The Following Kijken?

  • 2013 - 2015
  • 3 seizoenen
  • 45 afleveringen
  • FOX
  • The Following - IMDb Rating 7.4

    7.4

The Following is een dramaserie van de televisiezender FOX. Deze Amerikaanse tv serie is sinds 21 januari 2013 te zien. Op 18 mei 2015 is de laatste aflevering uitgezonden.

De afleveringen zijn opgenomen in New York en in Amerika uitgezonden door FOX. In Nederland zijn de afleveringen vanaf januari 2013 uitgezonden door SBS6.

Kevin Williamson schreef deze serie. De productie was in handen van hem en Marcos Siega. Kevin kennen we bijvoorbeeld van The Vampire Diaries, Scream, Stalker en Dawson’s Creek. Marcos is bijvoorbeeld bekend van Charlie’s Angels en Outlaw.

De televisieserie ontving 13 nominaties en won 3 awards. De serie won in 2012 o.a. een Critics Choice Television Award voor ”Most Exciting New Series”.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat deze serie over? Hoeveel afleveringen zijn er? Wie hebben de hoofdrol? Lees ook onze review en bekijk de trailers. De serie is nu ook terug te kijken:

lees meer

Waar gaat The Following Over?

Over The Following

Waar gaat The Following Over?

Ryan Hardy is een FBI agent. Hij heeft jarenlang gejaagd op Joe Carrol, een hoogleraar, schrijver en gevaarlijke seriemoordenaar. Ryan kent deze seriemoordenaar als geen ander. In 2003 slaagt Ryan erin om Carrol op te sluiten. Maar zijn jacht op Carrol heeft zijn tol geëist, zowel lichamelijk als psychisch.

Het is 9 jaar later. Joe Carrol is ontsnapt uit de gevangenis. Daarom roept de FBI nogmaals de hulp van Ryan Hardy in, die inmiddels gepensioneerd is. De seriemoordenaar is opnieuw aan het moorden. Hierdoor ontstaat een kat-en-muis-spel tussen de instabiele FBI agent en de beruchte seriemoordenaar. Maar is Joe te stoppen?

Deze Serie is Opgenomen in:

Reviews Van The Following

  • The Following imdb Beoordeling: 7.4 7.4

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De 2 hoofdrolspelers uit deze tv serie zijn Kevin Bacon en James Purefoy.

Kevin Bacon heeft de rol van detective Ryan Hardy. In 2013 won hij voor zijn rol in de serie een Saturn Award voor ”Best Actor on Television”.

James Purefoy speelt de gestoorde seriemoordenaar Joe Carroll. In 2013 werd hij voor zijn rol in de serie genomineerd voor een Saturn Award voor ”Best Supporting Actor in a Television Series”. James speelde eerder in bijvoorbeeld Episodes, Revenge, Injustice, Camelot en Rome.

Shawn Ashome is ook in alle 45 afleveringen te zien. Hij is Mike Weston, de collega van Ryan.

Valorie Curry speelt Emma Hill. Emma speelde eerder in Psych en Veronica Mars.

Hieronder staan alle acteurs en actrices met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

De serie heeft bij elkaar 45 afleveringen. Deze 45 afleveringen zijn opgenomen binnen 3 verschillende seizoenen.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen. Je kunt de serie ook terugkijken:

Seizoen 1 | 15 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 15 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 15 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer