Faking It

Het kijken van een hilarische komedieserie is misschien wel de beste manier om even lekker hard te lachen. Op Videoland staan in 2018 zo’n 30 komedieseries, maar welke zijn het leukste? Welke series zijn écht grappig?

Hier staan 5 goede komedieseries die nu op Videoland staan. Wat is er vervelender dan wachten op een nieuw seizoen? Je hoeft bij deze komedieseries niet te wachten op een nieuw seizoen. Deze 5 series staan van het begin tot het einde op Videoland!

Bij elkaar zijn hebben deze series 368 afleveringen. Je bent voorlopig dus even niet uitgelachen met Videoland…

5. Winners and Losers

Winners and Losers

Winners and Losers is een Australische komedieserie van Seven Network. Sinds januari 2017 staan alle 5 seizoenen, met 109 afleveringen, op Videoland. In 2012 en 2014 werd Winners and Losers genomineerd voor een Logie!

De hilarische televisieserie volgt 4 vriendinnen, die vroeger ”losers” waren op school. Nu, een decennia later, zijn ze terug op de middelbare school voor een reünie. De vriendinnen zijn vastberaden om ”winnaars” te worden, maar tegen welke prijs?

Bekijk de trailer

Winners and Losers nu kijken

4. Faking It

Faking It

Faking It is een Amerikaanse komedieserie uit 2014 van Dana Min Goodman en Julia Wolov. Deze televisieserie begon op MTV en is nu helemaal te volgen op Videoland. In 2014 won Faking It een Teen Choice Award!

Deze grappige serie volgt Karma Ashcroft en Amy Raudenfeld. Deze studenten van de Hester High School hebben al vele pogingen gedaan op populair te worden, maar tevergeefs.

Wanneer ze op een feest worden aangezien voor lesbisch koppel, krijgen ze een celebrity-status én zijn ze ineens populair. Karma is blij met deze nieuwe status, omdat ze hierdoor de aantrekkelijke Liam Booker leert kennen. Amy hoeft niet perse populair te zijn, maar ze wil Karma graag een gunst doen. Ondertussen krijgt ze écht gevoelens voor Karma…

Bekijk de trailer

Faking It kijken

3. Awkward.

Awkward.

Akward. is een komische tienerserie van MTV over een studente op een middelbare school. Deze Amerikaanse televisieserie is uitgezonden tussen 2011 en 2016 en staat helemaal op Videoland.

De scenario’s zijn geschreven door Lauren Iungerich en de hoofdrol is voor Ashley Rickards, die Jenna Hamilton speelt. In 2013 won Awkward. een Teen Choice Award voor ”Favorite Cable TV Comedy”!

Jenna Hamilton is een onopvallende tiener, totdat ze een ongeluk heeft in de badkamer. Vanaf dat moment gaan de verhalen rond dat het een zelfmoordpoging was. Hierdoor krijgt ze alle aandacht én dat is precies waar ze niet op zit te wachten…

Bekijk de trailer

Awkward nu kijken

2. Younger

Younger

Younger is een leuke serie over een 40-jarige vrouw, die besluit om door het leven te gaan als een 26-jarige. Deze romantische komedieserie van TV Land staat sinds juni 2016 op Videoland.

De Amerikaanse serie is geschreven door Darren Star, dé scenarioschrijver van Sex and the City én Beverly Hills, 90210! Geen wonder dat deze televisieserie een succes is. In de hoofdrol zien we Sutton Foster, Hilary Duff en Nico Tortorella. In 2015 won Younger een Adweek Hot List Television Award voor ”Hottest New Series”!

Liza Miller is ergens in de 40 en onlangs gescheiden. De alleenstaande moeder is op zoek naar een baan, maar wordt door haar leeftijd afgewezen.

Wanneer ze in de club wordt versierd door een twintiger, heeft ze een idee. Vanaf nu wil ze door het leven gaan als iemand van 26 jaar. Haar vriendin Maggie zorgt voor een make-over, maar weet Liza wel hoe twintiger praten én hoe ze zich gedragen?

Bekijk de trailer

Younger nu kijken

1. Californication

Californication

Californication is een Amerikaanse komedieserie van Showtime, die sinds september 2017 op Videoland staat. Het mooie is dat alle 7 seizoenen online staan, die samen 84 afleveringen hebben. Dat wordt lekker bingewatchen en lachen!

Hoofdrolspeler David Duchovny speelde de rol van Hank Moody zó goed, dat hij in 2008 een Golden Globe in ontvangst mocht nemen!

Hank Moody is een een zelfhaatende en narcistische auteur, die last heeft van een writer’s block. Hij heeft een alcohol, drugs én seksverslaving. In Californië probeert hij zijn carrière nieuw leven in de blazen. Ondertussen probeert hij de relatie met zijn opstandige dochter en zijn ex-vriendin te verbeteren én zoveel mogelijk van het leven te genieten…

Bekijk de trailer

Californication kijken

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te houden. Lees hier hoe jouw gegevens verwerkt worden.