8 Leuke Nederlandse reality series

We kijken massaal naar reality series. In Nederland zijn steeds meer leuke reality series te volgen. Denk aan Temptation Island en Oh Oh Daar Gaan we Weer.

Wanneer je deze series gemist hebt, hebben we goed nieuws. Veel van deze reality series zijn direct online terug te kijken…

8

  • 8 Leuke Nederlandse reality series imdb Beoordeling: 5.3 5.3

Temptation Island 2018 en VIPS

  • 2018 - 
  • 7 seizoenen
  • 94 afleveringen

Temptation Island is een Nederlandse reality serie, die tussen 2002 en 2009 is uitgezonden én is 2016 weer een vervolg kreeg. De serie is gebaseerd op de Amerikaanse serie. De opnames vonden plaats in exotische landen, zoals Honduras, Thailand, Jamaica en Brazilië.

Sinds 2018 is Temptation Island Vips te zien op Videoland. In deze Temptation Island stellen bekende Nederlanders hun relatie op de proef.

Temptation Island is dé ultieme relatiebeproeving voor Nederlandse en Belgische koppels. De koppels worden 10 dagen van elkaar gescheiden. Vervolgens worden ze gezelschap gehouden door verleiders, die hun relatie kapot proberen te maken…

Op een tropische bestemming in het zonnige Thailand gaan twee Nederlandse en twee Belgische koppels de uitdaging aan. Negen dagen lang leven ze gescheiden van hun partner, omringd door tien bloedmooie vrijgezellen die niets te verliezen hebben. De stellen hebben één doel: testen of hun relatie sterk genoeg is om elke verleiding te weerstaan.

Lees meer

7

Oh Oh Daar Gaan We Weer

  • 2016 - 
  • 1 seizoenen
  • 1 afleveringen

Oh Oh Daar Gaan We Weer is een spin-off van de Oh Oh Cherso uit 2002. Oh Oh Daar Gaan We Weer is sinds 6 november 2016 te zien. De serie is uitgezonden door RTL5 en nu online te volgen op Videoland.

De televisieserie volgt een groep écht Hagenezen, die samen op vakantie gaan naar Mallorca. Hier maken ze de gekste dingen mee. Het zorgt voor hilarische televisie!

6

De Roelvinkjes

De Roelvinkjes is een reality serie over het gezin van de volkszanger Dries Roelvink. Deze serie is uitgezonden door RTL5 en online te volgen op Videoland.

Deze serie volgt het leven van Dries Roelvink, zijn vrouw, zijn 2 kinderen en zijn ex-vrouw. De familie maakt van alles mee en moeten omgaan met de affaires rondom Dave, die effect hebben op Dries, zijn vrouw én zijn ex-vrouw.

De serie laat een hecht gezin zien, dat het beste voor hun kinderen wil…

Lees meer

5

Chantal Blijft Slapen

Chantal Blijft Slapen is een populaire reality serie uit 2014 met Chantal Janzen. De afleveringen zijn uitgezonden door RTL4 en online terug te kijken op Videoland.

Chantal Janzen gaat langs bij bekende Nederlanders én blijft een nacht slapen. Iedere aflevering bezoekt ze 2 bekende Nederlanders, die praten over hun privéleven en hun carrière…

4

Foute Vrienden

Foute Vrienden is een hilarische serie, met comedians die elkaar uitdagen om de gekste dingen te doen. Deze Nederlandse serie is, net als de Vlaamse serie, gebaseerd op de Amerikaanse Impractical Jokers uit 2011. De afleveringen zijn online te volgen op Videoland.

Foute Vrienden volgt Pepijn, Klaas, Albert-Jan en Pim, die dé gênantste opdrachten moeten uitvoeren. Na iedere opdracht krijgen ze een duim omhoog of omlaag.

Degene die aan het einde van de aflevering de minste duimen omhoog heeft, moet een nóg gênantere, smerigere of uitdagendere opdracht uitvoeren!

Lees meer

3

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden

Roy Donders: Stylist Van Het Zuiden is een Nederlandse serie, die stylist Roy Donders volgt. De serie is sinds 2013 uitgezonden door RTL5 en SBS6 en is nu online te volgen op Videoland.

Roy Donders is dé stylist voor vrouwen uit de volksbuurten én woonwagenkampen van Tilburg. Zijn wereld bestaat uit glitters, steentjes en pailletten.

Inmiddels komen vrouwen uit heel het land naar Tilburg voor een make-over. Daarnaast maakte Roy zijn droom waar om volkszanger te worden met zijn lied ”Ga voor Goud”, die in 2013 is uitgebracht.

Lees meer

2

Dave en Donny Doen Zaken

De Roelvinkjes: Dave en Donny Doen Zaken is een reality serie over de zonen van Dries Roelvink, die samen een bedrijf willen beginnen. Deze Nederlandse serie is uitgezonden door RTL5 en daarna online gezet.

Dave en Donny gaan in Amsterdam een bedrijf starten dat ”Hermanos” heet. Deze serie volgt de voorbereidingen die de broers moeten treffen voor het openen van hun zaak. Hun bedrijf verkoopt overdag sappen en is ’s avonds een cocktailbar.

Dave en Donny Doen Zaken was geen kijkcijfershit, maar het is een leuke serie voor fans van De Roelvinkjes…

Lees meer

1

Helemaal het Einde!

Helemaal het Einde! is opgenomen in Chili en Kaapverdië en volgt families die naar het buitenland gaan om een nieuw leven te beginnen. De afleveringen zijn uitgezonden door RTL4 én online te volgen. In 2018 kreeg de serie een spin-off, genaamd ”Vamos met de Familie Pos”.

Deze Nederlandse serie volgt families die hun leven gaan omgooien. Ze laten alles achter en verhuizen naar het buitenland. Hier gaan ze een nieuw bestaan opbouwen. Ze krijgen geld om hun droom waar te maken…

Lees meer