Patrouille Linkeroever

Patrouille Linkeroever kijken? Patrouille Linkeroever is een komedieserie van de Belgische zender VTM. De Vlaamse serie startte in 2016.

Jonas van Geel, Jeroen van Dyck en Jef Hoogmartens zijn de schrijvers van de serie. Jonas is bekend van bijvoorbeeld De Biker Boys. Jeroen werkte eerder aan o.a. Het Eiland en De Smaak van de Keyser. Jef is bekend van de serie Thuis uit 2011.

Patrouille Linkeroever is grotendeels opgenomen in het Antwerpse stadsdeel Linkeroever.

Lees nu alles over deze nieuwe serie uit 2016. Ontdek welke Vlaamse acteurs en actrices een rol hebben en hoeveel afleveringen er te bekijken zijn. Check daarna de officiële trailer van de serie:

Alles over Patrouille Linkeroever…

Patrouille Linkeroever gezien? Schrijf nu zelf een recensie!

Waar gaat Patrouille Linkeroever over?

Linkeroever is doorgaans een rustig stadsdeel. Maar deze rust wordt steeds verstoord door de politie zelf! In dit Antwerpse stadsdeel is namelijk het meest onbekwame politieteam van Vlaanderen actief…

Seizoenen en Afleveringen

Seizoen 1 startte in 2016 en heeft 10  verschillende afleveringen.

Seizoen Premièredatum Afleveringen
1 2016 10

Hoofdrolspelers

Gene Bervoets, bekend van o.a. Cordon, Wolven en Salamander, heeft de rol van Pol Doornik. Eva Binon is Saskia Van Deun. Eva was eerder te zien in o.a. Flikken Gent.

Kevin Janssens heeft ook een hoofdrol. Hij speelt Bruce Taveniers. Kevin was eerder te zien in o.a. Salamander en De Smaak van de Keyser. Mieke De Groote speelt het karakter Liliane Verdonckschot. Mieke De Groote is bekend van verschillende series, waaronder Cordon, Code 37 en Het Eiland.

In Patrouille Linkeroever zijn Nico Sturm en Jonas Van Geel ook te zien. Ze spelen Dave Duyns en Johannes Geubbels. Nico is bekend van Cordon en De Smaak van de Keyser en Jonas van De Biker Boys en Kiekens.

Dit zijn de hoofdrolspelers in 1 overzicht:

Naam Artiestennaam
Gene Bervoets Pol Doornik
Eva Binon Saskia Van Deun
Kevin Janssens Bruce Taveniers
Mieke De Groote Liliane Verdonckschot
Nico Sturm Dave Duyns
Jonas Van Geel Johannes Geubbels

Trailers

Bekijk nu de officiële trailer van seizoen 1 (1.29 minuten):

Trailer seizoen 1

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER