De series van Netflix zijn populair. Het Nederlandse aanbod bestaat uit ongeveer 500 series. Maar wat zijn nu eigenlijk de allerbeste Netflix series ooit?

Hieronder staan échte aanraders! In onderstaande overzicht staan alle goede Netflix series. Daarnaast hebben we overzichten met series uit 2017, Beste Netflix Originals én goede Scandinavische series.

Bekijk nu wat de populairste series zijn en zoek niet eindeloos in Netflix. Bekijk ook welke series én seizoenen nieuw zijn op Netflix. We vullen het overzicht continu aan met nieuwe series…

99. Arrow

Arrow

Arrow is een succesvolle superhelden serie uit 2012. De serie is gebaseerd op DC Comics van Green Arrow. Op 16 oktober 2017 is het 6de seizoen online gezet.

De serie gaat over Oliver Queen. Als Green Arrow richt hij zijn pijlen op de schurken van de stad!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

98. Gotham

Gotham

Gotham is een Amerikaanse serie uit 2014. De misdaadserie is gemaakt door Bruno Heller en gebaseerd op strips over batman. In 2017 werd er een Primetime Emmy gewonnen voor de buitengewone special effects!

Ver voor hij commissaris was, was James Gordon een onervaren politieman. In Gotham City gaat hij achter de moordenaars van Bruce Wayne’s ouders aan…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

97. Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life is een Netflix Original uit 2016 én spin-off van Gilmore Girls uit 2000.

In Gilmore Girls: A Year in the Life doorlopen Lorelai, Rory en Emily Gilmore samen 4 seizoenen met enorme veranderingen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

96. The Flash

The Flash

The Flash is een populaire superhelden serie van Greg Berlanti, Geoff Johns en Andrew Kreisberg. Deze spin-off van Arrow is gebaseerd op Barry Allen, een DC Comic uit 1965.

Barry Allen wordt geraakt door de bliksem. Nadat hij uit zijn coma ontwaakt komt hij erachter dat hij super snel is geworden. Hij besluit om deze superkracht te gebruiken, om de misdaad te bestrijden als The Flash!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

95. Travelers

Travelers

Travelers is een science fiction serie uit Canada. De spannende serie heeft Eric McCormacken en MacKenzie Porter in de hoofdrol.

Het is ver in de toekomst. De overgebleven mensen ontdekken hoe ze hun bewustzijn terug kunnen sturen naar de 21e eeuw. Ze kunnen in het leven van willekeurige mensen uit de 21e eeuw stappen. Hierdoor krijgen ze een kans om de mensheid van hun ondergang te redden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

94. Lilyhammer

Lilyhammer Giovanni Hendriksen

Lilyhammer is de 1ste Netflix Original! Deze grappige misdaadserie is begonnen in 2012 en heeft Steven Van Zandt in de hoofdrol.

Frank Tagliano is een gangster uit New York. Hij wil getuigen tegen andere gangsters op 1 voorwaarden: hij wil een nieuw leven beginnen in Lillehamer, Noorwegen. In Lilehammer wil hij opnieuw beginnen, maar valt hij snel terug in zijn oude gewoontes…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

93. G.L.O.W.

Glow Netflix

G.L.O.W. is een Netflix Original van de makers van Orange is the New Black. De serie staat sinds juni 2017 online en is gebaseerd op de gelijknamige film uit de 80’s.

Ruth is een actrice uit Los Angeles. Haar acteercarrière loopt slecht en ze vestigt haar laatste hoop op een carrière als worstelaar…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

92. Wallander

Wallander UK

Wallander is een Britse detectiveserie, die gebaseerd is op de Zweedse Wallander. De Britse serie is begonnen in 2008. Sinds juli 2017 staat ook het 4de seizoen op Netflix.

In een prachtige en ooit vreedzame provincie in Zweden, onderzoek de gebroken detective Kurt Wallander een schokkende golf van moorden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

91. Queen of the South

Queen of the South

Queens of the South is een drama– en misdaadserie uit 2016. De serie staat sinds september 2017 op Netflix en heeft Alica Braga in de hoofdrol.

De man van Teresa is drugsrunner. Wanneer hij wordt vermoord door het kartel, moet ze vluchten uit Mexico. Aangekomen in de Verenigde Staten wil ze maar 1 ding: wraak nemen én de drugshandel overnemen!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

90. Tyrant

Tyrant

Tyrant is een spannende televisieserie uit 2014. De Amerikaanse serie is geschreven door Gideon Raff, die eerder scenario’s schreef van Prisoners of War en Homeland!

Bassam is de zoon van een dictator uit Abbudin. Hij vertrok 20 jaar geleden naar de Verenigde Staten en heeft hier een vrouw en 2 kinderen. Voor de bruiloft van zijn neef keert hij terug naar Abbudin.

In Abbudin wordt hij geconfronteerd met onrust in het land. Wanneer zijn vader overlijdt, neemt zijn gestoorde broer de macht over en voelt Bassam zich verantwoordelijk om de rust te herstellen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

89. Designated Survivor

Designated Survivor Netflix

Designated Survivor is een Netflix Original uit 2016. De serie won een Critics Choice Television Awards voor ”Most Exciting New Series”! De hoofdrol is voor Kiefer Sutherland! Het 2de seizoen staat sinds september 2017 op Netflix.

Na een aanslag op de State of Union is Tom Kirkman de enige overgebleven minister. Hierdoor wordt hij opeens dé president van Amerika! Hij wil de daders achter de aanslagen oppakken, maar heeft niet in de gaten dat de aanslagen pas het begin zijn…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

88. Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo is een Amerikaanse Netflix Original. Deze dramaserie is opgenomen in Kazachstan, Maleisië én Italië en in première gegaan in 2014. Voor het 1ste seizoen was er een budget van zo’n 9 miljoen dollar per aflevering!

Marco Polo is een ontdekkingsreiziger. In Azië betreedt hij het rijk van Kublai Khan. Daar komt hij terecht een brute oorlog…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

87. One Day at a Time

One Day At a Time

One Day at A Time is een nieuwe serie uit 2017. De populaire Netflix Original is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975.  Justina Machado heeft de hoofdrol.

De Cubaans-Amerikaanse Penelope is pas gescheiden. Ze is moeder van een tienerdochter en een zoon. In haar huis woont ook haar ouderwetse moeder…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

86. The Heavy Water War

The Heavy Water War

The Heavy Water War is een oorlogsdrama uit 2015. De originele titel is Kampen Om tungtvannet. De Noorse serie won een Golden Screen, een Prix Italia en een Golden FIPA.

Deze serie gaat over Operatie Freshman. Wanneer de nazi’s een fabriek voor zwaar water veroveren om kernwapens te gaan maken, proberen geallieerden uit Noorwegen de operatie te saboteren…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

85. Club de Cuervos

Club de Cuervos

Club de Cuervos is een Mexicaanse Netflix Original uit 2015. De drama– en komedieserie heeft Luis Gerardo Méndez en Mariana Treviño in de hoofdrol.

Wanneer het hoofd van de familie overlijd, begint de strijd om te bepalen wie zijn geliefde voetbalclub mag overnemen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

84. Alias Grace

Alias Grace

Alias Grace is, net als The Handmaid’s Tale, gebaseerd op een bestseller van Margaret Atwood. Deze Canadese kostuumdrama staat sinds november 2017 op Netflix.

Grace Marks is een immigrant uit Ierland, die werkzaam is als huishoudster. In 1843 werd ze, misschien onterecht, gevangen genomen voor de moord op haar werkgever Thomas Kinnear.

Grace zegt zich niks te herinneren van de moord, maar alle bewijzen in haar richting. 10 jaar later probeert Dr. Simon Jordan haar te helpen met het terugkrijgen van haar herinneringen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

83. Big Mouth

Big Mouth

Big Mouth is een animatieserie voor volwassenen. Deze Netflix Original uit 2017 is gemaakt door Nick Kroll en Andrew Goldberg én gebaseerd op hun tienerleven.

Deze hilarische televisieserie gaat over de wonderen én verschrikkingen uit de puberteit, die het leven van de tieners op zijn kop zet…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

82. Gilmore Girls

Gilmore Girls

Gilmore Girls is een populaire vrouwenserie uit 2000. Lauren Graham heeft een hoofdrol als Lorelai Gilmore. Deze actrice is in 2002 genomineerd voor een Golden Globe!

Lorelai is afkomstig uit een elitaire familie, maar houdt niet van het ingetogen leven. Op haar 16de raakt ze zwanger van Christopher. Beide families onderhandelen over hun huwelijk, terwijl Lorelai en Christopher toekijken…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

81. Suburra: La Serie

Suburra: La Series 2017

Suburra: La Serie is een rauwe Italiaanse misdaadserie. Deze Italiaanse Netflix Original is in oktober 2017 in première gegaan.

Suburra gaat over een gevecht tussen de georganiseerde misdaad, corrupte politici én het Vaticaan! Het gevecht wordt uitgevochten in een badplaats bij Rome…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

80. The Sinner

The Sinner

The Sinner is een spannende serie uit 2017. Deze televisieserie is gebaseerd op de internationale bestseller Petra Hammesfahr. De hoofdrol is voor Jessica Biel.

Cora wordt getroffen door een onverklaarbare woede-uitbarsting. Hierdoor steekt ze iemand in haar nek. Ze weet zelf niet waarom ze dit gedaan heeft. Misschien kan een sympathieke rechercheur erachter komen..

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

79. The Blacklist

The Blacklist

The Blacklist is een spannende serie van ABC. De misdaadserie heeft James Spader in de hoofdrol. Hij kreeg 2 Golden Globe nominaties! In 2017 is de spin-off in première gegaan: The Blacklist: Redemption!

Ray Reddington is 1 van de meest gezochte misdadigers ter wereld. Decennia lang bleef hij uit handen van de FBI. Opeens loopt hij zelf het hoofdkantoor van de FBI binnen!

Ray wil helpen met het pakken van de grootste misdadigers ter wereld. Hij heeft alleen 1 voorwaarden: hij wil samenwerken met Elizabeth Keen, een nieuwe FBI-agente…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

78. American Vandal

American VANDAL

American Vandal is een komische Netflix Original uit 2017. De Amerikaanse serie heeft Jimmy Tatro in de hoofdrol als Dylan Maxwell.

Op een parkeerplaats worden 27 auto’s vernield. Iedereen denkt meteen dat domkop Dylan Maxwell de dader is, maar is dat ook zo?

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

77. Grace and Frankie

Grace and Frankie

Grace and Frankie is een hilarische serie uit 2015. Hoofdrolspeelster Lily Tomlin werd in 2016 genomineerd voor een Golden Globe!

Grace is een schoonheidsspecialiste en Frankie is een hippie én lerares. Hun mannen zijn succesvolle scheidingsadvocaten in San Diego.

Wanneer hun mannen verliefd worden op elkaar, staat het leven van Grace en Frankie op z’n kop. De vrouwen, die elkaar nooit echt mochten, worden gedwongen om samen op te trekken…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

76. River

River 2015

River is een Britse detectiveserie uit 2015. De BBC serie is internationaal uitgebracht als Netflix Original. De hoofdrol is voor Stellan Skarsgård en Nicola Walker.

John River is een geniale, harde politie-inspecteur uit Londen. John was getuigen van de moord op zijn collega en heeft hier nog veel last van. Hij probeert het trauma te verwerken en te achterhalen wie haar heeft vermoord…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

75. Top Boy

Top Boy

Top Boy is een Britse misdaadserie uit 2011. Deze serie van Channel 4 staat helemaal online. Deze televisieserie is gemaakt door Ronan Bennett en won in 2012 een Royal Television Award!

Deze serie volgt Dushane en Bobby. Deze drugsdealers willen het gaan maken. Hun lucratieve drugshandel wordt geleid vanuit een achterstandswijk in Noord-Londen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

74. Penny Dreadful

Penny Dreadful

Penny Dreadful is een drama– en horrorserie uit 2014. De afleveringen zijn opgenomen in Dublin en Londen en staan allemaal online. Hoofdrolspeelster Eva Green werd in 2016 genomineerd voor een Golden Globe!

In de donkere straten van het Victoriaanse Londen komen figuren, zoals Dracula, Frankenstein en Dorian Grey samen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

73. Family Guy

Family Guy

Family Guy is een hilarische animatieserie van FOX. Deze populaire serie is bedacht door Seth MacFarlane en won 7 Emmys!

Family Guy gaat over een disfunctionele familie Griffin uit Quahog. Peter is de domme, roekeloze huisvader. Hij is getrouwd met Lois. Meg en Chris zijn hun onpopulaire kinderen. Hun andere zoon Stewie is geniaal. De hond Brian maakt het gezin compleet…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

72. Bloodline

Bloodline

Bloodline is een Netflix Original uit 2015. Hoofdrolspeler Ben Mendelsohn werd in 2016 genomineerd voor een Golden Globe. Het 3de en laatste seizoen staat sinds mei 2017 op Netflix.

In Bloodline staat de familie Rayburns centraal. De gerespecteerde mensen uit Florida Keys bewaren duistere geheimen. Wanneer het zwarte schaap van de familie terugkeert, dreigen deze geheimen te worden onthuld…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

71. The Killing

The Killing

The Killing is een misdaadserie uit de 2011. De spannende detectiveserie is gebaseerd op  Forbrydelsen, een populaire Deense serie. Hoofdrolspeelster Mireille Enos is in 2012 genomineerd voor een Golden Globe!

De rechercheurs Sarah Linden en Stephen Holder gaan samen duistere misdaden oplossen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

70. How to Get Away with Murder

How to Get Away with MurderHow to Get Away with Murder is een populaire serie van Shonda Rhimes. Viola Davis heeft de hoofdrol. In 2015 en 2016 werd ze genomineerd voor een Golden Globe!

Annalise Keating is een charismatische professor in strafrecht, aan de Universiteit van Middleton. Haar beste studenten krijgen les in ”hoe ze weg kunnen komen met een plegen van een moord”. Vervolgens raken ze allemaal betrokken bij een moordcomplot…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

69. Jessica Jones

Jessica Jones Netflix Original

Jessica Jones is een superhelden serie uit 2015 met Krysten Ritter in de hoofdrol. Deze actrice zagen we eerder in Breaking Bad. Deze Netflix Original is gebaseerd op strips van Marvel.

Jessica’s carrière als superheldin komt op een tragische manier te einde. Jessica heeft nu last van een posttraumatische stressstoornis. Ondanks haar problemen start ze als detective. Hierbij komen haar bijzondere gaven goed van pas…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

68. The Expanse

The Expanse

The Expanse is een science fiction serie van Syfy. De Amerikaanse serie is begonnen in 2015 en heeft Florence Faivre in de hoofdrol. Het 2de seizoen staat sinds september 2017 op Netflix.

Het is 200 jaar in de toekomst. Julie Mao is vermist. De vrouw had een detective en een scheepskapitein samengebracht voor een race in het zonnestelsel. Hiermee kon ze het grootste complot in de geschiedenis van de mensheid doorgronden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

67. The Originals

The Originals

The Originals is een populaire horrorserie uit 2013. De spin-off van The Vampire Diaries is gemaakt door Julie Plec. Hoofdrolspeler Joseph Morgan kreeg meerdere Teen Choise Award nominaties!

Elijh en Rebakah wonen in New Orleans. Ze komen terecht in een gevecht tussen vampieren, weerwolven én heksen!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

66. The Last Kingdom

The Last Kingdom

The Last Kingdom is een historische dramaserie uit Groot-Brittannië. De serie is begonnen in 2015 en gebaseerd op romans van Bernard Cornwell. De hoofdrol is voor Alexander Dreymon.

Het is de 9e eeuw. Engeland is verdeeld in 7 koninkrijken. Uhtred is geboren als Saks, maar groeide op tussen de Vikingen. Wanneer de Saksen worden aangevallen door de Vikingen, wordt de loyaliteit van Uhtred op de proef gesteld…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

65. Dirk Gently’s Holistic Detective Agency

Dirk Gently's Holistic Detective Agency

Dirk Gently’s Holistic Detective Agency is een komedieserie uit Groot-Brittannië. De Netflix Original heeft Elijah Wood in de hoofdrol, die eerder de rol Frodo had in The Lord of the Rings.

Door een toeval ontrafelen de excentrieke, amateuristische detective Dirk Gently en zijn terughoudende partner Todd Brotzman een bovennatuurlijk mysterie…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

64. Lucifer

Lucifer

Lucifer is een superhelden serie van FOX. De serie is gebaseerd op personage uit de comics van Vertigo, een label van DC Comics. De hoofdrol is voor Tom Ellis.

Lucifer Morningstar is een ontevreden heerser van de Hel, die naar de Aarde reist. Lucifer komt terecht in Los Angeles. Hier vindt hij de sensatie waarnaar hij zocht, door de politie te helpen met het straffen van misdadigers…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

63. The Americans

The Americans

The Americans is een dramaserie uit 2010. De hoofdrol is voor Keri Russell en Matthew Rhys. Beide acteurs zijn in 2017 genomineerd voor een Golden Globe!

In 1980 zitten de Verenigde Staten en Rusland in de Koude Oorlog. Elizabeth en Philip zijn KGB-spionnen, die de Amerikaanse identiteit aannemen. Het lijken normale burgers, maar ondertussen ruimen ze iedereen uit de weg die een bedreiging vormt voor hun moederland…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

62. Black Sails

Black Sails Starz

Black Sails is een piratenserie van Starz. De spannende serie is gebaseerd op de avonturenroman van Robert Louis Stevensons. De afleveringen zijn opgenomen in Kaapstad en sinds 2014 te zien.

Het is 1715 in de Britse kolonie Providence Island, een vrijhaven voor beruchte piraten. Kapitein Flint is de meest beruchte zeerover. De Britse marine wil zijn vrijhaven indammen, maar Flint doet er alles aan om deze te beschermen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

61. The Good Wife

The Good Wife

The Good Wife is een advocatenserie uit 2009. De serie is vooral populair bij vrouwen. Alle 156 afleveringen staan op Netflix! In 2017 kreeg de serie een spin-off: The Good Fight. Deze spin-off staat op Videoland.

Wanneer de man van Alicia wordt gearresteerd voor een gigantisch corruptieschandaal, gaat ze werken als advocate. Hiermee wil ze haar reputatie redden én haar kinderen onderhouden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

60. Orange is the New Black

Orange Is the New Black

Orange is the New Black is een populaire vrouwenserie uit 2013. Deze dramaserie is gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. De Netflix Original ontving 6 nominaties voor een Golden Globe!

Piper Chapman komt terecht in een vrouwengevangenis, door een misdaad uit haar verleden. Piper is een comfortabel leven gewend en valt in de gevangenis meteen ten prooi aan pesterijen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

59. American Horror Story

American Horror Story

American Horror Story is een populaire horrorserie uit 2011. De makers zijn Ryan Murphy en Brad Falchuck. Lady Gaga en Jessica Lange wonnen beide een Golden Globe voor hun rol in de serie!

Ieder seizoen heeft een nieuw verhaal, nieuwe hoofdrolspelers én een nieuwe locatie, waaronder: een huis met een moorddadig verleden, een asiel, een heksencoven, een freakshow, een hotel, een boerderij en een cultus…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

58. Californication

Californication

Californication is een populaire Amerikaanse serie uit 2007. De serie is bedacht door Tom Kapinos en heeft David Duchovny in de hoofdrol. In 2008 mocht hij een Golden Globe in ontvangst nemen! Alle 84 afleveringen staan op Netflix.

Californication volgt Hank Moody, een seksverslaafde schrijver. Hij heeft even geen inspiratie om te schrijven en laat zich Californië verleiden door drank, drugs én seks. Ondertussen probeert hij de relatie met zijn vriendin en dochter in stand te houden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

57. Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine

Brooklyn Nine-Nine is een komische politieserie van FOX. De serie én hoofdrolspeler Andy Samberg wonnen in 2014 een Golden Globe!

Andy speelt Jake Peralta, een kinderachtige detective van de NYPD. Wanneer hij moet samenwerken met een serieuze en harde commandant, ontstaan er direct conflicten…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

56. Master of None

Master of None

Master of None is een populaire Netflix Original uit 2015. Aziz Ansari heeft de hoofdrol in deze hilarische serie. In 2016 werd hij genomineerd voor een Golden Globe! Seizoen 2 staat sinds mei 2017 op Netflix.

Dev woont in New York en is acteur. Alles in zijn leven draait om 3 dingen: rondhangen met zijn vrienden, het vinden van een relatie of verder komen met zijn carrière…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

55. White Collar

White Collar

White Collar is een drama– en misdaadserie met veel humor. De Amerikaanse serie is begonnen in 2009 en heeft Matt Bomer in de hoofdrol.

Neal Caffrey is gespecialiseerd in de diefstal van kunst en waardepapieren, vervalsingen en oplichting. Neal krijgt de kans om zijn vrijheid terug te verdienen door de FBI te helpen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

54. Ray Donovan

Ray Donovan Liev

Ray Donovan is een drama– en misdaadserie met Liev Schreiber in de hoofdrol. Hij won in 2017 een Golden Globe!

Ray Donovan is een professioneel ”fixer” voor de rijke en beroemde mensen uit Los Angeles. Ray kan iedereen’s problemen laten verdwijnen, behalve die van zijn eigen familie…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

53. Star Trek

Star Trek

Star Trek is een populaire serie van vroeger. De science fiction serie is begonnen in 1966. De serie staat in het Guinness Book of Records als serie met de meeste spin-offs!

Kapitein James T. Kirk en zijn bemanning reist met de Starship Enterprise door de melkweg. Samen verdedigen ze de United Federation of Planets…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

52. Blue Mountain State

Blue Mountain State

Blue Mountain State is een grappige serie uit de Verenigde Staten. De serie is begonnen in 2010. Alle 39 afleveringen staan online.

Quaterback Alex, running back Craig en mascotte Sammy zitten in het football-team van Blue Mountain State en moeten snel wennen aan het studentenleven…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

51. How I Met Your Mother

How I Met Your Mother

How I Met Your Mother is een hilarische serie uit 2005. Alle 208 afleveringen staan online! Hoofdrolspeler Neil Patrick Harris werd 2 keer genomineerd voor een Golden Globe!

Het is 2030. Ted vertelt zijn zoon en dochter over alle gebeurtenissen die leiden tot zijn ontmoeting met hun moeder. Zijn verhaal start in 2005…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

50. BoJack Horseman

BoJack Horseman seizoen 4

BoJack Horseman is een animatieserie voor volwassenen uit 2014. De komedieserie is uitgebracht als Netflix Original. Het 4de seizoen staat sinds september 2017 op Netflix.

In de 90’s was BoJack Horseman dé superster van de serie Horsin’ Around. Nu stelt hij weinig meer voor en probeert hij in Hollywood nog iets van zijn leven te maken…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

1
2
Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

33 REACTIES

 1. Nog nooit heb ik zo in tranen (man) afscheid genomen van Jax in Suns of Anargy. Wat een fantastische opbouw en een voorspelbaar, maar daarom juist prachtig en verantwoord, einde. Zwaar genoten, smaakt naar meer.

 2. Fargo is inderdaad één van de beste series op Netflix, echter zijn de serie en de film NIET gebaseerd op ware gebeurtenissen zoals in de omschrijving wordt aangegeven. Het is (gelukkig) pure fictie uit het creatieve brein van de broertjes Coen!

  • Pretty little lairs
   Vampaire diaries
   Arrow
   The orginals
   Gossip girl
   Girlmore girls
   Prison break
   Dragriss (next classe)
   Orphane black
   Hereos
   Lie to me
   rignt
   Teenwolf
   Elementary
   The 100
   Suis

 3. Als kwaliteit serie hoort naar mijn mening Ray Donovan & the Peaky Blinders hier tussen. The Walking Dead, Sons of Anarchy en Prison Break zijn leuk maar puur voor entertainment, absoluut geen hoog niveau…..

 4. Gossip Girl.
  Pretty Little Liars.
  Orange Is The New Black.
  The Walking Dead.
  American Horror Story.
  Breaking Bad.
  Prison Break.
  Orphan Black.
  Suits.
  Lost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.