Joost van Herpen | tvserieskijken

tvserieskijken.nl is opgericht in 2014 en uitgegroeid tot dé seriewebsite van Nederland en België. In Duitsland zijn we actief met tvserienschauen.de. We werken samen met o.a. HBO, KPN en Videoland. We interviewen bekende Nederlanders, of bezoekers premières om nieuwe series onder de aandacht te brengen.

Op tvserieskijken.nl staan 100den populaire series. Deze series zijn o.a. onderverdeeld in landen: Amerikaanse series, Belgische series, Britse series, Nederlandse series en Scandinavische series.

Je kunt ook een serie zoeken per genre, zoals bijvoorbeeld dramaseries, komedieseriespolitieseries en science fiction series. De nieuwste series staan online, maar ook allerlei series van vroeger.

Alle informatie over deze series is online te vinden. Je leest waar een serie over gaat, hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn én wie de hoofdrolspelers zijn. Je kunt ook meteen alle trailers bekijken en checken waar een serie online te bekijken is. Wanneer een serie niet online te bekijken is bieden we de DVD aan.

Op tvserieskijken.nl staan ook overzichten van de beste series. Deze zijn onderverdeeld in verschillende toplijsten, zoals bijvoorbeeld: Beste Netflix series, Beste HBO series, Beste Videoland series of Beste ziekenhuisseries.

Stel alle vragen over onze website via info@tvserieskijken.nl.

Première HBO The Night Of

The Night Of is een spannende televisieserie van HBO. Wij waren aanwezig bij de Nederlandse première van deze serie:

Nominatie Website van het Jaar 2016

In 2016 zijn we binnen de categorie ”Media” genomineerd voor Website van het Jaar 2016. Voor het verzamelen van extra stemmen kregen we hulp van verschillende bekende Nederlanders: