Beste Netflix series

De series van Netflix zijn populair. Het Nederlandse aanbod bestaat uit ongeveer 400 series. Maar wat zijn nu eigenlijk de allerbeste Netflix series ooit?

Hieronder staan de allerbeste Netflix series aller tijden, van 2014, 2015, 2016 én 2017. Je kunt daarnaast bekijken wat de beste Netflix Original series zijn.

Bekijk nu wat de populairste series zijn en zoek niet eindeloos in Netflix:

Serietip: Shooter! Deze actieserie is te zien op Netflix:

Periode: 01-10-2006 - Beëindigd Genre: Horror, Thriller Netwerk: Showtime
Seizoenen: 8 Afleveringen: 96

Dexter is een klassieker. De serie uit 2006 heeft inmiddels al 8 seizoenen en 96 afleveringen. Aflevering 1 tot en met 8 zijn te streamen via de Nederlandse Netflix.

Dexter Morgan is een werkzaam bij de politie in Miami als forensisch onderzoeker. Toen Dexter jong was overleden zijn ouders. De politieagent Harry Morgan heeft Dexter opgevangen.

Hij kwam erachter dat Dexter psychopathische trekjes heeft en leerde hem hiermee om te gaan. Van Harry mocht Dexter alleen mensen vermoorden die ‘het verdienen’.

Door zijn adoptievader heeft Dexter geleerd zich als seriemoordenaar normaal te gedragen en weg te komen met het vermoorden van mensen…

Periode: 19-07-2007 - Beëindigd Genre: Drama Netwerk: AMC
Seizoenen: 7 Afleveringen: 92

Mad Men is een topserie! Alle afleveringen van Mad Men zijn te bekijken via Netflix Nederland. Bij elkaar zijn dit zo’ 92 afleveringen! De hoofdrolspeler van Mad Men is Jonn Hamm.

Hij speelt de charismatische Don Draper. Don is in de jaren 60 werkzaam in de onvoorspelbare wereld van de reclame in New York. Hijzelf en zijn collega’s zijn zeer ambitieus. Ze genieten van drank en vrouwen en bedenken ondertussen krachtige reclame slogans voor heel veel geld…

Periode: 24-06-2014 - Beëindigd Genre: Drama, Thriller Netwerk: FX
Seizoenen: 3 Afleveringen: 32

Tyrant is zeker 1 van de betere Netflix series. Spanning, actie en drama. Deze serie uit 2014 heeft het allemaal! Deze Amerikaanse serie is geschreven door Cideon Raff, die bekend is van Prisoners of War en Homeland. De hoofdrol is voor Adam Rayner. Hij speelt Bassam Al-Fayeed.

Bassam is de zoon van een dictator uit Abbudin. Hij is eigenlijk op de vlucht voor zijn verleden en woont al 20 jaar in Amerika. Hij heeft een gezin en werkt als dokter.

Bassam keert terug naar Abbudin om de bruiloft van zijn neef bij te wonen. Eenmaal terug in Abbudin, wordt hij opgezogen in een diepe politieke crisis. Wanneer zijn vader sterft en zijn gestoorde broer het overneemt, voelt hij de plicht om de rust te herstellen…

Periode: 22-04-2013 - Beëindigd Genre: Drama, Misdaad Netwerk: Sundance TV
Seizoenen: 4 Afleveringen: 30

Rectify… Wat een ontroerende serie! Je hoort aan de themesong al dat deze serie diepgang heeft. Aden Young speelt geweldig als Aden Young. Rectify is een serie van de makers van Breaking Bad, dé allerbeste serie die op Netflix staat.

De serie gaat over Daniel Holden. Hij zat 20 jaar van zijn leven in de gevangenis voor een moord die hij nooit pleegde. Dan wordt hij vrijgelaten door nieuw DNA onderzoek. Daniel heeft heel zijn volwassen leven gewacht op de dood en moet nu weer leren leven…

Periode: 23-06-2011 - Lopend Genre: Drama, Legal Netwerk: USA Network
Seizoenen: 7 Afleveringen: 87

Suits is een andere topper uit het aanbod van Netflix in Nederland. De serie over het advocatenkantoor Pearson Hardman is succesvol.

Mike Ross is een schoolverlater zonder diploma. Hij heeft zijn droom om een succesvol advocaat te worden laten varen. Maar Mike is extreem intelligent.

Door een bijzonder toeval komt Mike terecht bij een sollicitatieprocedure van Harvey Specter. Harvey is dé top advocaat van het advocatenkantoor Pearson Hardman. Hij heeft het gehad met de standaard Harvard studenten en besluit om Mike aan te nemen.

Samen vormen ze een krachtig duo en werken ze aan allerlei zaken…

Periode: 25-07-2010 - Lopend Genre: Drama, Misdaad, Mysterie Netwerk: BBC One
Seizoenen: 4 Afleveringen: 12

Sherlock is een detectiveserie van BBC. Sherlock heeft 3 seizoenen met maar 3 afleveringen per seizoen. Deze afleveringen duren wel anderhalf uur.

In Sherlock zien we Sherlock Holmes. Samen met zijn vriend John Watson beleeft Sherlock allerlei avonturen in London…

Periode: 03-09-2008 - Beëindigd Genre: Drama, Actie, Misdaad, Thriller Netwerk: FX
Seizoenen: 7 Afleveringen: 92

Sons of Anarchy is een Amerikaanse serie over een motorbende. Deze serie van FX heeft 7 seizoenen. Op Netflix Nederland zijn 5 seizoenen van Sons of Anarchy te bekijken.

In Sons of Anarchy is een motorclub actief. De baas van de motorclub ‘the Sons’ is Jax. De motorclub is in concurrentie met andere clubs en heeft te maken met een corrupte overheid. De motorclub heeft daarbij een effect om de inwoners van de stad waarin deze actief is…

Devious Maids kijken

Periode: 02-10-2011 - Lopend Genre: Drama, Thriller, Espionage Netwerk: Showtime
Seizoenen: 6 Afleveringen: 72

Homeland is een Amerikaanse series van Howard Gordon en Alex Gansa. De afleveringen van Homeland waren in Nederland te zien bij BNN en NPO3.

Deze internationale hitserie heeft 4 seizoenen. De eerste 3 seizoenen zijn te streamen via Netflix in Nederland. In het najaar van 2015 is ook seizoen 4 te streamen via Netflix. Seizoen 5 gaat begin 2016 in première. Claire Danes zet geweldige acteerprestaties neer, als CIA-agente Carrie Mathison.

In Homeland zien we de bevrijding van Nicolas Brody. Hij is 8 jaar lang krijgsgevangene van Al-Qaida geweest. Carrie Mathison van de CIA heeft aanwijzingen dat Nicolas geradicaliseerd is en een aanslag wil plegen op Amerikaanse bodem.

Niemand gelooft Carrie en Nicolas wordt onthaald als een ware oorlogsheld. Ondertussen zoekt de psychisch instabiele Carrie naar bewijzen dat Nicolas zich bij Al-Qaida heeft aangesloten. Ondertussen wil ze samen met andere collega’s verschillende Al-Qaida kopstukken oppakken…

Periode: 29-08-2005 - Lopend Genre: Drama, Thriller Netwerk: FOX
Seizoenen: 5 Afleveringen: 86

De acteurs Wentworth Miller en Dominic Purcell schitteren in Prison Break als de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Heb jij een Netflix abonnement? Bekijk dan Prison Break! Deze topserie heeft 4 seizoen en en een film. In 2017 komt er een 5de seizoen uit!

Lincoln Burrows is ter dood veroordeeld voor de moord op de broer van de Vice President. Voor zijn broer Michael Scofield is Lincoln zijn enige familielid. Hij wil voorkomen dat Lincoln wordt geëxecuteerd en besluit zichzelf te laten opsluiten.

Ook Michael komt terecht in The Fox River Penitentiary en heeft een briljant plan bedacht om Lincoln uit te breken. Maar heeft hij bij zijn plan rekening gehouden met de gevaarlijke en onvoorspelbare gevangenen…

Periode: 01-02-2013 - Lopend Genre: Drama, Thriller Netwerk: Netflix
Seizoenen: 5 Afleveringen: 53

House of Cards is de 1ste Netflix Original serie. De serie is daardoor exclusief bij Netflix te bekijken. House of Cards is gebaseerd op een gelijknamige serie van vroeger.

Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey, is een keihard democratisch congreslid. Hij is werkzaam in het politieke hart van Amerika, Washington DC. Samen met zijn vrouw Claire, die gespeeld wordt door Robin Wright, vecht hij zich naar de politieke top…

Periode: 31-10-2010 - Lopend Genre: Drama, Actie, Horror Netwerk: AMC
Seizoenen: 8 Afleveringen: 92

The Walking Dead staat sinds 19 januari 2015 tussen het aanbod van Netflix Nederland. Via Netflix zijn 4 seizoenen te streamen.

The Walking Dead is super populair. Deze dramaserie heeft vele awards en nominaties ontvangen en heeft immens hoge kijkcijfers. De laatste aflevering van seizoen 5 is door 17,3 miljoen mensen bekeken! Daarnaast heeft de serie 3 spin-offs: Fear the Walking Dead en Fear the Walking Dead: Flight 462 en Fear the Walking Dead: Passage.

In The Walking Dead zien we Rick Grimes wordt neergeschoten tijdens zijn werk als politieman. Wanneer hij wakker wordt uit zijn coma, ontdekt hij dat er een zombie apocalypse heeft plaatsgevonden. Samen met een groep overlevende is Rick opzoek naar een medicijn en een veilige thuishaven…

David Alpert, de producer van David Alpert, heeft 12 seizoenen te willen maken!

Periode: 20-01-2008 - Beëindigd Genre: Drama, Misdaad, Thriller Netwerk: AMC
Seizoenen: 5 Afleveringen: 62

Deze serie moet je zien! Breaking Bad is dé nummer 1. Het is zeker 1 van de beste series ooit. Het duurde even voor ook de laatste 8 afleveringen van Breaking Bad te streamen waren via Netflix. Maar sinds 2014 staat de complete serie op Netflix Nederland. Deze bekroonde serie van Vince Gilligan is een internationale hit!

Walter White heeft kanker en is ongeneselijk ziek. Hij heeft een zoon van met een lichte hersenverlamming en zijn vrouw is opnieuw zwanger. De familie White heeft financiële problemen. Walter is opzoek naar een manier om zijn gezin financieel onafhankelijk achter te laten.

Per toeval komt hij in contact met Jesse Pinkman, een oud leerling van hem. Jesse is bezig met het produceren van Crystal Meth, 1 van de meest verslavende drugs ter wereld.  Samen besluiten ze om deze drugs te gaan produceren. Jesse heeft de leiding over de distributie en Walther maakt met zijn scheikundige kennis, dé puurste crystal meth van Albuquerque New Mexico.

Beide verdienen ze bakken met geld, maar ontdekken ze ook de nadelen van een leven als drugsbaas…

Devious Maids kijken

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
10
Serie delen

20 REACTIES

 1. Als kwaliteit serie hoort naar mijn mening Ray Donovan & the Peaky Blinders hier tussen. The Walking Dead, Sons of Anarchy en Prison Break zijn leuk maar puur voor entertainment, absoluut geen hoog niveau…..

 2. Gossip Girl.
  Pretty Little Liars.
  Orange Is The New Black.
  The Walking Dead.
  American Horror Story.
  Breaking Bad.
  Prison Break.
  Orphan Black.
  Suits.
  Lost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER