Ozark Kijken?

  • 2017 - 
  • 3 seizoenen
  • 21 afleveringen
  • Netflix
  • Ozark - IMDb Rating 8.3

    8.3

Ozark kijken? Ozark is een nieuwe Netflix serie. Deze dramaserie is begonnen op 21 juli 2017.

De afleveringen zijn opgenomen in Woodstock en Lake Allatoona in Georgia en in Lake Ozark in Missouri. De serie is internationaal uitgebracht als Netflix Original.

Deze spannende serie is gemaakt door Bill Dubuque. De regie was in handen van hoofdrolspeler Jason Bateman. Bill schreef eerder het script van The Accountant, een film uit 2016 met Ben Affleck in de hoofdrol.

Volgens Netflix is het een duistere en gevaarlijke serie. Wij hebben er hoge verwachtingen van!

Lees nu alles over deze serie uit 2017: Waar gaat deze precies over? Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check vervolgens de officiële trailer:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Ozark Over?

Over Ozark

Waar gaat Ozark Over?

Marty en Wendy lijken, samen met hun kinderen Charlotte en Jonah, een normaal gezin te zijn. Alleen houdt Marty zich bezig met het witwassen van drugsgeld voor een Mexicaans drugskartel.

Wanneer de samenwerking met het beruchte kartel mis dreigt te gaan, verhuist hij samen met zijn gezin van Chicago naar Ozark. Hier duikt hij onder, in een poging om zichzelf én zijn gezin te beschermen…

Reviews Van Ozark

  • Ozark imdb Beoordeling: 8.3 8.3

''Breaking Bad-achtige misdaadserie''

Review Geschreven Op25 mei 2017

Joost / Bingewatcher

Ozark is een Breaking Bad-achtige misdaadserie! Goede reden om hem meteen te kijken. De serie gaat over Marty Byrde, een ”normale” familieman die veel geld wit wast voor de georganiseerde misdaad.

De vooraanstaande Jason Bateman heeft de hoofdrol als Marty Byrde, maar er spelen meer goede acteurs in. Laura Linney is op haar best als Wendy Byrde, de vrouw van Marty. De 2 hebben geen geweldige relatie. Marty weet dat ze een affaire heeft, maar zegt hier niks van. In plaats daarvan plaatst hij verborgen camera’s en bekijkt hij hoe zijn vrouw seks heeft met een andere man.

Het is vet dat hij samen met zijn gezin naar Ozark, Missouri gaat. Dit is namelijk een compleet andere wereld. Marty is niet de enige misdadiger. In Ozark wonen een aantal rednecks die er ook wat van kunnen. Het Mexicaanse kartel is opeens niet zijn enige probleem!

Na de 1ste aflevering komen er een paar langdradige afleveringen, maar daarna wordt het weer spannend. De laatste aflevering is écht prachtig. Dit zorgt zeker voor een ”what-the-fuck” moment!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Jason Bateman heeft de hoofdrol als Marty Byrde. Jason kennen we vooral als Michael Bluth uit Arrested Development. Daarnaast speelde hij bijvoorbeeld in Little House on the Prairie, een populaire serie van vroeger.

Laura Linney heeft de rol van Wendy Byrde. Hiervoor zagen we Laura in The Big C, John Adams en Frasier.

Sofia Hublitz speelt hun dochter Charlotte en Skylar Gaertner is hun zoon Jonah.

Hieronder staan de hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Het 1ste seizoen heeft 10 afleveringen. Deze afleveringen hebben allemaal een speelduur van ongeveer 60 minuten. Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 1 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

22 juni 2018

Seizoen 2 van Ozark op 21 augustus ...

Wanneer komt het tweede seizoen op Netflix te staan? ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer