Silicon Valley Kijken?

  • 2014 - 2019
  • 6 seizoenen
  • 53 afleveringen
  • HBO
  • Silicon Valley - IMDb Rating 8.5

    8.5

Silicon Valley kijken? Silicon Valley is een Amerikaanse serie die is gestart op 6 April 2014.

De afleveringen van de komedieserie zijn te bekijken via de zender Amerikaanse zender HBO. In Nederland zijn de afleveringen via Ziggo on demand te bekijken.

Mike Judge, John Altschuler en Dave Krinsky zijn de bedenkers van de televisieserie. Mike Judge is ook de bedenker van The Goode Family.

John Altschuler heeft ook de populaire serie King of the Hill bedacht. Dave Krinsky is bekend van de serie uit 2016 Now We Know.

Deze komedieserie is erg populair. Dit is te zien aan de awards die deze serie heeft gewonnen. De serie heeft onder andere de Critics’ Choise Television Awards gewonnen in 2015.

Lees nu alles over deze serie. Zie hoeveel seizoenen en afleveringen er zijn en bekijk wie de acteurs zijn. Bekijk daarna alle trailers of kijk de afleveringen?

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Silicon Valley Over?

Over Silicon Valley

Waar gaat Silicon Valley Over?

Richard Hendriks werkt voor het succesvolle bedrijf van Gavin Belson. In zijn vrije tijd werkt hij aan zijn eigen muziekprogramma genaamd Pied Piper.

Het programma is bijzonder, omdat het gebruik maakt van een verliesvrij compressie-algoritme. Dit wordt als revolutionair beschouwd.

Hierdoor wordt Richard benaderd door de rijke durfkapitaal verstrekker Peter Gregory en Gavin Belson. Ze zijn beide geïnteresseerd in het compressie-algoritme dat Richard gebruikt.

Gaat Richard kiezen voor de vrijheid van Peter, of kiest hij toch voor het geld van Gavin?

Reviews Van Silicon Valley

  • Silicon Valley imdb Beoordeling: 8.5 8.5

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Richard Hendricks wordt gespeeld door Thomas Middleditch. Hij heeft eerder een kleine rol gehad in de serie Drunk History.

Matt Ross speelt in Silicon Valley de rol van Gavin Belson. Hij heeft in veel afleveringen gespeeld van de horror serie American Horror Story.

Peter Gregory wordt gespeeld door de acteur Christopher Evan Welch. Hij heeft ook een grote rol gespeeld in de Amerikaanse serie Rubicon.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen seizoen 1 tot en met 5 zijn 40 afleveringen opgenomen. Je kunt 1 aflevering bekijken in zo’n 30 minuten.

Bekijk hieronder welke seizoenen er zijn uitgekomen en hoeveel afleveringen er zijn:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 8 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 7 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer