The Walking Dead Kijken?

  • 2010 - 
  • 10 seizoenen
  • 143 afleveringen
  • AMC
  • The Walking Dead - IMDb Rating 8.2

    8.2

The Walking Dead kijken? The Walking Dead is een super succesvolle dramaserie. De serie is in première gegaan op 31 oktober 2010 en was te zien op de televisiezender AMC.

Deze Amerikaanse tv serie is gebaseerd op de gelijknamige strip van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. De serie is ontwikkeld door de regisseur Frank Darabont en productiebedrijf AMC Studios. AMC is bekend van bijvoorbeeld Breaking Bad en Better Call Saul.

De serie is internationaal veel bekeken. Daardoor is de serie ook te zien in Nederland en België. Nederlandse fans konden de televisieserie bekijken via Fox en Netflix Nederland.

Dat de serie populair is, is te zien aan alle gewonnen prijzen. Het is deze serie 1 van de beste series ooit! In 2011 werd de serie genomineerd voor een Golden Globe.

Producer David Alpert heeft aangegeven dat er 12 seizoenen uitkomen, als de kijkcijfers van deze televisieserie goed blijven! De serie heeft een aantal spin-offs zoals Fear the Walking Dead en Fear the Walking Dead Flight 462 en Fear the Walking Dead: Passage. Daarnaast is er een talkshow van de serie genaamd Talking Dead.

Lees nu alles over deze serie: Waar gaat deze over? Hoeveel seizoenen en afleveringen zijn er? Wie hebben een hoofdrol. Check daarna alle trailers of kijk de afleveringen terug:

lees meer

Waar gaat The Walking Dead Over?

Over The Walking Dead

Waar gaat The Walking Dead Over?

Rick Grimes is een politieagent. Samen met zijn beste vriend en collega Shane Walsh, raakt hij betrokken bij een achtervolging. Als Rick wordt neergeschoten, raakt hij in coma.

Als hij uit zijn coma ontwaakt, heeft er een zombie apocalypse plaatsgevonden. Als hij het ziekenhuis uitloopt, is nergens leven te bekennen. Dan ontmoet hij Morgan Jones en zijn zoon Duane, dit zijn 2 overlevende van de zombie apocalypse.

Samen met Morgan en zijn zoon verblijft Rick in een kraakpand. Morgan vertelt Rick dat er een zombie-virus is uitgebroken en dat ieder mens die gebeten wordt, in een ‘Walker’ zal veranderen.

Rick besluit opzoek te gaan naar een geneesmiddel. Dit terwijl het virus zich verder verspreidt en steeds meer mensen besmet raken…

lees meer

Reviews Van The Walking Dead

  • The Walking Dead imdb Beoordeling: 8.2 8.2

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Rick Grimes is de bekende politieagent. Hij wordt gespeeld door Andrew Lincoln. De acteur heeft verschillende nominaties ontvangen voor zijn acteerprestaties. Hij is bekend van o.a. Strike Back.

Chandler Riggs heeft de rol van Carl Grimes, de zoon van Rick Grimes. Norman Reedus speelt Daryl Dixon.

Melissa McBride speelt Carol Peletier. Ze was eerder te zien in bijvoorbeeld Dawson’s Creek en Walker, Texas Ranger.

Lauren Cohan heeft de rol van Maggie Green. Ze is ook bekend van Archer, The Vampire Diaries, Chuck en Supernatural. Steven Yeun heeft een hoofdrol als Glenn Rhee.

Hieronder staan alle acteurs en actrices met een hoofdrol:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Hieronder staan alle seizoenen en afleveringen.  De afleveringen duren ongeveer 50 minuten. Je kunt alle afleveringen terugkijken:

Season 1 | 6 Afleveringen Season 1

Season 2 | 13 Afleveringen Season 2

Loading

Season 3 | 16 Afleveringen Season 3

Loading

Season 4 | 16 Afleveringen Season 4

Loading

Season 5 | 16 Afleveringen Season 5

Loading

Seizoen 6 | 16 Afleveringen Seizoen 6

Loading

Seizoen 7 | 16 Afleveringen Seizoen 7

Loading

Seizoen 8 | 16 Afleveringen Seizoen 8

Loading

Seizoen 9 | 16 Afleveringen Seizoen 9

Loading

Seizoen 10 | 12 Afleveringen Seizoen 10

Loading

Nieuws Over The Walking Dead

15 januari 2018

The Walking Dead krijgt een nieuw seizoen!

Nieuwe showrunner Overigens werd er al verwacht dat een ...

Lees meer

23 oktober 2017

Het Achtste seizoen van The Walking Dead ...

Achtste seizoen Vorig seizoen moesten Rick Grimes en de ...

Lees meer

30 maart 2017

The Walking Dead gaat nog twintig jaar ...

Geruchten De laatste tijd gingen er een aantal geruchten ...

Lees meer

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer