The End of the F***ing World Kijken?

  • 2017 - 2019
  • 2 seizoenen
  • 16 afleveringen
  • Channel 4
  • The End of the F***ing World - IMDb Rating 8.1

    8.1

The End of the F***ing World kijken? The End of the F***ing World is een Britse televisieserie uit 2017. Op 24 oktober is de eerste aflevering uitgezonden.

De drama– en komedieserie is uitgezonden door Channel 4. Op 5 januari 2018 is de serie internationaal uitgebracht als Netflix Original.

De serie is bedacht door Jonathan Entwistle en gebaseerd op de stripverhalen van cartoonist Charles Horsman. Jonathan regisseerde de serie samen met Lucy Tcherniak. De productie was o.a. in handen van Andy Baker en Murray Ferguson, die eerder Lovesick produceerde.

Lees nu alles over deze Britse serie: Waar gaat deze over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie hebben een hoofdrol? Check vervolgens de officiële trailer:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat The End of the F***ing World Over?

Over The End of the F***ing World

Waar gaat The End of the F***ing World Over?

James is 17 jaar en hij is er vrij zeker van dat hij een psychopaat is. Alyssa, ook 17 jaar, is het nieuwe meisjes op school. Buitenstaande James en Alyssa beginnen met elkaar om te gaan. Dan stelt James voor om een road trip te maken om de vader van Alyssa te vinden, die haar verliet toen ze nog een kind was…

Reviews Van The End of the F***ing World

  • The End of the F***ing World imdb Beoordeling: 8.1 8.1

''Meest intrigerende comedy-drama''

Review Geschreven Op24 oktober 2017

Joost / Bingewatcher

Ik moet zeggen dat ik deze serie één van de meest intrigerende comedy-drama’s vind die ik heb gezien. Wat een hilarische én tegelijk duistere serie is dit!

Ik vind het mooi dat de serie een aantal zware onderwerpen voorbij laat komen, zoals misbruik, psychische stoornissen, zelfmoord én moord. Deze zware onderwerpen worden op een…

Het verhaal gaat over twee buitenstaanders, die samen willen ontsnappen aan de verveling van hun dagelijkse leven. Samen besluiten ze om weg te lopen.

Ik vind de personages James en Alyssa geweldig. Alex Lawther en Jessica Barden acteren té briljant voor hun leeftijd. Op een rare manier passen James en Alyssa toch bij elkaar.

Het meeste geniale aan de serie is de voice-over met de gedachten die de personages hebben. De locaties waar de scenes zijn opgenomen voelen huiselijk en gezellig en spelen zich veelal af op het platteland, ergens in de zomer of lente. Daarnaast vind ik de muziek cool, uit de 50’s, 60’s en 70’s. Hierdoor heeft de serie een retrosfeer. Het voelde alsof ik terug werd gebracht naar het verleden, terwijl de serie zich gewoon in het heden afspeelt.

Deze extreem onorthodoxe serie is er voor iedereen die openstaat voor heftige thema’s, die op een komische manier in beeld zijn gebracht.

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Alex Lawther heeft de hoofdrol van de 17-jarige psychopaat James. Deze acteur zagen we eerder in Shut Up and Dance, een populaire aflevering van Black Mirror. In 2017 was hij ook te zien als Tibby Schlegel in de mini-serie Howards End.

Jessica Barden speelt Alyssa. Deze actrice speelde in 2016 de rol van Justine in Penny Dreadful. In 2015 had ze een bescheiden rol in The Outcast en in 2007 en 2008 speelde ze in Coronation Street.

Hieronder staan de hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen het 1ste seizoen zijn 8 afleveringen opgenomen. De afleveringen zijn te bekijken in slechts 20 minuten, waardoor de serie lekker wegkijkt. Hieronder staat alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Laatste Serienieuws

9 januari 2018

The End of the F***ing World krijgt ...

Het tweede seizoen Het 2e seizoen staat nu gepland ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer