Beste Netflix Original series

Sinds 2013 produceert Netflix eigen series. Deze eigen series heten Netflix Original series. De 1ste Netflix Original serie is Lilyhammer, daarna kwam House of Cards uit.

House of Cards is een groot succes. In 2013 gingen er nog 2 Netflix Original series in première, waaronder het populaire Orange is the New Black.

In 2015 werden veel eigen series geproduceerd, waaronder Bloodline, Daredevil, Jessica Jones en de enorm populaire serie Narcos. In 2016 behaalde Netflix weer succes met Stranger Things.

Netflix gelooft dat eigen series het merk verstreken en investeert hier veel geld in. Het doel is om steeds meer eigen series en films te ontwikkelen.

Hieronder staan dé 20 beste eigen series van Netflix volgens de redactie van tvserieskijken.nl:

Nieuw op Netflix: augustus 2017

Check nu welke nieuwe series en seizoenen er in augustus 2017 op Netflix komen te staan:

20. Love

Love Netflix

Love is eigen serie van Netflix uit 2016. Deze serie gemaakt door Judd Apatow, Paul Rust en Lesley Arfin. De komedieserie geeft een nuchtere kijk op daten.

Gus en Mickey zijn een stel. Samen maken ze alles mee, wat bij een moderne relatie hoort…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

19. Luke Cage

Luke Cage

Luke Cage is een superhelden serie uit 2016. Deze Netflix Original is te volgen sinds 30 september en heeft Mike Colter in de hoofdrol. Hij speelt Luke Cage.

Luke heeft door een gesaboteerd experiment superkrachten én een onbreekbare huid gekregen. Luke probeert zijn leven opnieuw vorm te geven in het moderne Harlem in New York.

Het duurt alleen niet lang voor hij de confrontatie met zijn verleden moet aangaan én moet vechten voor het hart van zijn stad…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

18. One Day at a Time

One Day at the Time

One Day at a Time is een nieuwe serie uit 2017. De Original serie is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975. Justina Machado heeft de hoofdrol als Penelope Alvarez.

De Cubaans-Amerikaanse Penelope is onlangs gescheiden. Ze heeft een tienerdochter en een zoon. Daarnaast woont haar ouderwetse moeder bij haar in huis…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

17. Master of None

Master of None

Master of None is een grappige serie van Netflix. Deze serie is te zien sinds 2015 en heeft Aziz Ansari in de hoofdrol. Hij speelt Dev. Het 2de seizoen staat sinds mei op Netflix.

Dev wordt ineens volwassen, als hij een serieuze baan en relatie krijgt én wanneer een exhibitionist hem staande houdt in een metro…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

16. Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life

Gilmore Girls: A Year in the Life is een Netflix Original serie. Deze drama– en komedieserie is begonnen op 25 november 2016 en is gemaakt door Amy Sherman-Palladino.

In deze nieuwe Gilmore Girls doorlopen Lorelai, Rory en Emily 4 seizoenen met grote veranderingen…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

15. Marco Polo

Marco Polo

Marco Polo is een Amerikaanse Netflix Original uit 2014. Deze historische dramaserie is opgenomen in Kazachstan, Maleisië én Italië en exclusief te volgen via Netflix. Het 1ste seizoen is gemaakt voor 90 miljoen euro!

Marco Polo is een wereldberoemde ontdekkingsreiziger. In Azië betreedt hij het rijk van Kublai Khan. Daar komt hij terecht in een brute oorlog, vol verraad en hebzucht…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

14. Lilyhammer

Lilyhammer Giovanni Hendriksen

Lilyhammer is de 1ste eigen serie van Netflix. De komedie– en misdaadserie is uitgezonden tussen 2012 en 2014 en meerdere Golden Screen Awards in Noorwegen. De NoorsAmerikaanse serie heeft Steven Van Zandt in de hoofdrol als Frank Tagliano.

Frank is een gangster uit New York. Hij wil getuigen tegen andere gangsters op 1 voorwaarden: hij wil een nieuw leven beginnen in Lillehamer, een kleine stad in Noorwegen. Frank zag Lillehamer ooit op televisie en was onder de indruk van de heldere lucht, de witte sneeuw en de prachtige dames.

De politie gaat akkoord met Frank’s voorwaarden. Frank neemt de identiteit van Giovanni Hendriksen aan. Hij probeert een nieuw leven te leiden, maar dit valt niet mee…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

13. Grace and Frankie

Grace and Frankie

Grace and Frankie is een hilarische serie van Netflix. Hoofdrolspeelster Lily Tomlin is in 2016 genomineerd voor een Golden Globe!

Grace is een schoonheidsspecialiste en Frankie is een hippie én lerares. Hun mannen zijn succesvolle scheidingsadvocaten in San Diego.

Wanneer hun mannen verliefd worden op elkaar, staat het leven van Grace en Frankie op zen kop. De vrouwen, die elkaar nooit echt mochten, worden gedwongen om samen op te trekken…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

12. Jessica Jones

Jessica Jones Netflix Original

Jessica Jones is een Netflix Original uit 2015. Deze actiedrama– en detective serie is gerespireerd door stripboeken van Marvel uit 2001. De hoofdrol is voor Krysten Ritter. Ze was eerder te zien in Breaking Bad en speelt nu Jessica Jones.

Jessica was een superheldin. Haar carrière eindigde op een tragische manier. Ondanks haar posttraumatische stressstoornis, start ze een nieuwe carrière als privédetective. Hierbij komen haar bijzondere gaven goed van pas…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen


Gerelateerd
Wat zijn de 50 Beste Netflix series ooit?

11. Sense8

Sense8

Sense8 is een Netflix Original uit 2015. Deze science fiction serie gaat over 8 mensen, die overal ergens anders in de wereld wonen en toch met elkaar verbonden zijn. Deze mensen kunnen elkaar zien, horen, voelen én zelfs met elkaar communiceren. Ze worden achterna gezeten door hen die denken dat ze een gevaar vormen voor de wereldorde…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

10. Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt

Unbreakable Kimmy Schmidt is een grappige serie uit 2015. De Amerikaanse serie is door NBC verkocht aan Netflix en daarmee een Netflix Original serie geworden. De serie is populair en is meer dan 10 keer genomineerd voor een Emmy!

Kimmy leefde 15 jaar bij een sekte in een bunker. Samen met 4 anderen wordt ze gered uit deze bunker. Kimmy gaat naar New York om haar verloren jaren in te halen. Spontaan beleeft ze de beste periode van haar leven…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

9. Bloodline

Bloodline

Bloodline is een dramaserie met diepgang. Deze Netflix Original is verschenen op 20 maart 2015. De afleveringen zijn opgenomen in Florida. Het is 1 van de favoriete series van Eric Corton van Penoza.

In Florida Keys woont een familie van 4 volwassen broers en zussen. Wanneer hun andere broer én zwarte schaap van de familie thuis komt, worden geheimen onthuld die diepe littekens op de familie hebben achtergelaten…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

8. Daredevil

Daredevil

Daredevil is een superhelden serie van Netflix. Deze tv serie is te volgen sinds 10 april 2015 en heeft Charlie Cox in de hoofdrol. Hij speelt Matt Murdock.

Matt is als kind blind geworden door een ongeluk met chemisch afval. Door een ongeluk kreeg hij een bovenmenselijk 6de zintuig. Matt kan iemand herkennen aan zijn of haar hartslag.

Overdag is Matt een advocaat, die veel in de rechtszaal aanwezig is, maar ’s nachts vecht hij tegen onrecht als dé beschermer van de wijk Hell’s Kitchen in New York…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

7. The Get Down

The Get DownThe Get Down is een Netflix Original waarin de opkomst van nieuwe muziekculturen centraal staat. De serie is begonnen op 12 augustus 2016 en speelt zich af in New York.

Het is 1977 in New York. De stad is bijna failliet. 6 straatjongeren willen ontsnappen aan het uitzichtloze leven in de Bronx. De opkomst van nieuwe muziekculturen verandert de levens van alle kinderen in de Bronx én de rest van de wereld!

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

6. 13 Reasons Why

13 Reasons Why

13 Reasons Why is een super populaire serie uit 2017. Het 1ste seizoen van deze serie heeft 13 afleveringen. Deze dramaserie zorgde voor ophef onder zelfmoordexperts en nabestaanden van zelfdoding.

Clay Jensen krijgt videotapes in handen van zijn overleden klasgenoot Hannah. Op deze tapes staan de 13 redenen waarom Hannah zelfmoord pleegde…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

5. Orange is the New Black

Orange is the New Black

Orange is the New Black is een Netflix Original uit 2013. De Amerikaanse serie is gebaseerd op de autobiografie van Piper Kerman. De serie is succesvol en werd o.a. genomineerd voor 6 Golden Globes.

De degelijke Piper Chapman uit New York komt terecht in de vrouwengevangenis door een misdaad uit haar verleden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

4. Stranger Things

Stranger Things Netflix Original

Stranger Things is een science fiction serie uit 2016. Deze Netflix Original gaat over de verdwijning van Will Byers. De bewoners gaan zoeken naar Will. De 3 vrienden van Will ontdekken een mysterieus meisje met speciale gaven. Daarnaast wordt een geheim en zeer mysterieus experiment ontdekt. Heeft dit iets te maken met de verdwijning van Will?

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

3. The Crown

The Crown

The Crown is een BritsAmerikaanse serie van Netflix. Deze dramaserie is begonnen op 4 november 2016 en heeft 110 miljoen euro per aflevering gekost. De serie gaat over het leven van Koningin Elizabeth II en de andere Britse leden van het koningshuis.

Het Britse rijk is in verval en de politieke wereld is in wanorde. Queen Elizabeth II is 25 geworden en net getrouwd. Haar vooruitzicht is ontmoedigend, maar toch moet ze ’s werelds bekendste monarchie gaan leiden…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

2. Narcos

Narcos

Narcos is een enorm populaire Netflix Original. De serie is op 28 augustus 2015 in première gegaan. De Amerikaanse televisieserie is gebaseerd op het leven van Pablo Escobar, de rijkste drugsbaas ooit.

In Narcos zien we drugsbaas Pablo Escobar, de leider van het Medellin Kartel in Colombia. Hij voert oorlog met de Colombiaanse en Amerikaanse overheid, een oorlog gedreven door cocaïne…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

1. House of Cards

House of Cards seizoen 5De allerbeste Netflix Original is House of Cards. Deze geweldige televisieserie is te zien sinds 1 februari 2013 en is een enorm groot succes. De Amerikaanse serie is gebaseerd op de Britse House of Cards uit 1990. De hoofdrollen zijn voor Kevin Spacey en Robin Wright. Het is volgens een aantal BN’ers een hele goede serie.

In House of Cards zien we Francis Underwood, een ambitieus en meedogenloos congreslid uit Zuid Carolina. Deze democraat wil President van Amerika zijn en heeft hier alles voor over. Samen met zijn vrouw Claire vecht hij zich in Washington DC naar de politieke top…

Bekijk de trailer – Aan “Mijn Lijst” toevoegen

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
10
Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER