Spartacus Kijken?

  • 2010 - 2013
  • 3 seizoenen
  • 33 afleveringen
  • Starz
  • Spartacus - IMDb Rating 8.5

    8.5

Spartacus kijken? Spartacus is een actieserie van Starz. De serie is begonnen op 22 januari 2010 en uitgezonden tot 12 april 2013.

De afleveringen zijn opgenomen in Nieuw Zeeland en uitgezonden door Starz. In Nederland zijn de afleveringen uitgezonden door RTL5 en in België door Prime en 2BE. Daarnaast is de serie onderdeel van het Nederlandse aanbod van Netflix.

De Amerikaanse serie is geïnspireerd door het historische figuur Spartacus. De serie is gemaakt door Steven S. DeKnight. Hij produceerde hiervoor afleveringen van Dollhouse, Smallville en Angel.

De serie is populair en won o.a. in 2013 een IGN Award voor ”Best TV Action Series”.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie hebben een hoofdrol? Check vervolgens alle officiële trailers of kijk de complete serie terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Spartacus Over?

Over Spartacus

Waar gaat Spartacus Over?

Hij is verraden door zijn land en tot slaaf gemaakt, maar hij staat op als krijger! Spartacus is gescheiden van de liefde van zijn leven en wordt gedwongen een gruwelijke arena te betreden.

Hij moet vechten, vrienden worden met zijn vijanden én politiek bedrijven. Allemaal om te overleven in een nieuwe wereld van corruptie, geweld, seks én roem.

Hij zal worden verleid door macht en worden gekweld door wraak, maar zijn passie zal hem kracht geven om iedere hindernis te doorstaan…

Reviews Van Spartacus

  • Spartacus imdb Beoordeling: 8.5 8.5

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Liam McIntyre speelt de beroemde Sparatcus. Liam was eerder te zien in een paar afleveringen van bijvoorbeeld Rush en Neighbours.

Manu Bennett heeft de rol van Crixus. Hij speelde eerder in Bikie Wars: Brothers in Arms en Spartacus: Gods of the Arena.

Daniel Feuerriegel speelt Agron. Hij had hiervoor bijvoorbeeld een rol in Winners & Losers, All Saints en Home and Away.

Lucy Lawless heeft een hoofdrol als Lucretia. Deze actrice speelde eerder in No Ordinary Family, Spartacus: Gods of the Arena en Battlestar Galactica.

Hieronder staan alle acteurs en actrices met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Deze serie heeft 39 afleveringen. Deze zijn opgenomen binnen 3 seizoenen. De afleveringen duren iets minder dan een uur.

De seizoenen hebben ieder een eigen naam. Seizoen heet: Blood and Sand. Seizoen 2 heet: Vengeance en seizoen 3 heet: War of the Damned.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt deze serie op Netflix kijken op kopen en terugkijken:

War of the Damned | 10 Afleveringen War of the Damned

Seizoen 4 | 6 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer