Samenwerken met TVserieskijken.nl

In 2014 is tvserieskijken.nl opgericht met als doel te laten zien waar een serie te bekijken is. Daarnaast laten we zien welke series nieuw zijn én welke series het beste zijn.

We houden van series kijken – net als jij. Elke dag komen er nieuwe uit, maar welke moet jij echt kijken? TVserieskijken.nl biedt overzicht en verwijst door naar legale bronnen.

Inmiddels is tvserieskijken.nl uitgegroeid tot dé seriewebsite van Nederland. In 2016 en 2017 werden we genomineerd voor beste media website van het jaar!

Oprichting in 2014

TVserieskijken.nl werd in 2014 opgericht door Joost van Herpen. Hij combineerde zijn passie voor het kijken van series met zijn kennis van online marketing en ontwikkelde de seriesite. Wat begon als een hobby groeide uit tot een succes.

Op TVserieskijken.nl staan alle series en waar ze te bekijken zijn. Ook hebben we veel overzichten met beste series, nieuwe series en het laatste serie-nieuws. 

We stimuleren legaal series kijken en helpen mee met het bestrijden van illegaal kijken van series. Dit doen we door (samen met onze partners) zo goed mogelijk te laten zien waar een serie te bekijken is via een legale bron.

Wanneer we allemaal gebruik maken van een legale bron kunnen serieproducten goede series blijven maken waarvan we allemaal kunnen genieten!

TVserieskijken.nl werd een begrip in Nederland en België op het gebied van series. Dagelijks bezochten vele duizenden mensen de website om te zoeken naar een nieuwe serie om te kijken.

In 2018 werd de grens van 10.000.000 pageviews bereikt!

Hieronder staat wat we sinds de oprichting zoal gedaan hebben:

 

Videoland

We werken sinds de oprichting van TVserieskijken.nl samen met Videoland. Iedere maand verwezen we tienduizenden bezoekers door naar Videoland, waarmee we hebben geholpen met de bekendheid en opbouw van de Nederlandse streamingdienst.

Online series kijken via KPN Play

TVserieskijken.nl startte in 2015 een samenwerking met KPN om KPN Play te promoten. KPN Play was een app om online televisie te kijken. Tijdens de samenwerking zijn er via TVserieskijken.nl vele duizenden abonnementen afgesloten bij KPN Play.

In 2018 stopte KPN met het aanbieden van de app door onvoldoende vraag vanuit de markt.

Seizoen 2 van Videoland's Zwarte Tulp

Op 6 mei 2016 is het tweede seizoen van Zwarte Tulp in première gegaan. Op 2 mei 2016 was TVserieskijken.nl aanwezig bij de première op het mediapark in Hilversum. Samen met liefhebbers van de serie keek TVserieskijken achter elkaar naar alle 12 afleveringen van het tweede seizoen.

Op TVserieskijken.nl hielpen we met de promotie van seizoen 2. Daarmee hebben we Videoland geholpen aan duizenden nieuwe abonnees.

Zwarte Tulp is een Videoland-Original serie die sinds 2015 te zien is. Deze Nederlandse serie volgt 2 families die in een bollenstreek wonen en elkaar haten. Dit heeft te maken met een mysterieus drama uit hun verleden.

Nu zijn beide families bezig met het kweken van een zwarte tulp, die heel zeldzaam is. Beide families willen de eerste zwarte tulp kweken en vechten een concurrentiestrijd uit. De families krijgen daarnaast te maken met financiële problemen, familiedrama’s en onmogelijke liefdes…

Première HBO's The Night Of

The Night Of is een spannende Amerikaanse misdaadserie van HBO, die in juli 2016 in première is gegaan. HBO Nederland organiseerde HBO op 4 juli een exclusieve première in Utrecht.

We hielpen bij de promotie van The Night Of door een reportage te maken van de première en door te schrijven over deze serie.

Webiste van het Jaar

In 2016 en 2017 werd TVserieskijken.nl genomineerd voor Beste Website van het Jaar. TVserieskijken.nl nam het binnen de categorie ”Media” op tegen bijvoorbeeld Netflix, SBS6, NPO, Powned en Radar.

Qmusic serieupdates

Bij Qmusic vertelde TVserieskijken over de nieuwste series. De luisteraars van Qmusic werden zo op de hoogte gesteld van de nieuwste series die in een bepaalde maand in première gingen.

Promotie van KPN's Brussel

Op 20 januari 2017 is Brussel in première gegaan, de eerste eigen serie van KPN. Deze serie van KPN Presenteert is geschreven door Leon de Winter en geregisseerd door Arno Dierickx.

De serie volgt Moniek van Dalen, bestuurslid van een internationale oliemaatschappij die een winstgevend contract wil binnenhalen in Brussel. Hiervoor heeft ze de steun van de Eurocommissarissen nodig. Haar voormalig minnaar en Russisch-Oekraïense oligarch Viktor Petrenko wil hetzelfde contract binnenhalen. Hierdoor komen ze lijnrecht tegenover elkaar te staan…

TVserieskijken.nl werkte samen met KPN aan de promotie van deze nieuwe serie. In onze eigen videostudio werd een video opgenomen over deze serie. Deze video werd – samen met vele andere middelen – gebruikt voor de promotie van de serie.

FOX The Gifted

The Gifted is een superhelden serie van FOX die sinds oktober 2017 te zien is.

Deze serie volgt de kinderen van de familie Stucker die over mutante-krachten beschikken. Wanneer de familie ontdekt dat ze speciale krachten hebben, moet ze vluchten voor de mutanten-opsporingsdienst. Gedurende hun vlucht zoeken ze naar hun ware identiteit. Ze sluiten zich aan bij een ondergronds netwerk van mutanten. Daarna ontstaat een gevecht op leven en dood!

Op 5 oktober ging de serie in première in Nederland. Al op 3 oktober kon TVserieskijken.nl de eerste aflevering bekijken tijdens de première in Amsterdam. Daarbij gaven we onze mening over de eerste aflevering.

Première FOX The Walking Dead

Op 23 oktober 2017 werd de eerste aflevering van seizoen 8 van The Walking Dead exclusief uitgezonden door FOX. Deze 100e aflevering van The Walking Dead werd uitgezonden bij de Taets Art & Event park in Zaandam.

TVserieskijken.nl werd uitgenodigd om verslag te doen van de première, over het nieuwe seizoen te schrijven en om dit seizoen te promoten.

Branding en series van History

HISTORY vertelt over mensen. Geeft een nieuw perspectief op grote gebeurtenissen. Belicht persoonlijke verhalen. Daagt uit om na te denken, kritisch te zijn. En zorgt ook voor ontspanning. Zien wie zij nek uitsteekt en wint.

TVserieskijken is een samenwerking aangegaan met HISTORY (A&E bij het promoten van series, zoals Black Sails, The Curse of Oak Island, American Pickers, Parn Stars, Storage Wars, Hunting Hitler en natuurlijk Ganglang Undercover.

Promotie (Scandinavische) series van Lumière

TVserieskijken.nl werkte samen met Lumière om vooral de Scandinavische crime series te promoten. Lumière is een Belgische distributeur van o.a. Scandinavische hitseries, zoals The Killing, Borgen en The Bridge!

Samenwerken?

Werk samen met TVserieskijken.nl en laat ons helpen met het promoten van jouw streamingdienst of nieuwe series. We staan open voor alle  mogelijkheden manieren van samenwerken.

Stuur nu een e-mail naar info@tvserieskijken.nl en we nemen contact me je op.