Scandal Kijken?

  • 2012 - 2018
  • 7 seizoenen
  • 124 afleveringen
  • ABC
  • Scandal - IMDb Rating 7.7

    7.7

Scandal nu kijken? Scandal is dramaserie van ABC. De Amerikaanse serie is begonnen op 5 april 2012.

Deze spannende serie is opgenomen in San Marino, Californië en uitgezonden door ABC. In Nederland zijn de afleveringen uitgezonden door Net5 en in België door de zender VIJF en RTL TVI. Vanaugustus 2017 tot januari 208 stond de serie op Videoland.

Deze Amerikaanse televisieserie is bedacht door Shonda Rhimes. Deze vooraanstaande producer en scenarioschrijfster kennen we o.a. van Grey’s Anatomy en de spin-off hiervan: Private Practice.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check vervolgens de trailers of kijk de afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Scandal Over?

Over Scandal

Waar gaat Scandal Over?

Olivia Pope was werkzaam in het Witte huis in Washington D.C. Nadat ze voor de President heeft gewerkt, startte ze na de verkiezingen haar eigen crisismanagementbureau begonnen. Haar achtergrond bij het Witte Huis is hier dé basis voor.

Wanneer politici in de problemen zitten, door schandalen die niet in de krant mogen verschijnen, bellen ze Olivia. Samen met haar team van experts, laat ze zelfs het grootste schandaal verdwijnen.

Maar kan Olivia ook ontsnappen aan het eigen verleden? Dit is moeilijker dan ze dacht…

Reviews Van Scandal

  • Scandal imdb Beoordeling: 7.7 7.7

''Verslavende politieke dramaserie"

Review Geschreven Op1 augustus 2017

Joost / Bingewatcher

Wanneer je van soapachtige televisieseries houdt, dan is deze serie iets voor jou! De serie is verre van saai en eenvoudig. Scandal geeft je inzicht in, wat waarschijnlijk, de dagelijkse gang van zaken is in het Witte Huis. De vele intriges en mysteries worden gepresenteerd vanuit een persoonlijke én politieke invalshoek.

De verslavende televisieserie volgt Olivia Pope, een geniale crisismanager, gespeeld door de fabelachtige en buitengewoon goede actrice Kerry Washington. Als professionele ”fixer” moet ze, samen met haar team, gigantische problemen oplossen. Deze problemen zijn complex en geheimzinnig. Vaak is het de politieke elite die haar hulp inroept, maar soms zijn het ook ”normale” mensen.

Het verhaal is goed en verplaatst zich steeds een beetje naar een nieuwe invalshoek. Daarnaast is er veel aandacht voor Olivia’s persoonlijke leven én haar geliefde, die toevallig de huidige president van de Verenigde Staten is. Door de geweldige acteerprestaties van Kerry Washington én de andere acteurs en actrices, is de serie meer dan het kijken waard!

De serie is speelt zich bijvoorbeeld af in het Witte Huis, de Oval Office en in Olivia’s appartement. Het unieke aan de serie is de dramatische muziek die in iedere aflevering terugkomt. Door deze muziek én de manier van filmen is een aflevering nooit saai. Door de vele plotwendingen houd je je aandacht erbij!

Wat ook opvalt is de onberispelijke mode-stijl van Olivia, haar kenmerkende looks met stijlvolle jassen, hoge hakken én designertassen, gecombineerd met welsprekendheid in de politiek, overtuigende vaardigheden en het vermogen om het onverwachte te zien aankomen.

De televisieserie is niet alleen een aanrader voor vrouwen, ook mannen kunnen deze serie volgen. Zodra je begint met kijken, zul je moeilijk kunnen stoppen.

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Kerry Washington is dé hoofdrolspeelster uit deze serie. Ze speelt Olivia Pope. Andere hoofdrolspelers Darby Stanchfield, Katie Lowes, Guillermo Díaz, Jeff Perry, Joshua Malina en Bellamy Young.

Darby Stanchfield is Abby Whelan. Ze is o.a. de serie Criminal Minds uit 2011. Jeff Perry heeft de rol van Cyrus Beene. Jeff Perry is bekend van zijn rol in Grey’s Anatomy, CSI en Prison Break.

Alle hoofdrolspelers zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Scandal is een succesvolle serie. Binnen seizoen 1 tot en met 7 zijn er al 128 afleveringen opgenomen.  De speelduur per aflevering is zo’n 45 minuten.

Dit zijn alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 7 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 22 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 18 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 22 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 21 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 16 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 18 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Laatste Serienieuws

31 juli 2017

Kijk seizoen 1 tot en met 5 ...

Olivia beschermt politici, door hun schandalen de wereld uit ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer