Beste Nederlandse reality series

We kijken massaal naar reality series. In Nederland zijn steeds meer leuke reality series te volgen. Denk aan Temptation Island en Oh Oh Daar Gaan we Weer.

Wanneer je deze series gemist hebt, hebben we goed nieuws. Veel van deze reality series zijn direct online terug te kijken…

Geen cover

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken is een reality serie over de zonen van Dries Roelvink, die samen een bedrijf willen beginnen. Deze Nederlandse serie is uitgezonden door RTL5 en daarna online gezet.

Dave en Donny gaan in Amsterdam een bedrijf starten dat ”Hermanos” heet. Deze serie volgt de voorbereidingen die de broers moeten treffen voor het openen van hun zaak. Hun bedrijf verkoopt overdag sappen en is ’s avonds een cocktailbar.

Dave en Donny Doen Zaken was geen kijkcijfershit, maar het is een leuke serie voor fans van De Roelvinkjes…

Geen cover

Helemaal het Einde! is opgenomen in Chili en Kaapverdië en volgt families die naar het buitenland gaan om een nieuw leven te beginnen.

De afleveringen zijn uitgezonden door RTL4 én online te volgen. In 2018 kreeg de serie een spin-off, genaamd ”Vamos met de Familie Pos”.

Deze Nederlandse serie volgt families die hun leven gaan omgooien. Ze laten alles achter en verhuizen naar het buitenland. Hier gaan ze een nieuw bestaan opbouwen. Ze krijgen geld om hun droom waar te maken…

Geen cover

Seizoenen: 1

Afleveringen: 1

Oh Oh Daar Gaan We Weer is een spin-off van de Oh Oh Cherso uit 2002. Oh Oh Daar Gaan We Weer is sinds 6 november 2016 te zien.

De serie is uitgezonden door RTL5 en nu online te volgen op Videoland.

De televisieserie volgt een groep écht Hagenezen, die samen op vakantie gaan naar Mallorca. Hier maken ze de gekste dingen mee. Het zorgt voor hilarische televisie!

Seizoenen: 3

Afleveringen: 25

Easy is een Netflix Original serie uit 2016. Deze romantische dramaserie is gemaakt door Joe Swanberg.

In de serie zien we verschillende inwoners van Chicago die zich een weg banen in een doolhof van liefde, seks, technologie en cultuur…

Geen cover

Foute Vrienden is een hilarische serie, met comedians die elkaar uitdagen om de gekste dingen te doen. Deze Nederlandse serie is, net als de Vlaamse serie, gebaseerd op de Amerikaanse Impractical Jokers uit 2011.

Foute Vrienden volgt Pepijn, Klaas, Albert-Jan en Pim, die dé gênantste opdrachten moeten uitvoeren. Na iedere opdracht krijgen ze een duim omhoog of omlaag.

Degene die aan het einde van de aflevering de minste duimen omhoog heeft, moet een nóg gênantere, smerigere of uitdagendere opdracht uitvoeren!

Geen cover

De Roelvinkjes is een reality serie over het gezin van de volkszanger Dries Roelvink. Deze serie is uitgezonden door RTL5.

Deze serie volgt het leven van Dries Roelvink, zijn vrouw, zijn 2 kinderen en zijn ex-vrouw. De familie maakt van alles mee en moeten omgaan met de affaires rondom Dave, die effect hebben op Dries, zijn vrouw én zijn ex-vrouw.

De serie laat een hecht gezin zien, dat het beste voor hun kinderen wil…

Geen cover

Chantal Blijft Slapen is een populaire reality serie uit 2014 met Chantal Janzen. De afleveringen zijn uitgezonden door RTL4 en online terug te kijken op Videoland.

Chantal Janzen gaat langs bij bekende Nederlanders én blijft een nacht slapen. Iedere aflevering bezoekt ze 2 bekende Nederlanders, die praten over hun privéleven en hun carrière…

Geen cover

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden is een Nederlandse serie, die stylist Roy Donders volgt. De serie is sinds 2013 uitgezonden door RTL5 en SBS6 en is nu online te volgen op Videoland.

Roy Donders is dé stylist voor vrouwen uit de volksbuurten én woonwagenkampen van Tilburg. Zijn wereld bestaat uit glitters, steentjes en pailletten.

Inmiddels komen vrouwen uit heel het land naar Tilburg voor een make-over. Daarnaast maakte Roy zijn droom waar om volkszanger te worden met zijn lied ”Ga voor Goud”, die in 2013 is uitgebracht.

Seizoenen: 4

Afleveringen: 50

Being Mary Jane is een romantische televisieserie uit 2013 van de zender BET.

Deze serie van Mara Brock Akil heeft Gabrielle Union in de hoofdrol. Gabrielle speelt Mary Jane Paul.

Mary Jane is een presentatrice die balans zoekt tussen haar carrière en persoonlijke leven…

Seizoenen: 2

Afleveringen: 26

The Carrie Diaries is een prequel van Sex and the City. Deze tienerserie is gebaseerd op boeken van Candace Bushnell.

De serie is gemaakt door de makers van The O.C. en Gossip Girl.

De televisieserie gaat over Carrie Bradsaw in de 80’s. Carrie begint zich te verdiepen in liefde, seks, vriendschap en familie…

Seizoenen: 6

Afleveringen: 71

The L Word is een romantische dramaserie uit 2004. De afleveringen zijn opgenomen in de Santa Monica Mountains in Los Angeles.

Deze taboedoorbrekende serie is te vergelijken met Sex and the City.

Jenny verhuist naar Los Angeles om bij haar vriend te gaan wonen. In Los Angeles ontmoet ze de lesbische vriendinnen Tina en Bette. Jenny wordt nieuwsgierig en krijgt verlangens die ze eerder niet kende…

Seizoenen: 9

Afleveringen: 187

One Tree Hill is een populaire serie uit 2003. De afleveringen zijn in meer dan 40 landen uitgezonden.

De dramaserie is gemaakt door Mark Schwahn.

De broers  Lukas en Nathan concurreren om alles. De studenten uit One Tree Hill beleven veel dramatische en romantische momenten…

Seizoenen: 7

Afleveringen: 94

Temptation Island is een Nederlandse reality serie, die tussen 2002 en 2009 is uitgezonden én is 2016 weer een vervolg kreeg. De serie is gebaseerd op de Amerikaanse serie. De opnames vonden plaats in exotische landen, zoals Honduras, Thailand, Jamaica en Brazilië.

Sinds 2018 is Temptation Island Vips te zien op Videoland. In deze Temptation Island stellen bekende Nederlanders hun relatie op de proef.

Temptation Island is dé ultieme relatiebeproeving voor Nederlandse en Belgische koppels. De koppels worden 10 dagen van elkaar gescheiden. Vervolgens worden ze gezelschap gehouden door verleiders, die hun relatie kapot proberen te maken…

Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan.

Nu meteen kijken…

Begin nu met het kijken van de beste series van dit moment…