The Blacklist Kijken?

  • 2013 - 
  • 7 seizoenen
  • 143 afleveringen
  • NBC
  • The Blacklist - IMDb Rating 8

    8

The blacklist kijken? The Blacklist is een succesvolle drama– en misdaadserie uit Amerika. De 1ste aflevering was te zien op 23 september 2013.

De Amerikaanse serie is uitgezonden door NBC. In Nederland is de serie uitgezonden door RTL5 en in België was de serie te zien op VIER. Daarnaast was de serie te volgen via Videoland en Netflix.

De geweldige serie is bedacht door Jon Bokenkamp. Hij heeft de serie samen met Joe Carnahan en John David geproduceerd. De afleveringen zijn opgenomen in Pleasantville in New York.

De Amerikaanse serie is enorm populair. De serie is in 2014 en 2015 genomineerd voor een Golden Globe. In 2014 won de serie een ASCAP Film and Television Music Award en een Primetime Emmy Award.

Je ziet aan de kijkcijfers dat dit een goede serie is. Seizoen 1 is gemiddeld door zo’n 15 miljoen mensen bekeken. Seizoen 2 had gemiddeld bijna 14 miljoen kijkers!

In 2017 kwam er een spin-off van deze serie uit: The Blacklist: Redemption.

Lees nu alles over deze populaire televisieserie: Waar gaat deze over? Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Wie zijn de hoofdrolspelers? Bekijk daarna de trailers of de afleveringen:

lees meer

Waar gaat The Blacklist Over?

Over The Blacklist

Waar gaat The Blacklist Over?

Ray Reddington is 1 van de meest gezochte misdadigers ter wereld. Decennia lang wist hij uit handen te blijven van de FBI. Maar nu loopt Ray Reddington zelf het hoofdkantoor van de FBI binnen met een voorstel.

Reddington wil de FBI helpen met het oppakken van de grootste criminelen en terroristen ter wereld. Deze misdadigers heeft hij op zijn zogenaamde Blacklist staan.

Hij heeft 1 voorwaarden. Hij wil alleen helpen als hij kan samenwerken met Elizabeth Keen. Zij is nieuw bij de FBI. De FBI besluit in te gaan op het voorstel van Reddington, maar heeft twijfels bij zijn betrouwbaarheid.

Samen met de FBI maakt Reddington jacht op uiteenlopende misdadigers. Terwijl deze misdadigers achter slot en grendel verdwijnen, wordt steeds meer duidelijk dat Reddington er zelf ook belang bij heeft dat deze misdadigers van het toneel verdwijnen. Daarbij hebben Reddington en Elizabeth Keen een bijzonder connectie met elkaar…

lees meer

Reviews Van The Blacklist

  • The Blacklist imdb Beoordeling: 8 8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

James Spader speelt de rol van de ijskoude crimineel Ray Reddington. James was eerder te zien in o.a. The Office, Boston Legal en The Practice.

Zijn acteerprestaties zijn super goed. Geen wonder dat hij hiervoor verschillende nominaties heeft ontvangen. In 2014 en 2015 was hij genomineerd voor een Golden Globe als de beste acteur in een dramaserie.

Elizabeth Keen wordt gespeeld door Megan Boone.  Megan is bekend van Law & Order uit 2010.

Diego Klattenhof, onder andere bekend van de serie Homeland, speelt FBI agent Donald Ressler.

Dit zijn alle hoofdrolspelers uit de spannende serie:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De afleveringen duren zo’n 40 minuten. Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt de serie online terugkijken:

Season 1 | 22 Afleveringen Season 1

Season 2 | 22 Afleveringen Season 2

Loading

Season 3 | 23 Afleveringen Season 3

Loading

Season 4 | 22 Afleveringen Season 4

Loading

Season 5 | 22 Afleveringen Season 5

Loading

Season 6 | 22 Afleveringen Season 6

Loading

Season 7 | 10 Afleveringen Season 7

Loading

Laatste Serienieuws

4 december 2017

Kijk seizoen 5 van The Blacklist vanaf ...

Seizoen 5 van The Blacklist In het vijfde seizoen ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer