The Last Kingdom Kijken?

  • 2015 - 
  • 4 seizoenen
  • 27 afleveringen
  • BBC Two
  • The Last Kingdom - IMDb Rating 8.3

    8.3

The Last Kingdom kijken? The Last Kingdom is een avontuurlijke dramaserie uit 2015. De eerste afleveringen is uitgezonden op 22 oktober.

De afleveringen van de Britse serie zijn opgenomen in het Verenigd Koninkrijk en Hongarije. De tv serie is uitgezonden door BBC America en BBC Two.

De historische serie is gebaseerd op het boek: The Saxon Stories van Bernard Cornwell. De scenario’s zijn geschreven door Bernard Cornwell en Stephen Butchard. Stephen schreef eerder scenario’s voor o.a. Good Cop, Five Daugthers, House of Saddam en Vincent.

The Last Kingdom is een serie met grootste veldslagen en heldhaftige daden. Maar de serie heeft ook diepgang met onderwerpen als politiek, geloof, liefde en moed. De serie wordt gezien als BBC’s Game of Thrones.

Lees nu alles over deze tv serie. Ontdek hoeveel afleveringen er zijn en of er al nieuwe zijn uitgekomen. Bekijk wie de hoofdrolspelers zijn en check de trailers:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat The Last Kingdom Over?

Over The Last Kingdom

Waar gaat The Last Kingdom Over?

In de late 9de eeuw na Christus was het Engeland, zoals we dat vandaag de dag kennen, verdeeld in 7 koninkrijken. Wessex is het laatste koninkrijk. Alfred de Grote is koning van Wessex en een vijand van de Vikingen.

Uhtred is de zoon en erfgenaam van de heer van kasteel Bebbanburg. Uhtred wordt als jongen gevangenen genomen door de Vikingen. Hierdoor groeit hij op als hen. Nu Uhtred groter is wordt zijn loyaliteit getest. Is hij loyaal aan de Vikingen of aan Aflred en Wessex?

Reviews Van The Last Kingdom

  • The Last Kingdom imdb Beoordeling: 8.3 8.3

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

De hoofdrolspeler is Alexander Dreymon. Hij heeft de rol van Uhtred van Bebbanburg. Alexander speelde eerder in American Horror Story.

David Dawson heeft de rol van Alfred. Deze Britse acteurs speelde eerder in bijvoorbeeld Banished, Ripper Street en Peaky Binders.

Ian Hart heeft ook een hoofdrol als Beocca. Ian speelde eerder in o.a. My Mad Fat Diary, Boardwalk Empire, The Driver en The Bridge.

Hieronder staan alle hoofdrolspelers:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Binnen seizoen 1 en 2 zijn 16 afleveringen opgenomen. De afleveringen duren zo’n 60 minuten.

Hieronder staat ook of er al nieuwe afleveringen uitgekomen zijn:

Seizoen 1 | 8 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 8 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Seizoen 4 | 1 Afleveringen Seizoen 4

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer