Power Kijken?

  • 2014 - 
  • 6 seizoenen
  • 63 afleveringen
  • Starz
  • Power - IMDb Rating 8.2

    8.2

Power kijken? Power is een Amerikaanse serie van de zender Starz. Deze serie is op 11 juli 2014 in première gegaan.

De producer van de serie is Courtney Kemp Agboh. Ze is bekend van de serie The Good Wife uit 2009. Courtney Kemp Agboh heeft Power samen met Curtis ’50 cent’ Jackson en R&B zanger Joe ontwikkeld.

De soundtrack van Power: Big Rich Town is van 50 cent en Joe. In Amerika wordt de serie uitgezonden door de televisiezender Starz.

Lees nu waar deze serie van Starz over gaat. Lees hoeveel afleveringen er zijn en wie er een hoofdrol hebben. Bekijk daarna de officiële trailers of kijk de afleveringen:

lees meer

Waar gaat Power Over?

Over Power

Waar gaat Power Over?

James St. Patrick is een ambitieuze New Yorkse nachtclub eigenaar. Met zijn luxe nachtclub genaamd Truth, richt hij zich op de elite van New York. Naast deze groeiende nachtclub heeft James een prachtige vrouw, een aantal kinderen en een luxe penthouse.

Ondertussen leidt James een dubbelleven. Hij is namelijk een beruchte drugsdealer, met de bijnaam ”Ghost”. James wil de onderwereld eigenlijk verlaten om een nachtclub-imperium op te bouwen. De onderwereld kan namelijk voor veel problemen zorgen. James kan de onderwereld alleen niet zomaar verlaten.

Dan duikt ook nog eens zijn oude geliefde op en die zou hem nog wel eens in gevaar kunnen brengen…

Reviews Van Power

  • Power imdb Beoordeling: 8.2 8.2

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspeler uit deze dramaserie is Omari Hardwick. Hij is de ambitieuze clubeigenaar uit New York James St. Patrick. Zijn bijnaam in de serie is Ghost. Curtis Jackson heeft ook een rol in de serie. In seizoen 1 heeft hij slechts een bijrol.

In Power zien we verder Naturi Naughton, als Tasha St. Patrick, de vrouw van James. Lela Loren heeft ook een hoofdrol als Angela Valdes, Lela heeft een hoofdrol in Gang Related en een bijrol in The Shield.

Alle hoofdrolspelers uit Power zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 heeft 8 afleveringen. Seizoen 2, 3 en 4 hebben ieder 10 afleveringen. De afleveringen duren ongeveer 60 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 10 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 15 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Laatste Serienieuws

13 juni 2015

seizoen 3 van power

Nieuw seizoen van Power De Amerikaanse tv serie van ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer