Sons of Anarchy Kijken?

  • 2008 - 2014
  • 7 seizoenen
  • 92 afleveringen
  • FX
  • Sons of Anarchy - IMDb Rating 8.6

    8.6

Sons of Anarchy kijken? Sons of Anarchy is te bekijken vanaf 2008. Op 3 september is deze Amerikaanse dramaserie in première gegaan op de televisiezender FX. De laatste aflevering is uitgezonden op 9 december 2014.

In Amerika zijn alle afleveringen vanaf 2008 uitgezonden door FX. In Nederland was de serie vanaf november 2010 te zien op RTL7.

De bedenker van de serie is Kurt Sutter. Een aflevering van ‘The Sons’ start met de intro song: The Life van Curtis Stigers en The Forest Rangers.

Sons of Anarchy is een goede serie en won o.a. een Golden Globe in 2011 en een ASCAP Film and Television Music Awards in 2013. Daarbij ontving ‘The Sons’ vele nominaties.

Lees nu alles over deze mannenserie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check de trailers of kijk alle afleveringen terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Sons of Anarchy Over?

Over Sons of Anarchy

Waar gaat Sons of Anarchy Over?

Charming is een verzonnen stad in Californië.  In deze stad is een motorclub actief, genaamd Sons of Anarchy. Jackson Teller, bijnaam Jax, is dé vicepresident van deze motorclub. Hij is tevens een zoon van de oprichter van deze club.

Samen met alle leden van deze motorclub, biedt hij bescherming tegen de inwoners van Charming. De ‘Sons’ houden zich bezig met legale zaken, maar ook illegale zaken als de handel in wapens.

We zien hoe de ‘Sons’ rivaliseren met andere bendes en overheden die vaak corrupt zijn. Daarnaast zien we het effect van deze motorclub op de inwoners van de stad Charming.

Naast het leven als vice president van Sons of Anarchy, zien we het privéleven van Jax…

lees meer

Reviews Van Sons of Anarchy

  • Sons of Anarchy imdb Beoordeling: 8.6 8.6

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Charlie Hunnam is dé hoofdrolspeler als Jackson Teller. Hij speelde van 2001 tot en met 2003 in de komedieserie Undeclared. Daarvoor had hij een rol in Young Americans en Queer as Folk.

Katey Sagal speelt Gemma Teller Morrow. Katey speelde eerder in Chadam, Lost, Boston Legal en natuurlijk Married with Children.

Tommy Flanagan is Filip Telford. Deze acteur speelde eerder in afleveringen van Law and Order: Special Victims Unit.

Kim Coates heeft de rol van Alexander Trager. Hij speelde hiernaast in Crossing Lines en was eerder te zien in Prison Break en CSI: Miami.

Ron Perlman is ook een hoofdrolspeler. Hij heeft de rol van Clarence Morrow.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De Amerikaanse serie is een enorm succes. Je kunt 92 afleveringen van ongeveer 40 minuten tot 70 minuten bekijken. Deze afleveringen zijn verdeeld over 7 seizoenen.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt alle afleveringen terugkijken:

Seizoen 1 | 13 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 13 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 13 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 14 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 13 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 13 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 13 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Laatste Serienieuws

13 februari 2018

Nog twee nieuwe spin-offs van Sons of ...

Nieuwe sequel en prequel Spoilers! Volgens Kurt Sutter zal ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer