Suits Kijken?

  • 2011 - 2019
  • 9 seizoenen
  • 134 afleveringen
  • USA Network
  • Suits - IMDb Rating 8.5

    8.5

Suits kijken? Suits is een dramaserie van televisieproducer Aaron Korsh. Deze Amerikaanse serie is buitengewoon populair, al sinds de première van 23 juni 2011.

Suits was te bekijken via de Amerikaanse zender USA Networks. De serie was ook op televisie te zien in Nederland en België. In Nederland is de serie uitgezonden door RTL4 en RTL5 en in België door VTM. Daarbij is de serie onderdeel van het aanbod van Netflix.

De serie is enorm populair. In 2014 is de serie genomineerd voor o.a. een TV Guide Awards als Favoriete Drama Serie. De supersterren uit Suits zijn Gabriel Macht en Patrick J. Adams.

Lees nu alles over deze populaire serie: Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Waar kan ik de serie terugkijken? Alles staan online! Bekijk de officiële trailers of kijk de uitgezonden afleveringen meteen terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Suits Over?

Over Suits

Waar gaat Suits Over?

Mike Ross is een schoolverlater met een briljant geheugen. Hij heeft zijn droom om advocaat te worden laten varen, toen hij geschorst werd op school.

Om zijn oma te kunnen verzorgen, besluit hij marihuana te bezorgen voor zijn beste vriend Trevor. Deze drugsdeal loopt mis en Mike moet vluchten voor de politie.

Hij vlucht naar een kamer, waar op dat moment een sollicitatieprocedure bezig is van Pearson Hardman, hét advocatenkantoor van New York.

Harvey Specter, dé topadvocaat van Pearson Hardman, is onder de indruk van Mike. Hij geeft Mike een baan, ondanks dat Mike geen diploma van Harvard heeft.

Samen worden Harvey en Mike een succesvol advocatenduo, maar ze moeten wel de identiteit van Mike geheim houden…

lees meer

Reviews Van Suits

  • Suits imdb Beoordeling: 8.5 8.5

''Het is een serie voor mensen met ambitie''

Review Geschreven Op23 juni 2011

Joost / Bingewatcher

Suits is een enorm populaire serie. Vanaf de eerste aflevering was deze serie spannend. De acteerprestaties van bijvoorbeeld Patrick J. Adams en Gabriel Macht als Mike Ross en Harvey Specter zijn super!

De ”beide advocaten” behandelen samen allerlei zaken. Sommige zaken kunnen iets wat ingewikkeld zijn en zijn verspreid over meerdere afleveringen. Je moet dus wel blijven opletten om alles goed te kunnen volgen.
Sommige afleveringen kunnen wat eentonig zijn, maar Suits is zeker een goede serie om te volgen.

Vooral het personage van Gabriel Macht is cool. Harvey Specter is een topadvocaat, die altijd weet te winnen. Iemand met ambitie kan veel van Harvey leren, bijvoorbeeld dat je de regels moet breken, je risico’s moet nemen en kansen moet creëren én dat je nooit een smalle stropdas moet dragen!

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De absolute sterren zijn Patrick J. Adams als Mike Ross en Gabriel Macht als de charismatische topadvocaat Harvey Specter. De Canadese acteur Patrick J. Adams steelt de show en is genomineerd voor een award dankzij zijn uitstekende acteerprestaties.

De meedogenloze advocaat Louis Litt, wordt gespeeld door Rick Hoffman. Andere hoofdrollen zijn voor Magen Markle, als Rachel Zane en Gina Torres als Jessica Pearson. Pearson was eerder te zien in o.a. Hannibal en Revenge.

Hieronder staan alle acteurs en actrices met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 tot en met 8 van heeft 102 afleveringen. Deze 102 afleveringen zijn opgenomen binnen 6 seizoenen.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt seizoen 1 tot en met 6 nu terugkijken:

Seizoen 1 | 12 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 16 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 16 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 16 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Seizoen 5 | 16 Afleveringen Seizoen 5

Loading

Seizoen 6 | 16 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 16 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Seizoen 8 | 16 Afleveringen Seizoen 8

Loading

Seizoen 9 | 10 Afleveringen Seizoen 9

Loading

Laatste Serienieuws

9 maart 2018

Suits krijgt een spin-off met Gina Torres

Jessica Pearson In Suits was Jessica Pearson (Gina Torres) ...

Lees meer

17 juni 2015

14 dingen die we kunnen leren van ...

1. Iemand zet een geweer tegen je hoofd… Als ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer