Beste Netflix series

De series van Netflix zijn populair. Het Nederlandse aanbod bestaat uit ongeveer 400 series. Maar wat zijn nu eigenlijk de allerbeste Netflix series ooit?

Hieronder staan de beste Netflix series aller tijden, van 2014, 2015, 2016 én 2017. Je kunt daarnaast bekijken wat de beste Netflix Original series zijn.

Bekijk nu wat de populairste series zijn en zoek niet eindeloos in Netflix. Bekijk ook welke series én seizoenen nieuw zijn op Netflix:

44. Arrow

Arrow

Arrow is een superheldenserie uit 2014. Deze populaire serie is gebaseerd op de DC Comics van Green Arrow. De hoofdrol is voor Stephen Amell. Hij speelt Oliver Queen.

Iedereen dacht dat Oliver dood was. Dan wordt hij gevonden op een verlaten eiland in de Grote Oceaan. Hij keert terug naar Starling City. Zijn moeder, zus en beste vriend zien meteen dat hij veranderd is.

Oliver wil verbergen wie hij is geworden en zijn acties uit het verleden goedmaken. Daarnaast vecht hij tegen de misdadigers van Straling City…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

43. Shooter

Shooter Bob Lee Swagger

Shooter is een vette actieserie uit 2016! Deze Amerikaanse serie van ABC is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2007. De hoofdrol is voor Ryan Philippe. Hij speelt Bob Lee Swagger.

Bob Lee is een oorlogsveteraan én 1 van de beste sluipschutters ter wereld. Hij leeft een teruggetrokken bestaan samen met zijn vrouw en kind.

Dan wordt hij benaderd door Isaac Johnson. Hij heeft aanwijzingen dat iemand de President wil vermoorden en vraag om Bob Lee’s hulp. Bob Lee besluit te helpen, maar wordt zo het middelpunt van een dodelijke samenzwering…

Bekijk de trailers (en Videoreview) – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

42. Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo is een Amerikaanse Netflix Original. Deze dramaserie is opgenomen in Kazachstan, Maleisië én Italië en in première gegaan in 2014. Seizoen 1 is geproduceerd voor zo’n 90 miljoen euro!

Marco Polo is een ontdekkingsreiziger. In Azië betreedt hij het rijke van Kublai Khan. Daar komt hij terecht een brute oorlog…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

41. Master of None

Master of None

Master of None is een Netflix Original serie uit 2015. Aziz Ansari heeft de hoofdrol in deze hilarische serie. Hij speelt Dev en kreeg in 2016 een nominatie voor een Golden Globe!

Dev is een acteur van 30 die leeft in New York. Alles in het leven van deze grappige man draait om 3 dingen: rondhangen met zijn vrienden, het vinden van een relatie of verder komen in zijn carrière…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

40. Gilmore Girls

Gilmore Girls

Gilmore Girls is een populaire vrouwenserie uit 2000. Lauren Graham heeft een hoofdrol als Lorelai Gilmore. Deze actrice is in 2002 genomineerd voor een Golden Globe!

Lorelai is afkomstig uit een rijke familie uit Hartford. Lorelai houdt niet van het ingetogen en correcte leven van de elite. Op haar 16de wordt ze zwanger van Christopher. Beide families onderhandelen over hun huwelijk, terwijl Lorelai en Christopher toekijken…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

39. Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life is een Netflix Original uit 2016 en spin-off van Gilmore Girls uit 2000. In Gilmore Girls: A Year in the Life doorlopen Lorelai, Rory en Emily Gilmore samen 4 seizoenen met enorme veranderingen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

38. Travelers

Travelers

Travelers is een spannende science fiction serie van Showcase en Netflix. Deze Canadese serie staat op Netflix en is gemaakt door Brad Wright.

De serie speelt zich 100 jaar in de toekomst af. De laatst overgebleven mensen ontdekken hoe ze hun bewustzijn terug naar de 21ste eeuw kunnen sturen.

Deze ”reizigers” kunnen zomaar in het leven van een willekeurig iemand uit de 21ste eeuw stappen. Hierdoor hebben ze een kans om de mensheid te redden van een vreselijke toekomst…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

37. Lilyhammer

Lilyhammer Giovanni Hendriksen

Lilyhammer is de allereerste Netflix Original! Deze misdaadserie is hilarisch. De NoorsAmerikaanse televisieserie heeft Steven Van Zandt in de hoofdrol.

Frank is een ganger uit New York die wil getuigen tegen andere gangsters op 1 voorwaarden: hij wil een nieuwe identiteit én verhuizen naar Lillehamer in Noorwegen. Ooit zag Frank deze stad op televisie. Hij was onder de indruk van de heldere blauwe lucht, de witte sneeuw en de mooie dames.

De politie gaat akkoord en Frank neemt de identiteit van Giovanni Hendriksen aan. In Lillehamer wil hij een normaal leven leiden, maar dit is niet makkelijk voor een échte gangster…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

36. Grace and Frankie

Grace and Frankie

Grace and Frankie is een hilarische serie uit 2015. De hoofdrolspeelsters zijn Jane Fonda als Grace Hanson en Lily Tomlin als Frankie Bergstein. Lily is in 2016 genomineerd voor een Golden Globe!

Grace is een schoonheidsspecialiste en Frankie is een hippie én lerares. Hun mannen zijn succesvolle scheidingsadvocaten in San Diego.

Wanneer hun mannen verliefd worden op elkaar, staat het leven van Grace en Frankie op zen kop. De vrouwen, die elkaar nooit echt mochten, worden gedwongen om samen op te trekken…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

35. The Blacklist

The BlacklistThe Blacklist is een spannende serie van ABC. De misdaadserie is bedacht door Jon Bokenkamp en heeft James Spader en Megan Boone in de hoofdrol. James werd 2 keer genomineerd voor een Golden Globe voor zijn rol als Ray Reddington! In 2017 is de spin-off The Blacklist: Redemption in première gegaan.

Ray Reddington is 1 van de meest gezochte misdadigers ter wereld. Decennia lang bleef hij uit handen van de FBI. Opeens loopt hij zelf het hoofdkantoor van de FBI binnen!

Ray heeft een voorstel: hij wil helpen met het pakken van de grootste misdadigers ter wereld. Deze misdadigers staan op zijn Blacklist. Ray heeft nog 1 voorwaarden: hij wil samenwerken met Elizabeth Keen, een nieuwe FBI-agente…

Aanrader voor liefhebbers van The Blacklist: The Blacklist: Redemption!

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

34. Designated Survivor

Designated Survivor Netflix

Designated Survivor is een vrij nieuwe Netflix Original serie. Deze goede serie won in 2016 een Critics Choice Television Awards voor ”Most Exciting New Series”! De hoofdrol is voor Kiefer Sutherland die we kennen als Jack Bauer uit 24.

In Designated Survivor zien we hoe de President van de Verenigde Staten én alle leden van het kabinet worden vermoord bij een aanslag. Minister Tom Kirkman is, door zijn afwezigheid, de enige overlevende. Hij wordt met onmiddellijke ingang dé nieuwe President!

Hij wil de daders van de aanslag zo snel mogelijk pakken. Hij heeft alleen niet goed in de gaten dat de aanslag pas het begin is van wat komen gaat…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

33. Bloodline

Bloodline

Bloodline is een Netflix serie met diepgang. Deze Amerikaanse serie is in 2015 in première gegaan en is een succes! Ben Mendelsohn is 1 van de hoofdrolspelers. Deze acteur is in 2016 genomineerd voor een Golden Globe.

Ben Mendelsohn speelt het zwarte schap van de familie Rayburn. Deze familie woont in het prachtige Florida Keys. Door de komst van Ben worden geheimen onthuld die diepe littekens hebben achtergelaten op de familie…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

32. Jessica Jones

Jessica Jones Netflix Original Jessica Jones is een superhelden serie uit 2015 met Krysten Ritter in de hoofdrol. Deze actrice zagen we eerder in Breaking Bad. Deze Netflix Original is gebaseerd op gelijknamige stripboeken van Marvel.

Jessica’s carrière als superheldin komt op een tragische manier te einde. Jessica heeft nu last van een posttraumatische stressstoornis. Ondanks haar problemen start ze als detective. Hierbij komen haar bijzondere gaven goed van pas…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

31. The Americans

The AmericansThe Americans is een dramaserie van de zender FX. De serie is begonnen in 2013 en is bedacht door Joe Weisberg. De hoofdrolspelers zijn Keri Russell als Elizabeth Jennings en Matthew Rhys als Philip Jennings. Beide acteurs zijn in 2017 genomineerd voor een Golden Globe!

Het is 1980. De Verenigde Staten en Rusland zitten in de Koude Oorlog. Elizabeth en Philip zijn getrainde spionnen uit de Sovjet Unie. Ze verhuizen naar de Verenigde Staten en nemen daar de Amerikaanse identiteit aan.

Niemand weet dat ze spionnen zijn. Ze krijgen kinderen en hebben een baan. Maar ondertussen werken ze voor de Russische KGB en ruimen ze iedereen uit de weg die een bedreiging vormt voor hun moederland…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

30. Sense8

Sense8

Sense8 is een populaire science fiction serie uit 2015. Deze Netflix Original serie is gemaakt door Andy en Lana Wachowski.

8 mensen zijn met elkaar verbonden, ondanks dat ze compleet ergens anders in de wereld wonen. De 8 kunnen elkaar zien, horen en voelen. Daarnaast kunnen ze zelfs met elkaar communiceren. De 8 worden achternagezeten door hen die denken dat ze een bedreiging vormen voor de samenleving…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

29. Freaks and Geeks

Freaks and GeeksFreaks and Geeks is een fantastische serie. Het is 1 van de grappigste series ooit en 1 van de grappigste series op Netflix. Deze tienerserie startte in 1999. De serie is bedacht door Paul Feig. In 2000 won de serie is Emmy!

Lindsay en haar broer Sam zitten op de McKinley High School in het schooljaar van 1980 – 1981. Lindsay is op het begin een goede studenten, die later veranderd in iemand die alleen nog met freaks omgaat. Sam wil er graag bij horen, maar hij gaat alleen maar met geeks om…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

28. Daredevil

DaredevilDaredevil is een populaire superheldenserie uit 2015. Het is daarnaast 1 van de populairste Netflix Original series. Charlie Cox heeft de hoofdrol in deze actieserie. De serie ontving meerdere nominaties voor een Primetime Emmy!

Charlie Cox speelt Matt Murdock. Hij is blind geworden als kind door een ongeluk met chemisch afval. Hij kan daardoor niks meer zien. Hij kreeg tijdens een ongeluk een nieuwe bijzondere gave. Hij kan mensen herkennen aan hun hartslag.

Overdag is Matt advocaat, maar ’s nachts is hij een superheld die zelf voor gerechtigheid zorgt…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

27. Rake

Rake

Rake is een Australische televisieserie uit 2010. Deze drama– en komedieserie is geregisseerd door Peter Duncan en heeft Richard Roxburgh in de hoofdrol. Hij speelt Cleaver Greene.

Cleaver is een geniale en ambitieuze strafpleiter. Veel van collega’s haten hem. Daarnaast was hij verslaafd aan drugs én is heeft hij nog steeds een gokverslaving. Cleaver is een kampioen in het verdedigen van onverdedigbare zaken…

Bekijk de trailers – Aan kijklijst toevoegen

26. Luther

Luther

Luther is een Britse misdaadserie met Idris Elba in de hoofdrol. Hij kreeg in 2016 een Golden Globe voor zijn rol als detective John Luther. Deze BBC serie staat op Netflix en is een groot succes!

John Luther is werkzaam bij de London Metropolitan Police. Luther is enorm gedreven en is daarom een goede detective. Maar zijn gedrevenheid heeft ook een negatief effect op hemzelf, zijn geliefde én zijn collega’s…

Bekijk ook het overzicht met beste Britse detective series!

Bekijk de trailers (en Videoreview) – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

25. Better Call Saul

Better Call Saul

Better Call Saul is een spin-off van Breaking Bad. Deze Netflix Original serie uit 2015 is succesvol en zelfs genomineerd voor 2 Golden Globes!

De hoofdrol is voor Bob Odenkirk als Jimmy McGill, met als bijnaam Saul Goodman. Naast Bob zien we meerdere hoofdrolspelers uit Breaking Bad terug. Zo zien we bijvoorbeeld Jonathan Banks als Mike Ehrmantraut, Raymond Cruz als Tuco Salamanca en Mark Margolis als Hector Salamanca.

6 jaar voor de bekende advocaat Saul Goodman drugsbaron Walter White vertegenwoordigde, is hij iemand anders. Jimmy McGill is een eenvoudige advocaat met veel problemen. Hij kan alles regelen voor kleine criminelen en doet er écht alles aan om zijn naam te vestigen. Zijn moraal en ambities botsen regelmatig met elkaar…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

24. Mad Men

Mad Men

Mad Men is een populaire serie van AMC over de reclamewereld van de 50’s. Deze dramaserie heeft 7 seizoenen en is uitgezonden tussen 2007 en 2015. De serie 5 Golden Globes! Jon Hamm heeft de hoofdrol als Don Harper.

Don is een reclameman bij een reclamebureau in New York. Hij is charismatisch en ambitieus. Samen met zijn collega’s denkt hij krachtige reclameslogans die heel veel geld opleveren!

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

23. Dexter

DexterDexter is een klassieker. De serie uit 2006 heeft inmiddels al 8 seizoenen en 96 afleveringen. Seizoen 1 tot en met 8 zijn te streamen via de Nederlandse Netflix.

Dexter Morgan is een werkzaam bij de politie in Miami als forensisch onderzoeker. Toen Dexter jong was overleden zijn ouders. De politieagent Harry Morgan heeft Dexter opgevangen.

Hij kwam erachter dat Dexter psychopathische trekjes heeft en leerde hem hiermee om te gaan. Van Harry mocht Dexter alleen mensen vermoorden die ‘het verdienen’.

Door zijn adoptievader heeft Dexter geleerd zich als seriemoordenaar normaal te gedragen en weg te komen met het vermoorden van mensen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

22. Tyrant

Tyrant FX

Tyrant is zeker 1 van de betere Netflix series. Spanning, actie en drama. Deze serie uit 2014 heeft het allemaal! Deze Amerikaanse serie is geschreven door Cideon Raff, die bekend is van Prisoners of War en Homeland. De hoofdrol is voor Adam Rayner. Hij speelt Bassam Al-Fayeed.

Bassam is de zoon van een dictator uit Abbudin. Hij is eigenlijk op de vlucht voor zijn verleden en woont al 20 jaar in Amerika. Hij heeft een gezin en werkt als dokter.

Bassam keert terug naar Abbudin om de bruiloft van zijn neef bij te wonen. Eenmaal terug in Abbudin, wordt hij opgezogen in een diepe politieke crisis. Wanneer zijn vader sterft en zijn gestoorde broer het overneemt, voelt hij de plicht om de rust te herstellen…

Bekijk de trailers (en Videoreview) – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

21. Black Mirror

Black Mirror NetflixBlack Mirror is een bijzondere science fiction serie uit Groot-Brittannië. Deze serie van Channel 4 is sinds 2016 te zien op Netflix. Het is een serie over de snelle technologische ontwikkelingen.

De technologie heeft het leven van ieder mens veranderd. Het is zo enorm snel gegaan, dat er geen tijd was om de ontwikkelingen in twijfel te trekken.

Nu hebben we in ieder huis, op ieder bureau, in iedere handpalm een plasmascherm, een monitor of een smartphone. Dit is de ”zwarte spiegel” van de 21ste eeuw…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

20. The Get Down

The Get DownThe Get Down is een Netflix Original uit de Verenigde Staten. Deze serie is opgenomen in New York.

New York staat in 1977 aan de rand van de afgrond door een crisis. Ondertussen worden nieuwe muziekstijlen ontwikkeld. Deze nieuwe muziekstijlen veranderen de levens van alle kinderen in New York én de rest van de wereld!

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

19. How to Get Away with Murder

How to Get Away with MurderHow to Get Away with Murder is een populaire serie van Shonda Rhimes. Hoofdrolspeelster Viola Davis is o.a. in 2015 en 2016 genomineerd voor een Golden Globe!

Viola speelt Annalise Keating. Deze charismatische professor in strafrecht aan de Universiteit van Middleton vormt een groep met haar 5 beste studenten.

Deze studenten krijgen les in ”hoe weg te komen met het plegen van een moord”. Vervolgens raakt Viola en haar studenten zelf betrokken bij haar moordcomplot…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

18. American Crime Story

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson

American Crime Story: The People v. O.J. Simpson is een dramaserie uit 2016. De serie staat sinds 2017 op Netflix. Deze serie geeft je de kans om te zien wat er écht is gebeurd tijdens hét proces van de eeuw!

American Crime Story gaat over het spraakmakende proces tegen O.J. Simpson. O.J. is een beroemde American football player en acteur. In 1994 wordt zijn ex-vrouw en haar vriend vermoord. Het bewijsmateriaal dat wordt gevonden wijst al snel in de richting van O.J. Simpson.

O.J. laat zich omringen met de beste advocaten ter wereld. Deze proberen zijn verdenkingen te bestempelen als discriminatie. Wat volgt is een bizar proces dat 133 gaat duren…

Bekijk de trailers (en Videoreview)  – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

17. Rectify

Rectify SundanceTVRectify… Wat een ontroerende serie! Je hoort aan de themesong al dat deze serie diepgang heeft. Aden Young speelt geweldig als Aden Young. Rectify is een serie van de makers van Breaking Bad, dé allerbeste serie die op Netflix staat.

De serie gaat over Daniel Holden. Hij zat 20 jaar van zijn leven in de gevangenis voor een moord die hij nooit pleegde. Dan wordt hij vrijgelaten door nieuw DNA onderzoek. Daniel heeft heel zijn volwassen leven gewacht op de dood en moet nu weer leren leven…

Bekijk de trailers (en Videoreview)  – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

16. Peaky Blinders

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een populaire Britse serie. Deze gangsterserie is te zien sinds 2013 en is onderdeel van het aanbod van Netflix. De serie is opgenomen in Birmingham en speelt zich af in 1920. Het is ”een vette serie” volgens Jan Versteegh van BNN.

Na de Eerste Wereldoorlog maken de Peaky Blinders de straten van Birmingham onveilig. De bendeleden zijn herkenbaar aan de scheermesjes in hun petten.

Tommy Shelby is het gevaarlijkste lid én tevens de leider van de bende. Hij wordt achterna gezeten door Chester Campbell, die de bende wil oprollen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

15. Suits

SuitsSuits is een andere topper uit het aanbod van Netflix in Nederland. De serie over het advocatenkantoor Pearson Hardman is succesvol.

Mike Ross is een schoolverlater zonder diploma. Hij heeft zijn droom om een succesvol advocaat te worden laten varen. Maar Mike is extreem intelligent.

Door een bijzonder toeval komt Mike terecht bij een sollicitatieprocedure van Harvey Specter. Harvey is dé top advocaat van het advocatenkantoor Pearson Hardman. Hij heeft het gehad met de standaard Harvard studenten en besluit om Mike aan te nemen.

Samen vormen ze een krachtig duo en werken ze aan allerlei zaken…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

14. Arrested Development

Arrested DevelopmentArrested Development is dé grappigste serie ooit. Deze Amerikaanse serie is te zien sinds 2 november 2003 en eindige op 10 februari 2006. Alle 68 afleveringen staan op Netflix. In 2005 won de serie een Golden Globe!

Als zijn vader naar de gevangenis moet voor fraude, moet Michael het familiebedrijf runnen. Michael is een nuchtere man, maar door zijn verwende en disfunctionele gezin is het lastig om een bedrijf te runnen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

13. 13 Reasons Why

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een super populaire serie uit 2017. Het 1ste seizoen van deze serie heeft 13 afleveringen. Daarnaast staat deze toevallig op 13 in deze lijst.

Clay Jensen krijgt videotapes in handen van zijn overleden klasgenoot Hannah. Op deze tapes staan de 13 redenen waarom Hannah zelfmoord pleegde. Wat zijn de 13 redenen dat Hannah zich van het leven beroofde?

Deze dramaserie zorgde voor enige ophef onder zelfmoordexperts en nabestaanden van zelfdoding. De serie zou een negatief effect hebben op tieners die spelen met de gedachte zich van het leven te beroven…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

12. Orange is the New Black

Orange Is the New BlackOrange is the New Black is vooral populair bij vrouwen. Het is een grappige dramaserie die gaat over het leven en de foute beslissingen die wel allemaal wel eens maken. Taylor Schilling speelt Piper Chapman. Voor haar rol ontving ze meerdere nominaties voor een Golden Globe!

Piper is een biseksuele vrouw uit New York. In het verleden heeft ze een verkeerde keuze gemaakt. Daardoor moet ze nu voor 15 maanden naar de vrouwengevangenis.

Piper is iemand uit de hogere middenklasse. Daarom is ze een comfortabel leven gewend. Ze wil haar straft rustig uitzitten, maar valt meteen ten prooi aan pesterijen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

11. Stranger Things

Stranger Things Netflix OriginalStranger Things is een science fiction serie uit 2016. Deze Netflix Original serie staat sinds 2016 online. Deze serie heeft geweldige hoofdrolspelers, waaronder Winona Ryder en Matthew Modine. In 2017 is Winona Ryder genomineerd voor een Golden Globe. Daarnaast is de serie zelf genomineerd voor een Golden Globe als ”Best Television Series – Drama”.

De serie gaat over de mysterieuze verdwijning van Will Byers. De bewoners gaan zoeken naar Will, net als zijn 3 vrienden. De 3 vrienden ontdekken een mysterieus meisje met speciale krachten. Daarnaast wordt er een geheim én zeer mysterieus experiment ontdekt. Wat heeft dit te maken met de verdwijning van Will?

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

10. The Crown

The CrownThe Crown is een BritsAmerikaanse serie uit 2016. Deze Netflix Original gaat over het leven van Koningin Elizabeth II en de andere leden van het Britse koningshuis. Deze serie is zeker ”koninklijk”. Het is namelijk de duurste serie ooit gemaakt! Het budget van de serie was 130 miljoen dollar!

In deze Netflix drama richt zich op Koningin Elizabeth II. Ze is 25 en pas getrouwd. Ze wordt geconfronteerd met een aantal onvoorspelbaar en onmoedigende uitdagingen, wanneer ze de troon betreed na een onverwachte dood van haar vader, George VI.

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

9. Sons of Anarchy

Sons Anarchy JaxSons of Anarchy is een Amerikaanse serie over een motorbende. Deze serie van FX heeft 7 seizoenen. Op Netflix Nederland zijn 7 seizoenen van Sons of Anarchy te bekijken.

In Sons of Anarchy is een motorclub actief. De baas van de motorclub ‘the Sons’ is Jax. De motorclub is in concurrentie met andere clubs en heeft te maken met een corrupte overheid. De motorclub heeft daarbij een effect om de inwoners van de stad waarin deze actief is…

Aanrader voor liefhebbers van Sons of Anarchy: Gangland Undercover!

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

8. Homeland

Homeland Carrie MathisonHomeland is een Amerikaanse series van Howard Gordon en Alex Gansa. De afleveringen van Homeland waren in Nederland te zien bij BNN en NPO3. Claire Danes zet geweldige acteerprestaties neer, als CIA-agente Carrie Mathison.

In Homeland zien we de bevrijding van Nicolas Brody. Hij is 8 jaar lang krijgsgevangene van Al-Qaida geweest. Carrie Mathison van de CIA heeft aanwijzingen dat Nicolas geradicaliseerd is en een aanslag wil plegen op Amerikaanse bodem.

Niemand gelooft Carrie en Nicolas wordt onthaald als een ware oorlogsheld. Ondertussen zoekt de psychisch instabiele Carrie naar bewijzen dat Nicolas zich bij Al-Qaida heeft aangesloten. Ondertussen wil ze samen met andere collega’s verschillende Al-Qaida kopstukken oppakken…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

7. Prison Break

Prison Break Michael ScofieldDe acteurs Wentworth Miller en Dominic Purcell schitteren in Prison Break als de broers Michael Scofield en Lincoln Burrows. Heb jij een Netflix abonnement? Bekijk dan Prison Break! Deze topserie heeft 5 seizoen en en een film.

Lincoln Burrows is ter dood veroordeeld voor de moord op de broer van de Vice President. Voor zijn broer Michael Scofield is Lincoln zijn enige familielid. Hij wil voorkomen dat Lincoln wordt geëxecuteerd en besluit zichzelf te laten opsluiten.

Ook Michael komt terecht in The Fox River Penitentiary en heeft een briljant plan bedacht om Lincoln uit te breken. Maar heeft hij bij zijn plan rekening gehouden met de gevaarlijke en onvoorspelbare gevangenen…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

6. Narcos

NarcosNarcos is een gruwelijke serie!  Het is de populairste Netflix serie uit 2015. In 2016 is de serie genomineerd voor 2 Golden Globes! Deze Netflix Original gaat over het leven van Pablo Escobar.

Pablo is 1 van de rijkste drugsbazen ooit. Hij zit in een drugsoorlog met de Colombiaanse én Amerikaanse overheid. Deze oorlog wordt gedreven door cocaïne…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

5. Sherlock

Sherlock BBCSherlock is een detectiveserie van BBC. Deze Britse serie uit 2010 is een enorm succes! De hoofdrol is voor Benedict Cumberbatch en Marin Freeman. Benedict is in 2013 genomineerd voor een Golden Globe. Sherlock is bijna perfect en is dan ook een échte aanrader!

Sherlock Holmes woont in 221B Baker Street. Samen met de legerarts John Watson onderzoekt hij de meest mysterieuze zaken. De politie vraagt vaak om zijn hulp. Sherlock heeft een bijzonder talent voor het analyseren van mensen of situaties…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

4. Fargo

Fargo Lester LorneFargo is absoluut 1 van de beste Netflix series! De serie is gebaseerd op de Oscar-winnende film uit 1996 én op ware gebeurtenissen. De serie won 2 Golden Globes!

”Je moet deze serie echt volgen. Ik heb nooit eerder een serie gezien met zo’n geweldige sfeer, écht alles klopt gewoon aan deze serie.”

Ieder seizoen heeft een ander verhaal. De kern van ieder verhaal is hetzelfde: een ijskoude kleine stad, een dappere agent, een wanhopige man, een getwist soort humor en langzaam steeds meer doden…

Bekijk de trailers (en Videoreview) – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

3. House of Cards

House of Cards seizoen 5House of Cards is de 1ste Netflix Original serie. De serie is daardoor exclusief bij Netflix te bekijken. House of Cards is gebaseerd op een gelijknamige serie van vroeger.

Frank Underwood, gespeeld door Kevin Spacey, is een keihard democratisch congreslid. Hij is werkzaam in het politieke hart van Amerika, Washington DC. Samen met zijn vrouw Claire, die gespeeld wordt door Robin Wright, vecht hij zich naar de politieke top…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

2. The Walking Dead

The Walking Dead Rick CarlThe Walking Dead staat sinds 19 januari 2015 tussen het aanbod van Netflix Nederland. The Walking Dead is super populair. Deze dramaserie heeft vele awards en nominaties ontvangen en heeft immens hoge kijkcijfers.

De laatste aflevering van seizoen 5 is door 17,3 miljoen mensen bekeken! Daarnaast heeft de serie 3 spin-offs: Fear the Walking Dead en Fear the Walking Dead: Flight 462 en Fear the Walking Dead: Passage. Misschien gaat de serie nog wel 20 jaar mee!

In The Walking Dead zien we Rick Grimes wordt neergeschoten tijdens zijn werk als politieman. Wanneer hij wakker wordt uit zijn coma, ontdekt hij dat er een zombie apocalypse heeft plaatsgevonden. Samen met een groep overlevende is Rick opzoek naar een medicijn en een veilige thuishaven…

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

1. Breaking Bad

Breaking Bad Walter White

Deze serie moet je zien! Breaking Bad is dé nummer 1. Het is zeker 1 van de beste series ooit. Het duurde even voor ook de laatste 8 afleveringen van Breaking Bad te streamen waren via Netflix. Maar sinds 2014 staat de complete serie op Netflix Nederland. Deze bekroonde serie van Vince Gilligan is een internationale hit!

Walter White heeft kanker en is ongeneeslijk ziek. Hij heeft een zoon van met een lichte hersenverlamming en zijn vrouw is opnieuw zwanger. De familie White heeft financiële problemen. Walter is opzoek naar een manier om zijn gezin financieel onafhankelijk achter te laten.

Per toeval komt hij in contact met Jesse Pinkman, een oud leerling van hem. Jesse is bezig met het produceren van Crystal Meth, 1 van de meest verslavende drugs ter wereld.  Samen besluiten ze om deze drugs te gaan produceren. Jesse heeft de leiding over de distributie en Walther maakt met zijn scheikundige kennis, dé puurste crystal meth van Albuquerque New Mexico.

Bekijk de trailers – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
10
Serie delen

22 REACTIES

  • Pretty little lairs
   Vampaire diaries
   Arrow
   The orginals
   Gossip girl
   Girlmore girls
   Prison break
   Dragriss (next classe)
   Orphane black
   Hereos
   Lie to me
   rignt
   Teenwolf
   Elementary
   The 100
   Suis

 1. Als kwaliteit serie hoort naar mijn mening Ray Donovan & the Peaky Blinders hier tussen. The Walking Dead, Sons of Anarchy en Prison Break zijn leuk maar puur voor entertainment, absoluut geen hoog niveau…..

 2. Gossip Girl.
  Pretty Little Liars.
  Orange Is The New Black.
  The Walking Dead.
  American Horror Story.
  Breaking Bad.
  Prison Break.
  Orphan Black.
  Suits.
  Lost.

LAAT EEN REACTIE ACHTER