Rectify Kijken?

Rectify kijken? Rectify is een serie van de makers van AMC’s Breaking Bad. De dramaserie is op 22 april 2013 uitgekomen. De laatste aflevering kwam uit op 14 december 2016.

Rectify is bedacht en geregisseerd door Oscar-winnaar Ray McKinnon. Ray is bekend van zijn rol in o.a. Sons of Anarchy en Deadwood.

De Amerikaanse serie is uitgezonden op de zender Sundance Channel. In België is deze serie uitgezonden door Canvas. Je kunt alle afleveringen ook bekijken via de streamingdienst Netflix.

In 2015 won deze populaire Netflix serie een Peabody Award.

Lees nu de verhaallijn van deze dramaserie en zie hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn. Check welke acteurs en actrices in deze serie te zien zijn en bekijk alle trailers. Lees onze recensie of kijk alle seizoenen terug:

lees meer

Waar gaat Rectify Over?

Over Rectify

Waar gaat Rectify Over?

Daniel Holden heeft 20 jaar in de gevangenis gezeten voor een misdrijf die hij nooit pleegde. Hij komt vrij uit de dodencel nadat DNA hem vrijspreekt.

Hij was pas 18 toen hij een veroordeling kreeg voor verkrachting en moord op een meisje van 16. Daniel keert na zijn vrijspraak terug naar zijn familie. Als hij terug is in zijn thuishaven merkt hij dat vele nog steeds denken dat hij schuldig is.

Daniel heeft zijn hele leven als volwassenen moeten wachten op de dood. Nu moet Daniel weer leren leven. Maar het leven als een vrij man is zwaar als niemand gelooft in je onschuld…

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van Rectify

  • Rectify imdb Beoordeling: 8.3 8.3

''Aangrijpende serie met veel diepgang''

Review Geschreven Op22 april 2013

Joost / Bingewatcher

Rectify is een aangrijpende dramaserie met enorm veel diepgang. Ik heb nooit eerder zo’n ontroerende televisieserie gezien.

De serie is écht heel goed. Ik leefde helemaal mee met Daniel, die 20 jaar van zijn leven in de gevangenis heeft doorgebracht. Voordat ik het zelf door had was ik al met seizoen 2 bezig.

Met flashbacks laten ze zien wat Daniel in de gevangenis allemaal heeft meegemaakt en deze scenes zijn enorm aangrijpend. Je wordt wel even stil van de scene waarin zijn enige vriend naar de executiekamer wordt gebracht (scene hierboven).

De serie laat zien hoe iemand, die 20 jaar vast heeft gezeten, opnieuw terugkeert in de maatschappij. Sommige inwoners zien hem nog steeds als de moordenaar en deze inwoners maken het hem niet makkelijk.

Kijk je graag naar dramaseries mét veel diepgang en een goed verhaal? Dan moet je Rectify zeker kijken!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrol is voor Aden Young. Hij is de ter dood veroordeelde Daniel Holden. Aden speelde hiervoor in The Principal en The Code.

In de serie zien we ook Abigail Spencer. Ze is Amanda Holden, een familielid van Daniel. We kennen Abigail Spencer o.a. van de serie True Detective en natuurlijk Suits.

J. Smith-Cameron speelt Janet Talbot, de moeder van Daniel Holden. Deze actrice kennen we bijvoorbeeld van DivorceTrue Blood en Law & Order.

Adelaide Clemens speelt Twaney Talbot. Adelaide had eerder een hoofdrol in Parade’s End.

Deze acteurs en actrices hebben een hoofdrol in de serie:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Deze indrukwekkende serie heeft op dit moment 30 afleveringen. Deze afleveringen zijn opgenomen binnen 4 seizoenen.

Een aflevering van Rectify is te bekijken in ongeveer 50 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt alle afleveringen terugkijken omdat deze serie te koop is:

Seizoen 1 | 6 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 6 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 8 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

13 april 2017

Seizoen 2 van Rectify vanaf 14 april ...

Aangrijpende serie Het verhaal gaat over Daniel Holden. Hij ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer