Beste Hulu Original series

Hulu is – net als Netflix en Amazon – een populaire streamingdienst uit de Verenigde Staten. Deze streamingdienst is opgericht in 2011 en heeft inmiddels al heel veel populaire series!

Hieronder staan de populairste Hulu Originals:

 

The Girl From Plainville (2022) Hulu

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

The Girl From Plainville is een waargebeurde Hulu Original die sinds 2022 te zien is.

In 2014 was de Verenigde Staten in shock door de zelfmoord van Conrad Roy, een tiener die door zijn vriendin werd aangemoedigd om zelfmoord te plegen – en dat uiteindelijk ook deed.

Zijn vriendin, Michelle Carter, moedigde hem aan om zelfmoord te plegen door sms-berichten te sturen.

The Girl From Plainville onderzoekt de relatie tussen Conrad Roy en Michelle Carter, vertelt over de gebeurtenissen die tot zijn dood hebben geleid én zoomt in op de ”sms-zelfmoord-rechtszaak”…

Seizoenen: 3

Afleveringen: 33

Runaways is een Hulu Original uit 2017 die zich vooral richt op tieners.

Josh Schwartz en Stephanie Savage schreven de scenario’s die- net als Netflix’s Daredevil – gebaseerd zijn op de Marvel comics van Adrian Alphona en Brian K. Vaughan.

De superhelden serie volgt een aantal middelbare scholieren die ontdekken dat ze superkrachten bezitten. De tieners worstelen met hun nieuwe krachten, terwijl ze de duistere geschiedenis van hun ouders onderzoeken…

Seizoenen: 3

Afleveringen: 34

Future Man is een Hulu Original uit 2017.

Deze actie– en science fiction is geschreven door Kyle Hunter en Ariel Shaffir. De hoofdrol is voor Josh Hutcherson.

Deze serie volgt Josh Futturman, een conciërge in een laboratorium. ‘S nachts is hij een game-expert. Hij is zó goed dat hij gerekruteerd wordt door mysterieuze bezoekers uit de toekomst.

Volgens hen is Josh de enige die het uitsterven van de mensheid kan voorkomen…

Seizoenen: 6

Afleveringen: 46

The Handmaid’s Tale is een Hulu Original uit 2017.

Deze hitserie is gebaseerd op de bestseller van Margaret Atwood die gepubliceerd is in 1985. De hoofdrol is voor Elisabeth Moss.

In 2017 won de serie 8 Primetime Emmy Awards, waaronder de die van ”Beste dramaserie”. In 2018 werd er een Golden Globe gewonnen!

Deze serie speelt zich af in de toekomst. De Verenigde Staten zijn verscheurd door een oorlog. Wat overgebleven is, is een totalitaire samenleving waar nog weinig vrouwen vruchtbaar zijn. De vrouwen die nog wel vruchtbaar zijn, worden ontdaan van hun rechten en worden gedwongen voor seksuele dienstbaarheid.

June is één van de vrouwen die wordt gedwongen tot seksuele dienstbaarheid. Ze probeert te overleven en gaat wanhopig op zoek naar haar dochter…

Seizoenen: 3

Afleveringen: 24

Harlots is een kostuumdrama van Hulu.

Deze Britse televisieserie is opgenomen in Kings Langley, Hertfordshire en te zien sinds 27 maart 2017. De serie is gebaseerd op The Covent Garden Ladies van Hallie Rubenhold.

Het is de 18de eeuw. Margerett is moeder én eigenaar van een bordeel. Wanneer haar grootste concurrent, Lydia Quigley, de aanval opent, vecht ze terug.

Margerett moet de concurrentiestrijd winnen, zelfs als ze hiermee haar eigen familie in gevaar brengt…

Seizoenen: 2

Afleveringen: 20

Shut Eye is te zien sinds 7 december 2016.

Deze dramaserie van Hulu heeft Jeffrey Donovan in de hoofdrol. Jeffrey Donovan kennen we vooral van seizoen 2 van Fargo.

Jeffrey speelt Charlie. Omdat hij heeft gefaald als goochelaar, is hij oplichter geworden. In opdracht van gangster Romani houdt hij toezicht op een aantal vreemde waarzeggerij salons.

Wanneer Charlie een klap op zijn hoofd krijgt, begint hij dingen anders te zien. Hij gaat twijfelen aan alles waar hij ooit sterk in geloofde…

Seizoenen: 2

Afleveringen: 20

Chance is een medische dramaserie met Hugh Laurie, die we vooral kennen als Dr. Gregory House uit House.

Deze Hulu Original is geschreven door Alexandra Cunningham en gebaseerd op de roman van Kem Nunn.

Hugh Laurie speelt Eldon Chance, een provocerende neuro-psychiater uit San Francisco. Na een ondoordachte beslissing over een patiënt, die worstelt met meerdere persoonlijkheidsstoornissen, komt Eldon terecht in het vizier van haar ruige partner, die een meedogenloze politiedetective is.

Hierdoor wordt de psychiater met tegenzin meegezogen in een gewelddadige wereld van identiteitsverwisselingen, politiecorruptie en geesteszieken…

Seizoenen: 3

Afleveringen: 36

The Path is een dramaserie uit de Verenigde Staten.

Het is een Hulu Original met een hoofdrol voor Aaron Paul, die we kennen als Jesse Pinkman uit Breaking Bad.

Eddie, Sarah en Cal behoren tot een geheimzinnige sekte. De leden van deze sekte worstelen met allerlei kwesties, zoals relaties, geloof en macht…

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

11.22.63 is een drama– en science fiction serie uit 2016 met James Franco in de hoofdrol. 

Deze Hulu Original is begonnen op 15 februari en gebaseerd op de bestseller 11/22/63 van Stephen King. De productie was in handen van de vooraanstaande producer J.J. Abrams.

Jake Epping is docent Engels. Hij reist terug in de tijd om de moord op president John F. Kennedy te voorkomen. Hij komt terecht in Texas in 1960.

Jake raakt langzaam gehecht aan zijn nieuwe leven in het verleden, waardoor zijn missie in gevaar komt…

Seizoenen: 4

Afleveringen: 44

Casual is een combinatie van een grappige en hartverscheurende serie.

De Amerikaanse serie is geschreven door Zander Lehmann en Jason Reitman en in 2015 in première gegaan. De populaire Hulu Original werd in 2016 genomineerd voor een Golden Globe voor ”Best Television Series”.

Casual volgt Valerie Meyes, wiens man haar net heeft verlaten voor één van zijn studenten. Valerie en haar dochter gaan bij haar broer Alex wonen, die eigenaar is van een succesvolle datingsite.

Valerie en Alex coachen elkaar in de bijzondere wereld van het daten, terwijl ze samen de tienerdochter van Valerie opvoeden…

Seizoenen: 1

Afleveringen: 7

The Hotwives of Orlando is een parodie op The Real Housewives – een populaire franchise van reality series van Bravo.

Deze Hulu Original is begonnen in 2014 en volgt 6 huisvrouwen, die een exclusief en glamoureus leven hebben in de stad Orlando…

Nu meteen kijken…

Begin nu met het kijken van de beste series van dit moment…