Series zoals Lucifer…

Lucifer Morningstar is een ontevreden heerser van de Hel. Hij besluit zijn rijk te verlaten en af te reizen naar de aarde.

Hij maakt zijn intreden in Los Angeles. Hier vindt hij de sensatie waarnaar hij zocht door de politie te helpen met het straffen van misdadigers.

Hieronder staan series die we speciaal geselecteerd hebben voor liefhebbers van Lucifer…

Constantine

John Constantine worstelt met zijn geloof. De zonden uit zijn verleden blijven hem achtervolgen. Dit alles veranderd, wanneer hij de mensheid moet beschermen tegen het ultieme kwaad…

Supernatural

De broers Sam en Dean Winchester bestrijden het bovennatuurlijke kwaad.

Door hun vader John groeien ze op als demonenjagers. Hun vader begon hiermee om de dood van zijn vrouw te wreken…

Preacher

Jesse Custer is een gewiekste priester uit West Texas die van zijn geloof is gevallen. Jesse heeft een buitengewone kracht ontwikkeld.

Wanneer Jessie, zijn ex-vriendin en de Ierse zwerver Cassidy samenkomen, komen ze terecht in een krankzinnige wereld met schepsels uit Hemel en Hel. Deze schepsels maken nu jacht op Jessie…

Grimm

Rechercheur Nick Burkhardt en zijn partner Hank Griffin werken samen voor de politie van Portland. Nick woont samen met zijn vriendin Juliette.

Wanneer zijn ouders komen te overlijden, wordt hij opgevoed door zijn tante Marie. Als Marie wordt overvallen, komt ze in kritieke toestand in het ziekenhuis terecht. Net voor haar overlijden vertelt ze hun grote familiegeheim aan Nick: Ze stammen af van de ”Grimms”.

Deze ”Grimms” zijn moeten de balans tussen mensen en mythische wezens bewaken. Deze mythische wezens lijken op mensen. Alleen een ”Grimm” kan deze mythische wezens herkennen.

Op het begin heeft Nick moeite met het uitvoeren van zijn taak als ”Grimm”. Maar dankzij de hulp van zijn vriend Monroe leert hij omgaan met zijn nieuwe verantwoordelijkheden…

iZombie

Liv was een gelukkige student geneeskunde. Ze had een goed gezin, veel vrienden en zelfs een verloofde.

Maar haar leven veranderde totaal, toen ze in een zombie veranderde. Om eruit te blijven zien als een mens, moet ze hersenen van mensen opeten. Om toegang te krijgen tot deze hersenen gaat ze werken bij een lijkenhuis in Seattle.

Wanneer Liv deze hersenen opeet, worden de herinneringen van deze overleden persoon van haar. Met deze ‘gaven’ helpt ze de politie om allerlei misdaden en moorden op te lossen…

American Gods

”Shadow” is een ex-gevangenen die onlangs is vrijgelaten. Hij heeft moeite met het verwerken van de tragische dood van zijn vrouw.

Hij ontmoet een mysterieuze man die zichzelf ”Wednesday” noemt. ”Shadow” besluit om de bodyguard van ”Wednesday” te worden.

Nu bevindt hij zich in een wereld waarvan hij moeite heeft deze te begrijpen. Het is een wereld waar magie echt is. Waar de oude goden terrein verliezen aan nieuwe goden die staan voor geld, drugs, technologie en media….

Better Call Saul

De serie gaat over de avonturen van de excentrieke Dirk Gently en zijn terughoudende partner Todd Brotzman…

Forever

Henry Morgan is lijkschouder in New York, waarmee hij de politie helpt om strafzaken op te lossen. Hij is onsterfelijk en leeft al 200 jaar zonder dat hij verouderd.

Zijn geadopteerde zoon Abe is de enige die weet dat hij onsterfelijk is. Dan wordt hij gestalkt door Adam, die beweert zelf al meer dan 2000 jaar te leven…