Beste nieuwe series 2017

Benieuwd wat de beste nieuwe series zijn? Hieronder staan alle goede series die in 2017 in première zijn gegaan.

Dit is hét ultieme serie-overzicht van 2017:

Nieuwe series januari 2017

Hieronder staan de nieuwe series uit januari 2017:

The Mick

The Mick

The Mick is een Amerikaanse serie uit 2017. De serie uit 2017 is te zien sinds 1 januari. Deze komedieserie van FOX is gemaakt door Dave en John Chernin. Kaitlin Olson heeft de hoofdrol in deze grappige nieuwe serie. Ze speelt Mackenzie Murphy.

De man van Mackenzie is de Verenigde Staten ontvlucht omdat hij fraude pleegde. Mackenzie gaat naar het welvarende Greenwich, om de verwende kinderen van haar rijke zus op te voeden. Ze komt erachter dat andermans kinderen verschrikkelijk zijn…

Beyond

Beyond

Beyond is een serie uit 2017. De Amerikaanse serie van FreeForm is te zien sinds 2 januari 2017. De serie is gemaakt door Adam Nussdorf en heeft Burkely Duffield in de hoofdrol. Hij speelt Holden Matthews.

Holden lag 12 jaar in coma. Als hij wakker wordt uit zijn coma, komt hij erachter dat hij nieuwe vaardigheden heeft. Deze vaardigheden bewegen hem voort naar het midden van een gevaarlijke samenzwering…

Emerald City

Emerald City Amerikaanse fantasieserie. De serie is te zien sinds 4 januari 2017. De dramaserie is gebaseerd op Land of Oz van L. Frank Baum. Seizoen 1 heeft 10 afleveringen en is te volgen via NBC.

De 20-jarige Dorothy wordt opgezogen door een tornado en verplaatst naar een andere wereld. Een almachtige heerser regeert over deze wereld.

Hij heeft magie verboden, maar heeft te maken met een groeiend aantal heksen. Dorothy moet haar ware kracht en identiteit zien te vinden, terwijl ze vecht om een verdeelde wereld bij elkaar te brengen…

One Day at a Time

One Day at A Time is een nieuwe Netflix Original uit 2017. De serie is te zien sinds 6 januari 2017. One Day at A Time is gebaseerd op de gelijknamige serie uit 1975. De grappige serie is geschreven door Cloria Calderon Kellett en Mike Royce.

In deze komedieserie zien we 3 generaties van een Cubaans-Amerikaanse familie. Een pas gescheiden moeder woont samen met haar tienerdochter, haar zoon en haar ouderwetse moeder…

A Series Of Unfortunate Events

A Series Of Unfortunate Events is een Netflix Original uit 2017. De mysterieuze dramaserie is te zien sinds 13 januari en is gebaseerd op boeken van Lemony Snicket. Neil Patrick Harris heeft de hoofdrol in deze populaire Netflix serie uit 2017. Hij speelt graaf Olaf.

De ouders van Violet, Laus en Sunny overlijden bij een brand. Nadat de ouders van de 3 kinderen zijn overleden, krijgen ze een voogd toegewezen.

Deze voogd is de gemene graaf Olaf. De kinderen moeten allemaal taken in zijn helse huis uitvoeren. Ondertussen wil Olaf het geld van hun ouders stelen.

Samen gaan de kinderen zoeken naar de waarheid achter de dood van hun ouders. Ze maken tijdens hun zoektocht de meest bizarre avonturen mee. Daarbij blijft Olaf ze achterna zitten…

The Blacklist: Redemption kijken

Sneaky Pete

Sneaky Pete is een Amazon Original serie met Giovanni Ribsi en Bryan Cranston in de hoofdrol. De 1ste aflevering is uitgezonden in 2015. Het complete 1ste seizoen is te zien sinds 13 januari 2017.

Deze Amerikaanse serie gaat over Marius. Hij wil ontsnappen aan zijn verleden en neemt daarom de identiteit van zijn celgenoot Pete over. Hij treft daarna in bij de nietsvermoedende familie van Pete. Hierdoor betreedt hij een nog gevaarlijkere wereld, als waar hij van probeert te ontsnappen…

Six

Six is een Amerikaanse mini-serie van de zender History. Deze dramaserie laat het complexe leven van een militair zien én de moeilijke beslissingen die ze moeten nemen om leven en dood. De serie is begonnen op 18 januari 2017.

Deze militairen moeten een kopstuk van een terroristische organisatie uitschakelen. Hun missie dreigt te mislukken, wanneer ze ontdekken dat er een verrader met de terroristen samenwerkt…

Brussel

Brussel is ”onze Europese House of Cards”. In deze spannende Nederlandse serie wordt naast Nederlands ook Engels, Frans, Russisch en Arabisch gesproken. De serie is gemaakt door Leon de Winter en alle afleveringen staan op KPN Play.

Monique wil een winstgevend contract binnenhalen in Brussel. Maar haar voormalig minnaar is ook in Brussel en hij wil hetzelfde contract binnenhalen! Monique geeft zich niet zomaar gewonnen en gaat over lijken om haar doel te bereiken.

Ondertussen is Mohammed in Brussel aan het zoeken naar zijn geradicaliseerde zoon…

Cardinal

Cardinal is een Canadese televisieserie van de zender CTV. De drama– en misdaadserie is gebaseerd op Forty Words for Sorrow van Giles Blunt.

De serie gaat over rechercheur John Cardinal die onderzoek doet naar de moorden die worden gepleegd in een kleine stad in het noorden van de staat Ontario…

Apple Tree Yard

Apple Tree Yard is een spannende serie uit Groot-Brittannië. Deze mini-serie is te zien sinds 22 januari 2017 en is uitgezonden door BBC One.

Yvonne Carmichael heeft een man en 2 kinderen. Ze woont in een standaard buitenwijk en is tevreden over haar leven. Dan begint ze een impulsieve affaire met een charismatische vreemdeling. Ondanks haar zorgvuldigheid, brengt dit alles in gevaar waar ze waarde aan hecht…

The Blacklist: Redemption kijken

Z: The Beginning of Everything

Z: The Beginning of Everything is een nieuwe serie van Amazon. De 1ste aflevering is uitgezonden op 5 november 2015. Het complete 1ste seizoen is begonnen op 27 januari 2017 en gaat over het leven van Zelda Sayre Fitzgerald. Christina Ricci heeft de hoofdrol.

Zelda is een prachtige en briljante Southern Belle. Ze wordt het 1ste icoon van het wilde en flamboyante jazz tijdperk in de jaren 20…

Nieuwe series februari 2017

Deze series zijn in februari 2017 in première gegaan:

Madiba

Madiba is een mini-serie met 3 afleveringen over Nelson Mandela. Deze dramaserie is uitgezonden door Black Entertainment Television en geproduceerd door Kevin Hooks.

Madiba vertelt het verhaal van Nelson Mandela. Samen met andere leiders van het Afrikaans Nationaal Congres, Oliver Tambo en Walter Sisulu, vecht hij voor de afschaffing van de apartheid in Zuid-Afrika…

Imposters

Imposters is een nieuwe Amerikaanse serie van de zender Bravo. De serie van Paul Adelstein, Adam Brooks en Wayne Yip is te zien sinds 7 februari. De hoofdrol is voor Inbar Lavi. Ze speelt Maddie.

Maddie begint relaties met mannen en vrouwen. Ze is een oplichtsters die hen berooft voor ze hen verlaat. Ze steelt alle bezittingen van deze mannen en vrouwen én hun hart…

Training Day

Training Day is een Amerikaanse serie uit 2017 die gebaseerd is op de Oscar-winnende serie uit 2001. Deze serie is uitgezonden door CBS en heeft Justin Cornwell en Bill Paxton in de hoofdrol.

Kyle Craig is jong en idealistisch. Kyle gaat undercover bij een speciale eenheid van de LAPD. Hij heeft de opdracht om zijn nieuwe partner Bill te bespioneren. Bill heeft een extreme manieren van werken.

Als Bill zijn manier van werken wil overbrengen op Kyle, ontstaat er een ongemakkelijke samenwerking. Hun samenwerking heeft een onherroepelijk effect op het leven van beide agenten…

Superior Donuts

Superior Donuts is een grappige serie van CBS. De Amerikaanse serie is gebaseerd op een toneelstuk van Tracy Letts. De hoofdrol is voor Judd Hirsch, Jermaine Fowler en Katey Sagal.

De serie gaat over de relatie van Arthur Przybyszewski met zijn nieuwe medewerker Franco Wicks én zijn klanten. Arthur heeft een donut winkel in een gerenoveerde buurt in Chicago…

The Blacklist: Redemption kijken

Santa Clarita Diet

Santa Clarita Diet is een Netflix Original serie uit 2017. De Amerikaanse serie heeft Timothy Olyphant en Drew Barrymore in de hoofdrol.

De grappige serie gaat over Joel en Sheila. Dit echtpaar werkt beide als makelaar in Santa Clarita. Hun leven is best saai, tot Sheila besluit te gaan veranderen. Hierdoor neemt hun leven een donkere wending, maar dan op een positieve manier…

24: Legacy

24: Legacy is een nieuwe spin-off van 24. Deze actieserie van FOX is te zien vanaf 5 februari 2017 en heeft Corey Hawkins in de hoofdrol. Hij speelt Eric Carter.

Eric is een teruggekeerde oorlogsheld. In de oorlog heeft hij meerdere trauma’s opgelopen. Wanneer Bin-Khalid een aanslag wil plegen in Amerika, komt Eric in actie…

Detroiters

Detroiters is een grappige televisieserie van Comedy Central. Deze nieuwe serie is te zien sinds 7 februari 2017. De hoofdrol is voor Sam Richardson en Tim Tobinson. Ze spelen Sam Duvet en Tim Cramblin.

Sam en Tim zijn reclamemensen uit Detroit. De heren streven er naar om hun geboortestad weer zo mooi te maken als die ooit was…

Legion

Legion is een superhelden serie van Marvel en FX. Deze actieserie is begonnen op 8 februari 2017. Dan Stevens heeft een hoofdrol als David Haller.

David heeft onvoorstelbare krachten, maar is gediagnosticeerd met schizofrenie. Daardoor heeft hij last van visioenen. In psychiatrische ziekenhuizen probeert hij grip te krijgen op zijn leven, maar hij is moe en wil bijna opgeven.

Dan ontmoet hij een andere patiënt, die hem laat zien dat zijn visioenen wel eens echt zouden kunnen zijn…

Big Little Lies

Big Little Lies is een nieuwe serie van HBO. Deze Amerikaanse serie is te zien sinds 19 februari 2017. Het is een serie over exen, affaires, schandalen en leugens die we onszelf vertellen om te overleven. De hoofdrollen zijn voor Shailene Woodley, Reese Witherspoon en Nicole Kidman.

Omdat de alleenstaande moeder Jane nieuw is in de stad, nemen Madeline en Celeste haar en haar ondoorgrondelijke zoon onder hun hoeden. Ze beseffen alleen niet wat voor effect die op hen gaat hebben…

The Blacklist: Redemption kijken

Powerless

Powerless is een grappige serie uit 2017. Deze serie is gebaseerd op karakters uit DC Comics. De serie is gemaakt door Ben Qyeen en heeft Vanessa Hudgens in de hoofdrol. Ze speelt Emily Locke.

We leven in een wereld waar mensen moeten leven met superhelden en schurken. Emily begint als directeur bij een verzekeraar. Deze verzekeraar is gespecialiseerd in producten die weerlozen omstanders een veiliger gevoel moeten geven.

Emily heeft veel ambitie en ideeën, alleen hebben haar bazen en collega’s dit een stuk minder. Het is aan haar om de volledige potentie uit haar team te halen. Daarbij ontdekt ze dat ze geen superkrachten hoeft te hebben om een held te zijn…

The Good Fight

The Good Fight is een dramaserie van CBS All Acces. Deze spin-off van The Good Wife is uitgezonden vanaf 19 februari 2017. Het verhaal van The Good Fight start 1 jaar na de gebeurtenissen uit de laatste aflevering van The Good Wife.

Dianne heeft een nieuwe baan aangenomen in Chicago, nadat ze uit haar eigen advocatenkantoor gegooid. In Chicago komt ze Lucca tegen…

The Blacklist: Redemption

The Blacklist: Redemption is een spin-off van The Blacklist. Deze serie is te zien sinds 23 februari 2017. Sinds 1 april zijn de afleveringen online te volgen. De hoofdrolspelers zijn Ryan Eggold en Famke Jansen. De tagline van de serie is: Red’s not the only one who can play this game.

Tom Keen en Susan Hargrave gaan samenwerken. Susan is de gewiekste baas van Grey Matters, een geheime organisatie met huurlingen. Deze huurlingen lossen dingen op, waar de overheid zijn handen niet aan vuil wil maken.

Ondertussen wil Tom weten wie Liz heeft vermoord. Hij ontdekt dat Susan zijn biologische moeder is en start zijn eigen missie om meer te weten te komen over zijn eigen achtergrond…

When We Rise

When We Rise is een nieuwe serie van ABC. De serie is gemaakt door Dustin Lance Blank en gaat over homorechten.

De serie begint met de Stonewall-rellen in 1969. Cleve Jones is 1 van de voorvechters voor gelijke rechten van homo’s. Samen met andere pioniers heeft hij te maken met tegenslagen en overwinningen…

Nieuwe series maart 2017

Hieronder staan de goede series die in maart in première zijn gegaan:

Chicago Justice

Chicago Justice is een nieuwe serie van NBC. De alternatieve titel van deze politieserie is Chicago Law. De dramaserie is uitgezonden door NBC. Het is een spin-off van Dirk Wolf’s Chicago Fire, Chicago Med en Chicago P.D.

Deze rechercheurs en officieren van justitie streven gerechtigheid na. Ze nemen extreme en gevoelige zaken aan, die leiden tot veel media-aandacht. Bij hun werk moeten ze balans zien te vinden tussen de publieke opinie, een machtsstrijd binnen het systeem en hun passie voor de wet…

The Blacklist: Redemption kijken

Ingobernable

Ingobernable is een spannende Mexicaanse serie uit 2017. Deze serie is als Netflix Original toegevoegd aan het internationale aanbod van Netflix. De hoofdrol is voor Kate Del Castillo.

Emilia Urquiza is first lady van Mexico. Deze zelfverzekerde en idealistische vrouw verliest het vertrouwen in haar man. Hierdoor moet ze al haar krachten verzamelen om de waarheid te achterhalen…

Imaginary Mary

Imaginary Mary is een hilarische nieuwe serie van ABC. Deze Amerikaanse serie is te volgen sinds 20 maart 2017. De hoofdrol is voor Jenna Elfman. Deze actrice speelt Alica.

Alice is een écht carrière vrouw. Dan komt ze Ben tegen, de liefde van haar leven! Ben is gescheiden en is vader van 3 kinderen.

Opeens komt de denkbeeldige vriendin Mary weer bij Alice tevoorschijn. Alice bedacht deze losgeslagen vriendin als kind. Mary is er om Alice te helpen met haar overgang van single naar een vrouw die klaar is voor een gezin…

13 Reasons Why

13 Reason Why is een nieuwe Netflix Original serie. Deze dramaserie is gebaseerd op Thirteen Reasons Why uit 2007 van schrijver Jay Asher. Selena Gomez was 1 van de producers. De serie is te vergelijken met Pretty Little Liars.

Hannah pleegt zelfmoord en laat tapes achter. Op deze tapes staan de 13 redenen waarom ze zelfmoord pleegde. Clay bekijkt deze tapes en ontdekt dat 13 klasgenoten iets te maken hebben met haar zelfmoord…

Nieuwe series april 2017

Deze serie zijn in april 2017 in première gegaan:

The Son

The Son is een nieuwe serie uit Amerika van AMC. Deze westernserie met Pierce Brosnan in de hoofdrol is te zien sinds 4 april 2017.

De serie vertelt het verhaal van de geboorte van Amerika als supermacht door de bloedige opkomst en ondergang van een olie-imperium in Texas…

Shots Fired

Shots Fired is een dramaserie van FOX. Het is een aangrijpende televisieserie over politiegeweld in Amerika.

Wanneer een zwarte politieagent een onbewapende blanke tiener neerschiet, start de overheid een uitgebreid onderzoek. Treston Perry mag de zaak onderzoeken.

Hij wordt geconfronteerd met de raciale spanningen in North Carolina. Treston merkt dat alles veel complexer is dan hij dacht…

The Blacklist: Redemption kijken

The Handmaid’s Tale

The Handmaid’s Tale is een Hulu Original serie uit 2017. De serie is te zien sinds 26 april en is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Margaret Atwood.

Het verhaal gaat over een vrouw in een totalitaire samenleving. Deze samenleving heeft te maken met natuurrampen en dalende geboortecijfers. Ze is de 1 van de weinigen die nog vruchtbaar. Daarom wordt ze gedwongen tot seksuele slavernij als laatste wanhoopspoging om de wereld opnieuw te bevolken. Zelf heeft ze maar 1 doel: Overleven en haar dochter, die haar is afgenomen, zien terug te vinden…

Dear White People

Dear White People is een nieuwe Netflix Original serie uit 2017. De serie is te streamen vanaf 28 april. Deze Amerikaanse serie van Justin Simien is gebaseerd op de gelijknamige film uit 2014. Sommige mensen hebben hun abonnement opgezegd door deze serie. De serie zou racisme tegen blanken promoten.

In de serie zien we Samantha White. Samen met een aantal andere zwarte studenten start ze een radioprogramma. Met hun programma leest ze blanke Amerikanen de les over racisme…

Ga nu naar alle series

Beoordeling van tvserieskijken.nl
Beoordeling
9
Serie delen

LAAT EEN REACTIE ACHTER