Smeris Kijken?

  • 2014 - 2020
  • 5 seizoenen
  • 43 afleveringen
  • BNNVARA
  • Smeris - IMDb Rating 8

    8

Smeris kijken? Smeris is een Nederlandse politieserie uit 2014. De serie van David Lammers en Erik de Bruyn ging in première op 17 maart. Smeris was te zien op Nederland 3.

De producers van deze Nederlandse televisieserie zijn BNN en Pupkin. De opnames vonden plaats in de stad Tilburg en Amsterdam.

Smeris is populair. De serie is verkocht aan 15 verschillende landen, waaronder Amerika.

De 2 hoofdrolspelers zijn Dennis van de Ven en Jeroen van Koningsbrugge. Omdat het een leuke serie is, zijn er al meerdere seizoenen uitgekomen.

Lees nu alles over  deze politieserie van BNN. Check alle seizoenen en afleveringen en bekijk welke acteurs en actrices in deze serie spelen.

lees meer

Waar gaat Smeris Over?

Over Smeris

Waar gaat Smeris Over?

Theo Kamp is een succesvolle politierechercheur. Hij maakt jacht op Freddy van Nuenen, een topcrimineel. Theo heeft één probleem, hij heeft moeite met regels. Als hij voor de zoveelste keer de regels overtreedt, wordt hij overgeplaatst naar een andere afdeling: de afdeling Hennep.

In Tilburg moet Theo, tegen zijn zin in, samenwerken met Willem Niessen. Willem is het tegenovergestelde van hem. Hij houdt zich namelijk altijd aan de regels. Theo blijft achter topcrimineel Ferry van Nuenen aangaan, ondanks dat hij nu in het Hennepteam zit.

Door het roekeloos gedrag van Willem, loopt de 1ste opdracht van beide politieagenten helemaal verkeerd. Ze komen terecht in een bendeoorlog, waarvan ze zelf het middelpunt zijn!

lees meer

Reviews Van Smeris

  • Smeris imdb Beoordeling: 8 8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Jeroen van Koningsbrugge en Dennis van de Ven zijn de hoofdrolspelers.

Jeroen heeft de rol van Theo Kamp en Dennis speelt Willem Niessen. Jeroen had eerder een rol in bijvoorbeeld Iedereen is gek op Jack.

Kiki van Deursen heeft een hoofdrol als Maartje van Vught. Kiki was eerder te zien in o.a. De Affaire, Adam en E.V.A. en Bellicher.

Alle acteurs uit de serie zijn:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen seizoen 1 tot en met 3 zijn 30 afleveringen opgenomen. Deze hebben een speelduur van zo’n 50 minuten.

Dit zijn alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 10 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 10 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

25 oktober 2017

Smeris 4 start begin 2018 op NPO3!

Het vierde seizoen In het vierde seizoen van Smeris ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer