Series en films kijken op een tablet

Je hebt veel mogelijkheden om series en films op een tablet te bekijken.

Je stelt jezelf misschien de vraag: ”Hoe kan ik films en series op mijn tablet bekijken” en ”wat is de makkelijkste én snelste manier om films en series op mijn tablet te bekijken?

We geven goede tips hoe en waar je series en films kunt kijken. Je kijkt binnen 5 minuten de beste series en films op bijvoorbeeld een iPad of Android tablet:


Series en films streamen

De makkelijkste manier om series en films te bekijken is door deze te streamen. Streamen is het afspelen van bijvoorbeeld series en films zonder deze eerst zelf op te slaan. Je kunt deze bestanden streamen met een internetverbinding.

Je hebt tegenwoordig veel mogelijkheden om de beste series en films te streamen. Hieronder staan de 3 beste manieren:

Streamen via Netflix

Streamen via Netflix

Netflix is een aanbieder van video on demand via het internet. Netflix had in 2016 al meer dan 80 miljoen abonnees.

Je kijkt met een maandabonnement de beste series en films. Je kunt onbeperkt naar de beste Netflix series kijken voor een vast bedrag per maand.

Op Netflix staan series van allerlei zenders, zoals HBO, AMC en ABC. Maar Netflix ontwikkelt ook eigen series, de zogenaamde Netflix Originals. Deze Netflix Originals zijn ook allemaal te bekijken.

De series en films van Netflix zijn te bekijken vanaf bijvoorbeeld een pc, een laptop, een tablet of een mobiele telefoon.

Het voordeel van Netflix is dat alle afleveringen van een serie achter elkaar te bekijken zijn zonder reclame. Op Netflix staan vele goede series uit Amerika en andere landen. Maar voor Nederlandse series is er een veel betere aanbieden. Deze aanbieder is Videoland.

Streamen via Videoland

Streamen op Videoland

Videoland is eigenlijk ”de Nederlandse Netflix”. Je bekijkt op Videoland ook de beste series en films. Maar er is 1 groot verschil met Netflix. Op Netflix staan bijna geen goede Nederlandse series.

Je kijkt de beste Nederlandse series wel op Videoland. Bijna alle populaire series uit Nederland staan op Videoland. Maar Videoland heeft ook veel goede Amerikaanse series.

Je kunt dus zowel Nederlandse als Amerikaanse series en films bekijken via Videoland. Deze series en films zijn te bekijken op alle devices, zoals een laptop, tablet of telefoon.

Streamen via KPN Play

KPN Play is totaal anders van Netflix en Videoland. Je hebt dankzij KPN Play namelijk geen televisie abonnement meer nodig. Je kunt met deze dienst namelijk live televisie kijken, programma’s terugkijken én opnemen.

Je kijkt deze programma’s op bijvoorbeeld een televisie, een tablet of een mobiele telefoon. Je hebt alleen een internetverbinding nodig.

Maar KPN Play is meer. Je kunt met deze dienst ook on demand series en films kijken. Zo is het complete aanbod van HBO te zien via deze app. Zo zijn alle afleveringen van bijvoorbeeld Game of Thrones en True Detective online te bekijken.

Maar ook alle series, films en programma’s van bijvoorbeeld Comedy Central, Nickelodeon, MTV, TLC en Discovery zijn te bekijken.