie van bekend Ned…

even geen serie om te kijken? Dit kijkt bekend Nederland…vergeet trouwens niet op ons te stemmen: https://websitevanhetjaar.nl/vote/tvserieskijkennl/

Geplaatst door tvserieskijken.nl op zaterdag 15 oktober 2016

We bezoeken premières en evenementen. Hierdoor kunnen we nieuwe series van onze partners onder de aandacht brengen bij een groot publiek van serieliefhebbers. We bezochten bijvoorbeeld de première van Zwarte Tulp 2 en The Night Of. Daarnaast deden we verslag van het Gouden Televizier Ring Gala.

Organiseer jij een première of evenement en wil jij deze onder de aandacht brengen bij een publiek van serieliefhebbers, nodig ons dan uit om de premiere of het evenement te promoten!

Partners

We hebben veel partners. Samen zorgen we ervoor dat Nederland dé beste series kan kijken. We werken bijvoorbeeld samen met aanbieders van Video on Demand, aanbieders van online televisie kijken en televisiezenders.

We bieden vele mogelijkheden om een serie of dienst te promoten. Benieuwd wat tvserieskijken.nl kan betekenen? Neem dan contact met ons op. We maken graag kennis.

Supporters

We worden gesupport door verschillende bekende Nederlanders. Zo vroeger verschillende acteurs en actrices op ons te stemmen tijdens de Website van het Jaar verkiezing in 2016:

Churandy Martina

Gwen van Poorten

Ajouad El Miloudi

Monic Hendrickx

Achmed Akkabi

Wij steunen Het Vergeten Kind

Ieder kind hoort normaal op te groeien. Helaas zijn er veel vergeten kinderen in Nederland, die ten onder dreigen te gaan aan problemen, zorgen en negatieve ervaringen. We zien dit graag anders, daarom steunen we Het Vergeten Kind. Jij ook?

Contactgegevens

Neem vrijblijvend contact met ons op. Iedere vraag of opmerking is welkom!

Contactpersoon: Joost van Herpen
E-mailadres: info@tvserieskijken.nl