100 Beste Netflix series

De series van Netflix zijn populair. Het Nederlandse aanbod bestaat uit ongeveer 500 series. Maar wat zijn nu eigenlijk de allerbeste Netflix series ooit?

Hieronder staan échte aanraders! In onderstaande overzicht staan alle goede Netflix series. Daarnaast hebben we overzichten met series uit 2017, Beste Netflix Originals én goede Scandinavische series.

Bekijk nu wat de populairste series zijn en zoek niet eindeloos in Netflix. Bekijk ook welke series én seizoenen nieuw zijn op Netflix. We vullen het overzicht continu aan met nieuwe series.

Meteen naar de top 20

100. Arrow

Arrow

Arrow is een succesvolle superhelden serie uit 2012. De serie is gebaseerd op DC Comics van Green Arrow. Op 16 oktober 2017 is het 6de seizoen online gezet.

De serie gaat over Oliver Queen. Als Green Arrow richt hij zijn pijlen op de schurken van de stad!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

99. Gotham

Gotham

Gotham is een Amerikaanse serie uit 2014. De misdaadserie is gemaakt door Bruno Heller en gebaseerd op strips over batman. In 2017 werd er een Primetime Emmy gewonnen voor de buitengewone special effects!

Ver voor hij commissaris was, was James Gordon een onervaren politieman. In Gotham City gaat hij achter de moordenaars van Bruce Wayne’s ouders aan…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

98. Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life is een Netflix Original uit 2016 én spin-off van Gilmore Girls uit 2000.

In Gilmore Girls: A Year in the Life doorlopen Lorelai, Rory en Emily Gilmore samen 4 seizoenen met enorme veranderingen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

97. The Flash

The Flash

The Flash is een populaire superhelden serie van Greg Berlanti, Geoff Johns en Andrew Kreisberg. Deze spin-off van Arrow is gebaseerd op Barry Allen, een DC Comic uit 1965.

Barry Allen wordt geraakt door de bliksem. Nadat hij uit zijn coma ontwaakt komt hij erachter dat hij super snel is geworden. Hij besluit om deze superkracht te gebruiken, om de misdaad te bestrijden als The Flash!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

96. Travelers

Travelers

Travelers is een science fiction serie uit Canada. De spannende serie heeft Eric McCormacken en MacKenzie Porter in de hoofdrol.

Het is ver in de toekomst. De overgebleven mensen ontdekken hoe ze hun bewustzijn terug kunnen sturen naar de 21e eeuw. Ze kunnen in het leven van willekeurige mensen uit de 21e eeuw stappen. Hierdoor krijgen ze een kans om de mensheid van hun ondergang te redden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

95. Lilyhammer

Lilyhammer Giovanni Hendriksen

Lilyhammer is de 1ste Netflix Original! Deze grappige misdaadserie is begonnen in 2012 en heeft Steven Van Zandt in de hoofdrol.

Frank Tagliano is een gangster uit New York. Hij wil getuigen tegen andere gangsters op 1 voorwaarden: hij wil een nieuw leven beginnen in Lillehamer, Noorwegen. In Lilehammer wil hij opnieuw beginnen, maar valt hij snel terug in zijn oude gewoontes…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

94. G.L.O.W.

Glow Netflix

G.L.O.W. is een Netflix Original van de makers van Orange is the New Black. De serie staat sinds juni 2017 online en is gebaseerd op de gelijknamige film uit de 80’s.

Ruth is een actrice uit Los Angeles. Haar acteercarrière loopt slecht en ze vestigt haar laatste hoop op een carrière als worstelaar…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

93. Wallander

Wallander UK

Wallander is een Britse detectiveserie, die gebaseerd is op de Zweedse Wallander. De Britse serie is begonnen in 2008. Sinds juli 2017 staat ook het 4de seizoen op Netflix.

In een prachtige en ooit vreedzame provincie in Zweden, onderzoek de gebroken detective Kurt Wallander een schokkende golf van moorden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

92. Queen of the South

Queen of the South

Queens of the South is een drama– en misdaadserie uit 2016. De serie staat sinds september 2017 op Netflix en heeft Alica Braga in de hoofdrol.

De man van Teresa is drugsrunner. Wanneer hij wordt vermoord door het kartel, moet ze vluchten uit Mexico. Aangekomen in de Verenigde Staten wil ze maar 1 ding: wraak nemen én de drugshandel overnemen!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

91. Tyrant

Tyrant

Tyrant is een spannende televisieserie uit 2014. De Amerikaanse serie is geschreven door Gideon Raff, die eerder scenario’s schreef van Prisoners of War en Homeland!

Bassam is de zoon van een dictator uit Abbudin. Hij vertrok 20 jaar geleden naar de Verenigde Staten en heeft hier een vrouw en 2 kinderen. Voor de bruiloft van zijn neef keert hij terug naar Abbudin.

In Abbudin wordt hij geconfronteerd met onrust in het land. Wanneer zijn vader overlijdt, neemt zijn gestoorde broer de macht over en voelt Bassam zich verantwoordelijk om de rust te herstellen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

90. Designated Survivor

Designated Survivor Netflix

Designated Survivor is een Netflix Original uit 2016. De serie won een Critics Choice Television Awards voor ”Most Exciting New Series”! De hoofdrol is voor Kiefer Sutherland! Het 2de seizoen staat sinds september 2017 op Netflix.

Na een aanslag op de State of Union is Tom Kirkman de enige overgebleven minister. Hierdoor wordt hij opeens dé president van Amerika! Hij wil de daders achter de aanslagen oppakken, maar heeft niet in de gaten dat de aanslagen pas het begin zijn…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

89. Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo is een Amerikaanse Netflix Original. Deze dramaserie is opgenomen in Kazachstan, Maleisië én Italië en in première gegaan in 2014. Voor het 1ste seizoen was er een budget van zo’n 9 miljoen dollar per aflevering!

Marco Polo is een ontdekkingsreiziger. In Azië betreedt hij het rijk van Kublai Khan. Daar komt hij terecht een brute oorlog…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

88. One Day at a Time

One Day At a Time

One Day at A Time is een nieuwe serie uit 2017. De populaire Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975.  Justina Machado heeft de hoofdrol.

De Cubaans-Amerikaanse Penelope is pas gescheiden. Ze is moeder van een tienerdochter en een zoon. In haar huis woont ook haar ouderwetse moeder…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

87. The Heavy Water War

The Heavy Water War

The Heavy Water War is een oorlogsdrama uit 2015. De originele titel is Kampen Om tungtvannet. De Noorse serie won een Golden Screen, een Prix Italia en een Golden FIPA.

Deze serie gaat over Operatie Freshman. Wanneer de nazi’s een fabriek voor zwaar water veroveren om kernwapens te gaan maken, proberen geallieerden uit Noorwegen de operatie te saboteren…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

86. Club de Cuervos

Club de Cuervos

Club de Cuervos is een Mexicaanse Netflix Original uit 2015. De drama– en komedieserie heeft Luis Gerardo Méndez en Mariana Treviño in de hoofdrol.

Wanneer het hoofd van de familie overlijd, begint de strijd om te bepalen wie zijn geliefde voetbalclub mag overnemen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

85. Alias Grace

Alias Grace

Alias Grace is, net als The Handmaid’s Tale, gebaseerd op een bestseller van Margaret Atwood. Deze Canadese kostuumdrama staat sinds november 2017 op Netflix.

Grace Marks is een immigrant uit Ierland, die werkzaam is als huishoudster. In 1843 werd ze, misschien onterecht, gevangen genomen voor de moord op haar werkgever Thomas Kinnear.

Grace zegt zich niks te herinneren van de moord, maar alle bewijzen in haar richting. 10 jaar later probeert Dr. Simon Jordan haar te helpen met het terugkrijgen van haar herinneringen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

84. Big Mouth

Big Mouth

Big Mouth is een animatieserie voor volwassenen. Deze Netflix Original uit 2017 is gemaakt door Nick Kroll en Andrew Goldberg én gebaseerd op hun tienerleven.

Deze hilarische televisieserie gaat over de wonderen én verschrikkingen uit de puberteit, die het leven van de tieners op zijn kop zet…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

83. Gilmore Girls

Gilmore Girls

Gilmore Girls is een populaire vrouwenserie uit 2000. Lauren Graham heeft een hoofdrol als Lorelai Gilmore. Deze actrice is in 2002 genomineerd voor een Golden Globe!

Lorelai is afkomstig uit een elitaire familie, maar houdt niet van het ingetogen leven. Op haar 16de raakt ze zwanger van Christopher. Beide families onderhandelen over hun huwelijk, terwijl Lorelai en Christopher toekijken…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

82. Suburra: La Serie

Suburra: La Series 2017

Suburra: La Serie is een rauwe Italiaanse misdaadserie. Deze Italiaanse Netflix Original is in oktober 2017 in première gegaan.

Suburra gaat over een gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici én het Vaticaan! Het gevecht wordt uitgevochten in een badplaats bij Rome…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

81. The Sinner

The Sinner

The Sinner is een spannende serie uit 2017. Deze televisieserie is gebaseerd op de internationale bestseller Petra Hammesfahr. De hoofdrol is voor Jessica Biel.

Cora wordt getroffen door een onverklaarbare woede-uitbarsting. Hierdoor steekt ze iemand in haar nek. Ze weet zelf niet waarom ze dit gedaan heeft. Misschien kan een sympathieke rechercheur erachter komen..

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

1
2
3
4
5
Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

33 REACTIES

 1. Nog nooit heb ik zo in tranen (man) afscheid genomen van Jax in Suns of Anargy. Wat een fantastische opbouw en een voorspelbaar, maar daarom juist prachtig en verantwoord, einde. Zwaar genoten, smaakt naar meer.

 2. Fargo is inderdaad één van de beste series op Netflix, echter zijn de serie en de film NIET gebaseerd op ware gebeurtenissen zoals in de omschrijving wordt aangegeven. Het is (gelukkig) pure fictie uit het creatieve brein van de broertjes Coen!

  • Pretty little lairs
   Vampaire diaries
   Arrow
   The orginals
   Gossip girl
   Girlmore girls
   Prison break
   Dragriss (next classe)
   Orphane black
   Hereos
   Lie to me
   rignt
   Teenwolf
   Elementary
   The 100
   Suis

 3. Als kwaliteit serie hoort naar mijn mening Ray Donovan & the Peaky Blinders hier tussen. The Walking Dead, Sons of Anarchy en Prison Break zijn leuk maar puur voor entertainment, absoluut geen hoog niveau…..

 4. Gossip Girl.
  Pretty Little Liars.
  Orange Is The New Black.
  The Walking Dead.
  American Horror Story.
  Breaking Bad.
  Prison Break.
  Orphan Black.
  Suits.
  Lost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER