Soof: een Nieuw Begin Kijken?

  • 2017 - 
  • 2 seizoenen
  • 18 afleveringen
  • Videoland
  • Soof: een Nieuw Begin - IMDb Rating 7.2

    7.2

Soof: een Nieuw Begin kijken? Soof: een Nieuw Begin is een nieuwe Nederlandse serie uit 2017. De komedieserie is begonnen op 24 november.

De afleveringen zijn opgenomen in Vreeland en Nigtevecht en staan sinds 24 november op Videoland en zijn, net als beide films, dus online te volgen. Begin 2018 zijn de afleveringen uitgezonden door RTL4.

De Nederlandse serie is in opdracht van Videoland en RTL geproduceerd door Rachel van Bommel en Hanneke Niens. De regie was in handen van Anne de Clercq, Pieter van Rijn en Frank Krom.

De scenario’s zijn geschreven door Anna Pauwels, Edward Stelder, Luuk van Bemmelen en Nienke Römer op basis van het verhaal van Marjolein Beumer. De serie gaat verder waar de 2de film eindigde.

Lees nu meer over deze populaire serie: Waar gaat deze precies over? Hoeveel afleveringen zijn er te zien? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk daarna de trailer of kijk de afleveringen:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Soof: een Nieuw Begin Over?

Over Soof: een Nieuw Begin

Waar gaat Soof: een Nieuw Begin Over?

Kasper en Soof zijn uit elkaar. Wanneer de ”mancave” Kasper niet langer bewoonbaar is, trekt hij in bij Soof en de kinderen. Hij gaat op hun zolder wonen.

Het lijkt een goed idee voor Soof en de kinderen. De kinderen hebben hun vader in de buurt en Soof kan meer aandacht besteden aan haar restaurant.

Langzaam komen ze erachter dat scheiden samenleven zorgt voor veel gedoe en misverstanden. Zeker wanneer er nieuwe liefdes in beeld komen…

Reviews Van Soof: een Nieuw Begin

  • Soof: een Nieuw Begin imdb Beoordeling: 7.2 7.2

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

In de serie spelen een aantal acteurs en actrices die we in de films zagen. Zo is er een rol voor Lies Visschedijk, Fedja van Huêt, Dan Karaty, Brent en Niek Schoemaker, Anneke Blok en Dick van den Toorn.

Lobke de Boer wordt vervangen door Roos Dickmann. Roos speelt Sasha, de tienerdochter van Soof.

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen het 1ste seizoen zijn 10 afleveringen opgenomen. De afleveringen duren zo’n 40 minuten en zijn online te volgen.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Soof: De Serie | 8 Afleveringen Soof: De Serie

Laatste Serienieuws

3 april 2018

Eind dit jaar op Videoland: het 2e ...

Seizoen 2 van Soof Zoals exen horen te doen, ...

Lees meer

21 november 2017

Soof: een nieuw begin is vanaf 24 ...

Soof: een nieuw begin De serie Soof gaat verder ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer