Beste nieuwe series 2022

We hebben in 2021 weer kunnen genieten van veel goede series, zoals de Koreaanse serie Squid Game, de superheldenserie WandaVision en de spannende detectiveserie Mare of Easttown.

We verwachten dat er in 2022 weer veel populaire series in première zullen gaan. We kijken natuurlijk allemaal uit naar House of the Dragons – de spin-off van Game of Thrones, maar dat is natuurlijk niet de enige goede serie die we in 2022 kunnen kijken.

Hier is het ultieme overzicht met goede nieuwe series uit 2022…

1899 Netflix

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

1899 is een nieuwe Netflix Original uit 2022, die sinds 17 november te zien is.

Deze Duitse mysterieuze dramaserie is geschreven door Baran Bo Odar en Jantje Friese – de makers van een andere Duitse Netflix Original, Dark.

Deze serie volgt de passagiers van een migrantenstoomschip die Londen verlaten om een nieuwe leven te beginnen in New York.

Vol hoop en dromen over een nieuwe eeuw en hun toekomst in het buitenland, komen ze een ander migrantenschip tegen. Dit zorgt ervoor dat hun reis een onverwachte wending neemt.

Wat ze vervolgens aan boord van het migrantenschip vinden, verandert hun reis naar het beloofde land in een verschrikkelijke nachtmerrie…

Moster: The Jeffrey Dahmer Story 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

Monster: The Jeffrey Dahmer Story is een drama- en misdaadserie, die sinds 21 september 2022 te zien is.

Deze Netflix Original over seriemoordenaar Jeffrey Dahmer is gemaakt door Ian Brennan en Ryan Murphy (bekend van Ratched, Glee, American Crime Story).

Het is 1991 als een slachtoffer van Jeffrey Dahmer weet te ontsnappen en politie waarschuwt. In het appartement van Jeffrey worden lichaamsdelen gevonden, waaronder afgehakte hoofden, armen en benen.

De moordenaar wist de politie lang te ontwijken, maar wordt in 1992 veroordeeld tot 16 keer levenslang. In 1994 wordt Jeffrey Dahmer doodgeslagen door medegevangenen, Christopher Scarver.

Monster: The Jeffrey Dahmer Story vertelt het verhaal van de “Milwaukee Cannibal” vanuit het perspectief van de slachtoffers en de incompetente politie, die ervoor zorgde dat Jeffrey meer dan 13 jaar kon moorden.

De serie gaat in op de jeugd van Jeffrey – die gediagnosticeerd was met borderline en een (schizo typische) persoonlijkheidsstoornis – de ervaringen van de buurvrouw van Jeffrey én het proces dat uiteindelijk leidt tot zijn veroordeling…

The Lord of the Rings: The Rings of Power

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

Van alle nieuwe series die in 2022 is The Lord of the Rings: The Rings of Power (en House of the Dragon) waarschijnlijk de meeste interessante.

The Rings of Power is op 1 september 2022 in première gegaan. De Amerikaanse fantasieserie is te streamen via Amazon Prime, die in 2017 een contract tekende met HarperCollins en New Line Cinema om te rechten van J.R.R. Tolkies voor 250 miljoen dollar te kopen. Bij het tekenen van de contracten is afgesproken dat er minimaal 5 seizoenen worden geproduceerd voor ten minste 1 miljard dollar!

Deze epische dramaserie begint zó’n 3.000 jaar voor The Ring, The Fellowship en The King. The Rings of Power begint in Middle Earth tijdens de Second Age. Het is een periode van relatieve vrede voor Middle Earth wordt bedreigd door een lang gevreesde heropleving van het kwaad.

Van de donkerste diepten van de Misty Mountains, tot de majestueuze bossen van de elvenstad Lindon, tot het adembenemende eilandenrijk Númenor, tot de verste uithoeken van de aarde, zullen de koninkrijken en helden een nalatenschap nalaten die ver na hun leven voortleeft…

House of the Dragon

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

Na het gigantische succes van Game of Thrones is House of the Dragon – ook geschreven door George R.R. Martin – een serie waar iedereen naar uitkijkt in 2022.

In deze prequel van Game of Thrones is de Targaryen-dynastie op het toppunt van haar macht, met meer dan 15 draken!

De meeste rijken brokkelen echter af nadat ze zulke hoogten hebben bereikt.

In het geval van de Targaryens begint hun langzame val bijna 200 jaar vóór de gebeurtenissen uit Game of Thrones, wanneer koning Viserys Targaryen breekt met de eeuwenoude traditie door zijn dochter Rhaenyra tot erfgenaam van de IJzeren Troon te benoemen.

Wanneer Viserys later echter een zoon verwerkt, is de rechtbank geschokt als Rhaenyra haar status als zijn erfgenaam behoudt. Dit zorgt voor verdeeldheid en wrijving binnen hun rijk…

Tales of the Walking Dead

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

Tales of the Walking Dead is een nieuwe spin-off van The Walking Dead uit 2022.

De afleveringen van deze anthologieserie hebben ieder een eigen verhaal, waarbij oude en nieuwe personages te zien zijn. Het verhaal speelt zich natuurlijk af in het universum van The Walking Dead waar de personages worden opgejaagd door zombies…

The Rehearsal

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

The Rehearsal is een Amerikaanse komedieserie van HBO, die sinds juli 2022 te zien is.

Deze serie speelt zich af in New York City, maar is helemaal opgenomen in Oregon.

In The Rehearsel helpt Nathan Fielder – met behulp van een bouwploeg, een hele boel acteurs en actrices en ”onbeperkte” middelen – om gewone mensen voor te bereiden op de grootse gebeurtenissen in het leven door ze na te spelen…

The Terminal List (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

The Terminal List is een nieuwe Amerikaanse actieserie uit 2022 die te streamen is via Amazon.

Deze spannende serie volgt James Reece, gespeeld door Chris Pratt. James is een luitenant-commandant van het Amerikaanse leger.

Tijdens een geheime missie wordt zijn peleton van Navy SEALs in een hinderlaag gelokt. Daarbij komen 12 Navy SEALs om het leven. James keert getraumatiseerd terug naar huis en heeft tegenstrijdige herinneringen.

Hij gaat op zoek naar de waarheid achter de dood van zijn collega’s. Wanneer er nieuw bewijs opduikt, ontdek James dat hij en zijn geliefden worden bedreigd door duistere krachten. Hij besluit wraak te nemen en de daders op te sporen. Daarbij komen zijn ervaringen van bijna twee decennia oorlogsvoering heel goed van pas…

Money Heist Korea - Joint Economic Area 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 12

Money Heist: Korea – Joint Economic Area is gebaseerd op de Spaanse serie La Casa de Papel van Álex Pina. Deze nieuwe serie uit 2022 is sinds 24 juni te zien.

Veel westerse series zijn tegenwoordig politiek gemotiveerd, zitten vol met politieke correctheid of hebben een abnormale focus op gender en huidskleur. Deze series voelen daarom vaak onnatuurlijk en niet origineel aan. Koreaanse series winnen aan populariteit omdat ze het enige doen wat een serie zou moeten doen: entertainen!

De originaliteit van Koreaanse series in combinatie met het bewezen script van La Casa de Papel zou er zomaar eens voor kunnen zorgen dat Money Heist: Korea – Joint Economic Area dé hitserie van 2022 wordt.

Deze misdaadserie volgt een geniale strateeg en zijn team van eersteklas dieven, die samen een ongekende overval plegen op het Koreaanse schiereiland.

De dieven – met verschillende persoonlijkheden en eigen vaardigheden – komen terecht in een onvoorspelbaar gijzelingsspel…

Resident Evil Netflix

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

Resident Evil is een nieuwe Netflix Original uit 2022, die sinds 14 juli te zien is.

Deze horror- en science fiction serie is gebaseerd op één van de bestverkochte survival-horrorgames aller tijden. De serie is geschreven door Garett Pereda en Shane Tortolani en vertelt een compleet nieuw verhaal door middel van twee tijdlijnen:

In de eerste tijdlijn worden de veertienjarige zusjes Jade en Billie Wesker verplaats naar New Raccoon City – een gefabriceerde, zakelijke stad die hen wordt opgedrongen terwijl ze langzaam volwassen worden.

Hoe meer tijd ze doorbrengen in deze stad, hoe meer ze beseffen dat de stad meer is dan het lijkt en dat hun vader duistere geheimen voor hen verbergt. Geheimen zo groot, dat ze de wereld kunnen vernietigen.

De tweede tijdlijn speelt zich meer dan 10 jaar in de toekomst af. Er zijn minder dan 5 miljoen mensen op Aarde en meer dan 6 miljard monsters – dit zijn mensen die besmet zijn met het T-virus.

Jade – nu dertig jaar oud – moet zien te overleven in deze nieuwe wereld. Ondertussen wordt ze achtervolgd door de geheimen uit haar verleden – over haarzelf, haar zus en haar vader…

We Own This City HBO 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

Iedereen was aan het wachten op We Own This City, een nieuwe serie uit 2022 die sinds 25 april te zien is.

Deze misdaadserie is namelijk gemaakt door David Simon, George Pelecanos, Ed Burns en Reinaldo Marcus Green. Dit zijn de makers van The Wireéén van de beste series ooit!

Deze serie vertelt het verhaal van de opkomst en ondergang van de Gun Trace Task Force van de politie van Baltimore en de corruptie en morele ineenstorting waardoor de Amerikaanse stad werd getroffen.

In een oorlog tegen drugs en drugscriminaliteit werd het belangrijker om massa-arrestaties uit te voeren en drugs op te sporen, dan om echt goed politiewerk te verrichten…

The Baby HBO

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

The Baby is een komische horrorserie uit de Groot-Brittannië, die sinds 24 april 2022 te zien is.

Deze HBO Original volgt Natasha. Wanneer ze onverwachts een baby krijgt is het in één keer klaar met haar vrije leven van doen wat ze wil, wanneer ze maar wil.

Op een gecontroleerde, manipulatieve en gewelddadige manier verandert de baby het leven van Natasha in een complete nachtmerrie.

Waar komt de baby vandaan, wat wil de baby én hoe ver zal Natasha moeten gaan om haar leven terug te krijgen?

Pam & Tommy

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

IMDb: 7.3

Op 28 april 2022 gaat de Hulu Original Pam & Tommy in première.

Deze biografische dramaserie over ”The greatest love story ever sold” gaat ver de gepassioneerde relatie van rockster Tommy Lee en model en actrice Pamela Anderson.

De twee ontmoeten elkaar op oudejaarsavond in 1994 in een club en besluiten om 96 uur later al te trouwen.

In 1995 zorgt een – uit hun huis in Malibu – gestolen sekstape van Pamela Anderson en Tommy Lee voor een groot juridisch conflict, waarin Anderson het betreffende videodistributiebedrijf aanklaagt…

Bel-Air Peacock

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

IMDb: 6.3

De nieuwe Bel-Air uit 2022 is een aanrader voor liefhebbers van The Fresh Prince of Bel-Air uit 1996.

Deze komedieserie is gemaakt door Andy Borowitz en Susan Borowitz – die ook de serie van vroeger produceerde.

Jabari Banks is de hoofdrolspeler als Will Smith. Will is een slimme straattiener wiens leven voor altijd verandert. Hij verhuist namelijk van de straten van West-Philadelphia naar één van de rijkste buitenwijken van L.A. om bij zijn familie te gaan wonen…

Vikings: Valhalla (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

IMDb: 7.2

Deze Netflix Original is sinds 25 februari 2022 te zien.

De historische dramaserie is geschreven door Jeb Stuart. Michael Hirst – de maker van de eerste Vikings-serie– schreef ook een aantal afleveringen van Vikings: Valhalla.

Vikings: Valhalla is een sequal van vikings uit 2013 – en start 100 jaar na de gebeurtenissen uit deze serie.

In Vikings: Valhalla staat een nieuwe generatie legendarische helden op die vechten om hun eigen lot te bepalen – en ondertussen geschiedenis te schrijven…

Tokyo Vice

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

Tokyo Vice is een drama- en misdaadserie van HBO Max, die sinds 7 april 2022 te zien is.

Deze Amerikaanse serie is gemaakt door J. T. Rogers en gebaseerd op het boek ”Tokyo Vice: An American Reporter on the Police Beat in Japan” van Jake Adelstein – dat gebaseerd is op zijn eigen leven en carrière.

Deze serie speelt zich af in eind 1990 en volgt de Amerikaanse journalist Jake Adelstein.

Jake gaat als eerste in het buitenland geboren journalist bij een grote Japanse krant werken.

Onder de hoede van een ervaren rechercheur van de zedenpolitie, begint hij de duistere en gevaarlijke wereld van de Yakuza te verkennen – de Japanse maffia…

Benjamin Franklin

Seizoenen: 1

Afleveringen: 2

Benjamin Franklin is een nieuwe documentaire van PBS die sinds 4 april 2022 te zien is.

Deze documentaire is gemaakt door Ken Burns, die bekend van is van hele populaire documentaires, zoals The Vietnam War, The War en The Civil War.

Deze documentaire verkent het revolutionaire leven van één van de meest ingrijpende en meeslepende persoonlijkheden van de 18e eeuw, Benjamin Franklin.

De man – die op het 100 dollar biljet staat – werd met zijn werk, woorden en publicaties één van de Founding Father van de Verenigde Staten van Amerika…

Conversations with a Killer: The John Wayne Gacy Tapes

Seizoenen: 1

Na de The Ted Bundy Tapes is er nu een nieuwe documentaire van Conversations with a Killer.

The John Wayne Gacy Tapes is een true crime documentaire van Netflix, die sinds 3 april 2022 te zien is.

Deze serie gaat over  John Wayne Gacy, een sadistische moordenaar die zijn duistere kant wist te verbergen onder zijn brede glimlach.

De Amerikaanse seriemoordenaar verkrachtte en vermoordde minimaal 33 jonge mannen.

John trad regelmatig op in kinderziekenhuizen en liefdadigheidsinstellingen als ”Pogo the Clown” of ”Patches the Clown”. Dit zorgde ervoor dat hij later bekend werd als ”The Killer Clown”.

Deze documentaire geeft een unieke kijk in het hoofd van deze sadistische killer…

Obi-Wan Kenobi

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

Slow Horses 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

IMDb: 7.7

Slow Horses is een Britse misdaadserie van Apple TV+, die sinds 31 maart 2022 te zien is.

Deze spannende serie is gemaakt door William Smith en gebaseerd op de gelijknamige roman van Mick Herron. De hoofdrol is voor Gary Oldman als Jackson Lamb.

Deze serie volgt de ”inlichtingendienst voor losers”, Slought House.

Het is een dumpplaats voor leden van de inlichtingendienst die hun carrière hebben verprutst, bijvoorbeeld omdat ze een dossier in de trein hebben laten liggen, een observatie hebben laten mislukken óf dronken en onbetrouwbaar zijn geworden.

De dienst staat onder leiding van Jackson Lamb – de slimme maar opvliegende leider. Samen met zijn collega’s moet hij Engeland verdedigen tegen allerlei dreigingen…

Moon Knight (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

Moon Knight is een populaire superheldenserie van Disney Plus, die sinds 30 maart 2022 te zien is.

De Amerikaanse serie is gemaakt door Jeremy Slater en gebaseerd op het Marvel-personage van Dough Moench en Don Perlin.

Oscar Isaac speelt Steven Grant – De Moon Knight.

Steven is een zachtaardiger medewerkers van een cadeauwinkel die wordt geplaagd door black-outs en herinneringen aan een ander leven.

Steven komt erachter dat hij een dissociatieve identiteitsstoornis heeft en dan hij het lichaam deelt met Marc Spector – een beruchte huurling.

Terwijl zijn vijanden op hem afkomen moet hij omgaan met zijn complexe stoornis. Ondertussen mengt hij zich in een dodelijk mysterie te midden van machtige goden uit Egypte…

The Girl From Plainville (2022) Hulu

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

The Girl From Plainville is een waargebeurde Hulu Original die sinds 2022 te zien is.

In 2014 was de Verenigde Staten in shock door de zelfmoord van Conrad Roy, een tiener die door zijn vriendin werd aangemoedigd om zelfmoord te plegen – en dat uiteindelijk ook deed.

Zijn vriendin, Michelle Carter, moedigde hem aan om zelfmoord te plegen door sms-berichten te sturen.

The Girl From Plainville onderzoekt de relatie tussen Conrad Roy en Michelle Carter, vertelt over de gebeurtenissen die tot zijn dood hebben geleid én zoomt in op de ”sms-zelfmoord-rechtszaak”…

That Dirty Black Bag 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

That Dirty Black Bag is een westernserie van de zender AMC, die sinds 10 maart 2022 te zien is.

De hoofdrol is voor Dominque Cooper – die bekend is als Jesse Custer uit Preacher – en Douglas Booth.

Het verhaal gaat over de 8-daagse confrontatie tussen Arthus McCoy, een onverwoestbare sherrif met een turbulent verleden, en Red Bill, een eenzame premiejager die berucht is omdat hij zijn slachtoffers onthoofd en hun hoofden in een vuile zwarte zak stopt…

Winning Time The Rise of the Lakers Dynasty 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

IMDb: 8.4

Welcome to the hottest show in town!

Vanaf 2022 staat Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty op HBO Max. Deze documentaire over the Lakers is gebaseerd op het boek ”Showtime: Magic, Kareem, Riley, and the Los Angeles Lakers Dynasty of the 1980s” van Jeff Pearlman.

Deze dramaserie speelt zich in de 1980’s en gaat over het persoonlijke en professionele levens van de Los Angeles Lakers – één van de meest gerespecteerde en dominante dynastieën uit de sportwereld…

Our Flag Means Death (2022) HBO

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

IMDb: 8.0

Our Flag Means Death is een komische kostuumdrama van HBO Max, die sinds 3 maart 2022 te zien is.

Deze avonturenserie is losjes gebaseerd op het leven van Stede Bonnet en heeft de hilarische Rhys Darby in de hoofdrol.

Het verhaal speelt zich af in 1717 en volgt Stede Bonnet. Hij geeft zijn comfortabele leven als gentlemen op om een piraat te worden.

Hij wordt de kapitein van het piratenschip, Revenge.

Hij heeft moeite om respect te krijgen van zijn opstandige bemanningsleden – die de potentie hebben om muiterij te plegen.

Stede’s hele situatie verandert wanneer hij een noodlottige confrontatie heeft met de beruchte kapitein, Blackbeard…

The Dropout Hulu

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

IMDb: 7.6

The Dropout is een nieuwe Hulu Original van Elizabeth Meriwether over het leven van Elizabeth Holmes.

Deze serie vertelt het verhaal van Elizabeth Holmes, de oprichter van Theranos – een innovatief Amerikaans biotechbedrijf.

Elizabeth brengt een revolutie teweeg in de zorgsector als ze stopt met haar studie aan de Stanford-universiteit en een technologiebedrijf opricht.

Haar carrière begon succesvol, maar hoe kon ‘s werelds jongste selfmade miljardair vervolgens alles in een oogwenk verliezen? En hoe kon de vrouw die ooit werd aangekondigd als ”de nieuwe Steve Jobs” een gevangenisstraf van 20 jaar riskeren?

From (2022) Epix

Seizoenen: 1

Afleveringen: 10

IMDb: 7.8

From is een mysterieuze drama- en horrorserie uit de Verenigde Staten, die sinds 20 februari 2022 te zien is op Epix.

geschreven door John Griffin en geregisseerde door Jack Bender – die bekend is als producer van Lost!

From speelt zich af in een mysterieuze stad in Midden-Amerika. Iedereen die deze stad binnenkomt kan er niet meer uit!

De bewoners doen hun best om een uitweg te zoeken, terwijl ze moeten zorgen dat ze niet gek worden.

Ondertussen moeten ze de dreigingen van het omringende bos zien te overleven – inclusief de monsters die tevoorschijn komen als het donker wordt…

Severance (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 9

Severance is een science fiction serie van Apple TV+, die sinds 18 februari 2022 te zien is.

Adam Scott – die bekend is van Big Little Lies en The Good Place – heeft de hoofdrol als Mark S.

Mark is een manager die leiding geeft aan kantoormedewerkers wiens herinneringen operatief zijn verdeeld tussen hun werk en privéleven.

Door middel van een chip worden hun herinneringen aan hun privéleven uitschakelt als ze aan het werk zijn. Andersom worden ook alle werk gerelateerde herinneringen uitgeschakeld aan het einde van de werkdag.

Dan wordt Mark S. geconfronteerd door zijn oud collega en beste vriend op het werk, Petey. Hij weet alleen niet wie Petey is, omdat zijn herinneringen aan het werk zijn uitgeschakeld in privetijd.

Doordat hij wordt benaderd door Petey begint hij langzaam achter de waarheid over zijn baan te komen…

The Responder BBC One (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 5

The Responder is een nieuwe detectiveserie uit 2022 van BBC One.

De hoofdrol is voor Martin Freeman, die vooral bekend is van The Lord of the Rings, Fargo en Sherlock.

Martin speelt Chris Carson, een onbegrensde first responder in Liverpool die door een crisis getroffen is.

Terwijl hij probeert zijn hoofd boven water te houden, wordt hij gedwongen om een nieuwe partner – genaamd Rachel – aan te nemen.

Beide detectives ontdekken al snel dat ze alleen kunnen overleden in deze meedogenloze, nachtelijke wereld als ze in staat zijn om elkaar helpen…

The Gilded Age HBO Max 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 9

IMDb: 8.0

The Gilded Age is een nieuwe kostuumdrama uit 2022 van HBO Max.

Deze dramaserie is gemaakt door Julian Fellowes, dé maker van Downton Abbey (The English Game en Belgravia) – één van de beste historische dramaseries ooit! 

Deze serie speelt zich af in New York in 1882 in de ”Gilded Age” – een periode uit de Amerikaanse geschiedenis met veel economische groei.

De serie volgt Marian Brook, een weesdochter van een Union-generaal, die intrekt in het huis van haar tantes met oudgeld in New York, Agnes van Rhijn en Ada Brook. Ze wordt vergezeld door de bedreven Afro-Amerikaanse vrouw, Peggy Scott.

Terwijl ze bij haar tantes woont, raakt ze ongewild betrokken bij een sociaal conflict tussen één van haar tantes – een afstammeling van het oude geld, en haar ontzagwekkend rijke buren – een meedogenloze spoorwegmagnaat en zijn ambitieuze vrouw, George en Bertha Russell…

As We See It (2022)

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

As We See It is een serie over autisme van Amazon Prime.

Deze komedieserie uit 2022 vertelt het verhaal van Jack, Harrison en Violet. Deze drie jongeren hebben iets gemeen, ze hebben namelijk alle drie autisme. Ze proberen alledaagse dingen te doen zoals vrienden maken, een baan vinden (en houden), een eventuele partner vinden én hun eigen grenzen verleggen.

Jack, Harrison en Violet wonen samen en krijgen hulp van Mandy zodat ze zelfstandig kunnen wonen. Daarnaast helpen ze elkaar over hordes en vieren ze wanneer er iets goed gaat. Elk van hen heeft verschillende uitdagingen en een unieke weg die ze moeten bewandelen zodat ze een stapje dichterbij onafhankelijkheid komen.

Jack’s uitdaging is dat hij ontslagen is van zijn werk omdat hij slimmer is dan zijn baas, maar ook onaardig uit de hoek kan komen. Hij moet nu op zoek naar een nieuwe baan, omdat hij een ‘roomba’ stofzuiger wil kopen. Violet is erg gefocust op haar liefdesleven en op zoek naar de liefde van haar leven. Ze wil graag met iemand op date, maar weet nog niet precies hoe ze dit aan gaat pakken.

Harrison durft niet naar buiten en dit komt omdat hij voor heel veel dingen bang is.

Mandy probeert hen allemaal te helpen met het hun problemen. Lukt het hen om hun dromen waar te maken?

Peacemaker HBO 2022

Seizoenen: 1

Afleveringen: 8

IMDb: 8.4

Peacemaker is een nieuwe superheldenserie uit 2022 van HBO Max.

Deze spin-off van Suicide Squid is gemaakt door James Gunn en gebaseerd op het gelijknamige DC Comics personage. De hoofdrol is voor professioneel worstelaar en acteur, John Cena.

Hij speelt Peacemaker, een trotste man die terugkeert naar huis nadat hij is hersteld van zijn confrontatie met Bloodsport.

Peacemaker wil koste wat het kost wereldvrede bereiken. Hij is echter zo vastberaden om dit te bereiken, dat hij bereid om er zelf veel mensen voor te doden…

The Tourist

Seizoenen: 1

Afleveringen: 6

The Tourist is een spannende serie van BBC One en HBO Max, die sinds 1 januari 2022 te zien is.

Het eerste seizoen bestaat uit 6 afleveringen en de hoofdrol is voor Jamie Dornan.

Deze serie volgt een Britse man die in het rode hart van Australië wordt aangereden door een enorme tankwagen.

Hij wordt gewond wakker in het ziekenhuis en kan zich niets meer herinneren. Hij kan zijn eigen naam niet eens herinneren, waardoor hij ”The Man” wordt genoemd.

Eenmaal uit het ziekenhuis wordt hij achterna gezeten door allerlei duistere figureren uit zijn verleden. Terwijl hij op de vlucht slaat door de Australische Outback, probeert hij erachter te komen wie hij is en waarom ze hem willen vermoorden…