Petticoat Kijken?

  • 2016 - 
  • 1 seizoenen
  • 8 afleveringen
  • KRO-NCRV
  • Petticoat - IMDb Rating 7.3

    7.3

Petticoat kijken? Petticoat is een nieuwe serie uit 2016. Deze Nederlandse serie is te zien sinds 24 november 2016.

De serie is opgenomen in Oostzaan en op donderdagavonden om 20.30 uitgezonden door NPO1.

Paula van der Oest en Inge Hardeman schreven de scenario’s. De regie was in handen van Pim van Hoeve en Thomas Korthals Altes. De muziek uit de serie is van Henny Vrienten.

Paula schreef hiervoor bijvoorbeeld scenario’s van Vlucht HS13 en Noord Zuid. Inge Hardeman schreef ook scenario’s van Noord Zuid. Pim van Hoeve kennen we bijvoorbeeld van Westenwind en Costa!

De drama– en komedieserie is gebaseerd op de gelijknamige musical van Joop van den Ende uit 2010.

Lees nu alles over deze Nederlandse televisieserie: Wat is het verhaal? Hoeveel afleveringen kan ik kijken? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk de trailers en ontdek waar de serie terug te kijken is:

lees meer

Waar gaat Petticoat Over?

Over Petticoat

Waar gaat Petticoat Over?

Pattie woont samen met haar vader op het platteland in Groningen. Pattie droomt ervan om een succesvolle zangeres te worden.

Op een dag stand de bus van The Petticoats, een populaire Nederlandse muziekgroep. Pattie schiet de artiesten te hulp. Daarbij slaat de vonk met de showbizzwereld voorgoed over.

Pattie besluit, ondanks de waarschuwingen van haar vader en beste vriend, om naar de grote stad te verhuizen. Daar wil ze haar grote droom gaan waarmaken.

Het leven in de stad is anders dan ze zich had voorgesteld. Om rond te kunnen komen gaat ze als schoonmaakster werken bij de rijke familie Van Rooden. Ze raakt bevriend met Rogier Van Rooden en wordt verliefd op zijn broer Willem.

Langzaam leert Pattie zichzelf én de showbizzwereld beter kennen…

lees meer

Reviews Van Petticoat

  • Petticoat imdb Beoordeling: 7.3 7.3

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Abbey Hoes is de hoofdrolspeelster. Ze speelt Pattie. Abbey was eerder bijvoorbeeld te zien Zwarte Tulp, Dokter Deen en Feuten.

Hajo Bruins heeft de rol van haar vader. Hajo speelde eerder o.a. in Weemoedt, Penoza en Gouden Bergen.

Jason de Ridder is Rogier Van Rooden. Jason was eerder al eens te zien in bijvoorbeeld Flikken Maastricht en Penoza. Kay Greidanus speelt Willem Van Rooden, de broer van Rogier. Kay was eerder te zien in Meiden van de Herengracht, Gouden Bergen en Bloedverwanten.

Hieronder staan alle acteurs met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Hieronder staat de afleveringen. Je kijkt 1 aflevering in ongeveer 40 minuten.

Hieronder staan alle afleveringen. Je kunt het complete 1ste seizoen nu terugkijken:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer