The Good Doctor Kijken?

  • 2017 - 
  • 3 seizoenen
  • 52 afleveringen
  • ABC
  • The Good Doctor - IMDb Rating 8.2

    8.2

The Good Doctor kijken? The Good Doctor is een medische dramaserie uit 2017. Deze Amerikaanse serie is begonnen op 25 september.

De afleveringen zijn opgenomen in Vancouver en uitgezonden door ABC. Op 29 januari 2018 heeft Videoland deze serie naar Nederland gehaald.

De serie is gemaakt door David Shore. Hiervoor produceerde hij vele populaire series, waaronder Battle Creek, House M.D. en Law and Order.

Lees nu alles over deze ziekenhuisserie: waar gaat deze precies over? Hoeveel afleveringen zijn er opgenomen? Wie zijn de hoofdrolspelers? Check vervolgens de officiële trailer of kijk alle afleveringen:

lees meer

Waar gaat The Good Doctor Over?

Over The Good Doctor

Waar gaat The Good Doctor Over?

Shaun Murphy komt uit een kleine stad. Hij had een moeilijke jeugd. De jonge chirurg heeft autisme en het savantsyndroom.

Hij wordt geworven door een pediatrische chirurgische eenheid van een prestigieus ziekenhuis. De vraag is: kan een persoon die niet in staat is te verbinden met mensen hun levens redden?

Reviews Van The Good Doctor

  • The Good Doctor imdb Beoordeling: 8.2 8.2

''Kijkcijferhit uit de Verenigde Staten''

Review Geschreven Op29 januari 2018

Joost / Bingewatcher

Wanneer je wilt kijken naar een hartverwarmende feel-good-serie, dan moet je The Good Doctor kijken. Deze Amerikaanse serie over een jonge, briljante én autistische arts heeft de harten van vele kijkers veroverd.

In Amerika zijn de afleveringen uitgezonden door ABC. In Nederland was de serie te volgen op Videoland. Het werd meteen een doorslaand succes. Dat had één van de producers, Daniel Dae Kim (bekend van Hawaii Five-0 en Lost) niet kunnen bedenken. Hij zag ooit de originele Koreaanse serie en kocht de rechten. Deze rechten verkocht hij weer door aan CBS. Die maakte een pilot en besloten de serie daarna te annuleren. Daniel kocht de rechten weer terug en verkocht deze aan ABC.

Bij ABC zullen ze hier blij mee zijn geweest, want de kijkers omarmden de serie meteen. Begrijpelijk, want dit is écht een serie om van te houden. Freddie Highmore zet als Shaun Murphy een geniale, maar vooral sympathieke én kwetsbare chirurg neer. Je zou hem het liefst af en toe een knuffel willen geven!

De verhaallijnen zijn soms erg Amerikaans en over de top. Daarnaast zitten er vele emotionele scenes in. Gelukkig valt er ook genoeg te lachen. Daarnaast zit er romantiek in de serie en komen er allerlei medische kwesties aan de orden. Voeg daar aan toe dat de serie er ook nog een heel gelikt uitziet.

Wanneer je houdt van series als Grey’s Anatomy, dan is deze serie ook een aanrader. Eigenlijk is het een serie voor iedereen die van ziekenhuisseries houdt. Je mag deze serie dan zeker niet missen.

 

lees meer

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Freddie Highmore speelt Dr. Shaun Murphy. Hiervoor had Freddie een rol in Bates Motel en Close to the Enemy.

Richard Schiff heeft de rol van Dr. Aaron Glassman. We zagen Richard eerder in Ballers, RogueDirk Gently’s Holistic Detective Agency en House of Lies.

Hill Harper is Dr. Horace Andrews. Hill speelde hiervoor in Homeland, Limitless en CSI: New York.

Antonia Thomas heeft de rol van Claire Browne. Deze actrice had eerder een rol in Lovesick, The Musketeers, Homefront en Misfits.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Seizoen 1 heeft 18 afleveringen. De afleveringen hebben een speelduur van zo’n 40 minuten.

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen:

Seizoen 1 | 18 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 18 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 16 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

8 maart 2018

The Good Doctor krijgt een 2de seizoen!

Over The Good Doctor In The Good Doctor zien ...

Lees meer

19 januari 2018

Videoland zet The Good Doctor online

Over The Good Doctor Deze medische dramaserie volgt Dr. ...

Lees meer

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

 

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer