Soof: de serie

Soof: een Nieuw Begin kijken? Soof: een Nieuw Begin is een nieuwe Nederlandse serie uit 2017. De komedieserie is begonnen op 24 november.

De afleveringen staan sinds 24 november op Videoland en zijn, net als beide films, dus online te volgen.

De Nederlandse serie is in opdracht van Videoland en RTL geproduceerd door Rachel van Bommel en Hanneke Niens. De regie was in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

De scenario’s zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer op basis van het verhaal van Marjolein Beumer. De serie gaat verder waar de 2de film eindigde.

Lees nu meer over deze populaire serie: Waar gaat deze precies over? Hoeveel afleveringen zijn er te zien? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk daarna de trailer of kijk de afleveringen:

Soof: een Nieuw Begin kijken


Waar gaat Soof: een Nieuw Begin over?

Kasper en Soof zijn uit elkaar. Wanneer de ”mancave” Kasper niet langer bewoonbaar is, trekt hij in bij Soof en de kinderen. Hij gaat op hun zolder wonen.

Het lijkt een goed idee voor Soof en de kinderen. De kinderen hebben hun vader in de buurt en Soof kan meer aandacht besteden aan haar restaurant.

Langzaam komen ze erachter dat scheiden samenleven zorgt voor veel gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in beeld komen…

Soof: een Nieuw Begin kijken

Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er?

Binnen het 1ste seizoen zijn 10 afleveringen opgenomen. Deze zijn allemaal online te bekijken.

Wie zijn de hoofdrolspelers?

In de serie spelen een aantal acteurs en actrices die we in de films zagen. Zo is er een rol voor Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn.

Lobke de Boer wordt vervangen door Roos Dickmann. Roos speelt Sasha, de tienerdochter van Soof.

Trailers

Hieronder staat de officiële trailer van seizoen 1:

Trailer seizoen 1

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
8
Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER