Beste series van syfy

Syfy is een zender uit de Verenigde Staten. De zender is opgericht in 1992 als onderdeel van de zender NBC. Voor 2009 heette de zender Sci Fi Channel.

Syfy zendt de beste science fiction– fantasie en horrorseries uit. Hieronder staan de 10 beste series van deze zender…

Seizoenen: 1

Afleveringen: 12

The Dresden Files is een fantasieserie uit 2007. De mysterieuze serie is ontwikkeld door Robert Hewett Wilfe en Hans Beimler. 

Paul Blackthorne had de hoofdrol als Harry Dresden.

Harry Dresden is de enige tovenaar die in het telefoonboek van Chicago staat. Hij heeft een oplossing voor misdaden, die niemand kan oplossen. Daarnaast kan hij moeiteloos omgaan met paranormale bedreigingen!

Seizoenen: 6

Afleveringen: 62

The Expanse is een science fiction serie uit 2015 van de zender Syfy en Amazon.

Syfy annuleerde de serie na drie seizoenen, maar Amazon wilde de serie voorzetten. Het vierde en vijfde seizoen zijn daarom door Amazon geproduceerd. De complete serie staat nu online.

De scenario’s zijn geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby en gebaseerd op de gelijknamige science fiction roman van James S.A. Corey, die in 2011 uitgebracht is.

De serie won maar liefst drie Saturn Awards voor ”Beste science fiction serie”!

Deze spannende serie speelt zich af in 2350. Door de vermissing van een vrouw wordt een harde detective en een schurkenstatenkapitein samengebracht in een race om het zonnestelsel, om de grootste samenzwering uit de menselijke geschiedenis bloot te leggen…

Seizoenen: 4

Afleveringen: 47

12 Monkeys is een populaire serie van Syfy uit 2015.

Deze science fiction serie is gebaseerd op Twelve Monkeys uit 1995. De spannende serie is gemaakt door Travis Fickett en Terry Matalas.

Vroeger heeft The Army of Twelve Monkeys ruim 90% van de mensheid uitgeroeid, door een dodelijk virus te verspreiden. Tijdreiziger James Cole reist van 2043 terug naar het heden, om de Twelve Monkeys te stoppen!

Seizoenen: 5

Afleveringen: 64

Paranormal Witness is een mysterieuze documentaire serie uit 2011 over paranormale verschijnselen.

De Amerikaanse serie is uitgezonden door Syfy.

Paranormal Witness brengt de verhalen tot leven, van mensen die geconfronteerd werden met paranormale verschijnselen!

Seizoenen: 13

Afleveringen: 162

Face Off is een populaire reality serie uit de Verenigde Staten.

De succesvolle serie wordt gepresenteerd door McKenzie Wesmore en is uitgezonden door Syfy.

Deze competitie- en eliminatieserie verkent de wereld van special effects en make-up artiesten, die met een ongelimiteerde verbeelding prachtige kunstwerken creëren.

In iedere aflevering zien we een nieuwe artiest, die de opdracht heeft om een filmwaardig karakter te creëren, waaronder aliens, monsters en cyborgs!

Seizoenen: 5

Afleveringen: 78

Haven is een CanadeesAmerikaanse serie van Syfy. De 78 afleveringen zijn uitgezonden tussen 2010 en 2015.

De populaire serie is gebaseerd op ”The Colorado Kid” van Stephen King.

Iedereen in de kustplaats Haven is vervloekt en kan op ieder willekeurig moment problemen veroorzaken. FBI-agent Audrey Parker, sheriff Nathan Wuornos en drugsdealer Duke Crocker worden geconfronteerd met de dodelijke effecten van de vloek!

Seizoenen: 5

Afleveringen: 64

Warehouse 13 is een grappige science fiction uit de Verenigde Staten. De afleveringen zijn tussen 2009 en 2014 uitgezonden door Syfy.

Janes Espenson en D. Brent Mote ontwikkelde de serie.

Nadat Myka en Pete het leven van de president hebben gered, worden ze naar een verbogen locatie in South Dakota gestuurd.

Op deze geheime locatie worden bovennatuurlijke voorwerpen opgeslagen. Myka en Pete krijgen de opdracht om voorwerpen met enorme krachten te onderzoeken én om nieuwe voorwerpen te vinden…

Seizoenen: 5

Afleveringen: 77

Eureka is een populaire komedieserie van Syfy.

De afleveringen zijn uitgezonden tussen 2006 en 2012. De serie is gemaakt door Andrew Cosby en Jaime Paglia en heeft Colin Ferguson in de hoofdrol.

Deze serie volgt Jack Carter, een US Marshall die sheriff wordt van de kleine, gezellige stad Eureka. DE overheid heeft hier een geheime basis geopend om futuristische uitvindingen te doen, die vaak rampzalig mislopen…

Seizoenen: 4

Afleveringen: 73

IMDb: 8.7

Battlestar Calactica is Syfy’s beste serie! Deze populaire science fiction serie is uitgezonden tussen 2005 en 2009.

De Amerikaanse serie is bedacht door Ronald D. Moore en gebaseerd op de serie uit 1978. De serie kreeg meerdere Emmy’s voor de goede special effects!

Door een lange oorlog tegen de Cylons zijn de 12 kolonies bijna helemaal vernietigd. Laura Roslin en William Adama gaan wanhopig op zoek naar hun échte thuis, de Aarde…

Seizoenen: 5

Afleveringen: 100

Stargate Atlantis was tussen 2004 en 2009 te zien op Syfy.

Deze populaire serie uit de Verenigde Staten is bedacht door Brad Wright en Robert C. Cooper. De serie kreeg 4 nominaties voor een Emmy!

Een internationaal team van wetenschappers en militairen ontdekken de Pegasus Galaxy en komen oog in oog te staan met The Wraith, een krachtige, nieuwe vijand!

Nu meteen kijken…

Begin nu met het kijken van de beste series van dit moment…