Beste superhelden series

Hieronder staan dé allerbeste superhelden series. Deze topseries hebben gegarandeerd veel actie.

Veel van deze series zijn gebaseerd op strips van Marvel én zijn direct online te bekijken op Netflix.

Bekijk nu de populairste series met superhelden én vette special effects!

20. Supergirl

Supergirl

Supergirl is een populaire science fiction– en superhelden serie van The CW. De Amerikaanse serie is gebaseerd op DC Comics van Otto Binder en Al Plastino. De serie is begonnen in 2015 en heeft Melissa Benoist in de hoofdrol.

Kara Zor-El is geboren op de planeet Krypton. Samen met haar beroemde neef vluchtte ze weg voor de verwoesting van haar planeet. Nu begint ze haar superkrachten te omhelzen, zoals altijd al de bedoeling is geweest…

Bekijk de trailer 

19. Iron Fist

Iron Fist Danny Rand

Iron Fist is een populaire serie uit 2017. De Netflix Original is gebaseerd op Marvel’s Iron Fist uit 1974. De hoofdrol is voor Finn Jones.

Wanneer zijn familie een tragisch lot ondergaat tijdens hun expeditie in China, wordt Daniel geadopteerd door mensen uit de geheime stad van K’un-Lun. Hier leert hij vechten en wordt hij de Iron Fist!

Jaren later is hij terug in New York, om een aandeel op te eisen in het familiebedrijf van hun ouders. Danny komt erachter dat er een misdaadorganisatie actief is in de stad en gaat het gevecht aan!

Bekijk de trailer 

18. Powers

Powers

Powers is een actieserie van Playstation Networks. De Amerikaanse serie is begonnen in 2015. De serie is gemaakt door Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming. De hoofdrol is voor Sharlto Copley.

In Powers leven mensen en superhelden in vrede samen. Christian Walker en Deena Pilgrim werken bij een speciale afdeling van de politie. Ze onderzoeken misdrijven waarbij superkrachten zijn gebruikt…

Bekijk de trailer 

17. Legends of Tomorrow

DC's Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow is een superhelden serie met Wentworth Miller en Dominic Purcell! Deze spin-off van Arrow en The Flash is begonnen in 2016. Greg Berlanti was 1 van de producers.

Rip Hunter en zijn team van superhelden reizen door de tijd, om te voorkomen dat Vandal Savage de wereld kan vernietigen…

Bekijk de trailer 

16. Stan Lee’s Lucky Man

Stan Lee's Lucky Man

Stan Lee’s Lucky Man is een Britse superhelden serie uit 2016. De spannende serie is gemaakt door Stan Lee en Neil Biswas. De hoofdrol is voor de vooraanstaande acteur James Nesbitt.

Harry Clayton is een agent in London, die gespecialiseerd is in moordzaken. Zijn geluk is helemaal op. Zijn vrouw en kind hebben hem verlaten, hij heeft een gokverslaving en hij heeft enorme schulden bij een beruchte crimineel.

Dan komt hij een mysterieuze vrouw tegen. Harry krijgt een oude armband, waarmee hij de controle heeft over ”geluk”. Maar tegen welke prijs?

Bekijk de trailer 

15. Cloak and Dagger

Cloak and Dagger Marvel

Cloak and Dagger is een nieuwe superhelden serie van Marvel en FreeForm. Deze nieuwe serie is gebaseerd op strips uit 1983 en in 2018 in première gegaan. Joe Pokaski ontwikkelde de serie.

Tandy en Tyrone hebben een ingewikkeld leven. Het leven wordt nog ingewikkelder wanneer ze ontdekken dat ze superkrachten hebben én verliefd worden op elkaar…

Bekijk de trailer 

14. Constantine

Constantine

Constantine is een enge superhelden serie van NBC. De Amerikaanse serie is gebaseerd op Hellblazer van DC Comics en uitgezonden sinds 2014. De serie is gemaakt door Daniel Cerone en David S. Coyer en heeft Matt Ryan in de hoofdrol.

John Constantine worstelt met zijn geloof. De zonden uit zijn verleden blijven hem achtervolgen. Dit alles veranderd, wanneer hij de mensheid moet beschermen tegen het kwaad…

Bekijk de trailer 

13. Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. is een superhelden serie van Marvel. Deze Amerikaanse serie is gemaakt door Maurissa Tancharoen en Jed én Joss Whedon. De serie is te zien sinds 2013.

Phil vecht samen met een groep superhelden tegen buitenaardse vijanden. Met zijn organisatie genaamd S.H.I.E.L.D. is hij een zoektocht begonnen naar de super crimineel ”De Helderziende”.

Daarnaast wil Phil de waarheid achter zijn eigen dood weten. Hij werd eerder vermoord door Loki, maar kwam later weer tot leven…

Bekijk de trailer 

Marvel’s Agent of S.H.I.E.L.D. kijken

12. The Defenders

The Defenders Netflix

The Defenders is een nieuwe Netflix serie uit 2017. Deze actieserie is geschreven door Douglas Petrie en Marco Ramirez en opgenomen in de Marvel Studios.

In The Defenders gaan de beroemde superhelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist samenwerken om de misdaad te bestrijden in New York…

Bekijk de trailer 

11. Luke Cage

Luke Cage

Luke Cage is een superhelden serie uit 2016. De populaire Netflix serie is gebaseerd op strips van Marvel. De serie is gemaakt door Cheo Hodari Coker en heeft Mike Colter in de hoofdrol.

Luke Cage is een ex-gedetineerde die door een gesaboteerd experiment speciale superkrachten krijgt. Nu heeft hij een onbreekbare huid! Hij keert terug naar Harlem om zijn naam te zuiveren en af te rekenen met schurken…

Bekijk de trailer 

10. Arrow

Arrow

Arrow is een geliefde actieserie. Deze superhelden serie is te zien sinds 2012. De serie is gebaseerd op DC Comics van Green Arrow. De Amerikaanse serie is gemaakt door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim. De hoofdrol is voor Stephen Amell.

Oliver Queen wordt gevonden op een verlaten eiland. Iedereen dacht dat hij dood was. Nu Oliver terug is in Starling City is hij weer de zorgeloze, vermogende rokkenjager. Al zien de mensen om hem heen dat er iets aan hem veranderd is.

Oliver wil verbergen wie hij geworden is. Hij wil dingen uit zijn verleden goedmaken en de banden met zijn familie herstellen. Ondertussen neemt hij het op tegen misdadigers uit de stad…

Bekijk de trailer 

9. Gotham

Gotham

Gotham is een Amerikaanse serie van FOX. De populaire serie is gebaseerd op strips van Batman. De serie is gemaakt door Bruno Heller en heeft David Mazouz in de hoofdrol.

James Gordon is een onervaren detective in Gotham City. Hij moet direct 1 van de grootste moorden van de stad oplossen. Het gaat om de moord van de rijke ouders van Bruce Wayne, de toekomstige Batman.

James maakt snel carrière in zijn gevecht tegen de criminaliteit. In zijn positie als misdaadbestrijder komt hij schurken tegen als Gangster Fish, Selina Kyle, The Riddler en The Joker…

Bekijk de trailer 

8. Agent Carter

Agent Carter

Agent Carter is een populaire serie van Marvel uit 2015. De spannende serie is uitgezonden door ABC. De actieserie is gemaakt door Stephen McFeely en Christopher Markus. Agent Carter is geïnspireerd door de films van Captain America.

Peggy Carter is een alleenstaande politieagente, die de dood van Captain America probeert te verwerken. Op haar werk is het moeilijk. Haar collega’s nemen haar niet serieus en zien haar liever koffie halen. Alleen Howard Stark neemt haar serieus. Hij neemt haar mee op onderzoek…

Agent Carter kijken

Bekijk de trailer 

7. Preacher

Preacher AMC

Preacher is een populaire horror– en superhelden serie van AMC. Deze televisieserie is gebaseerd op stripboeken van Garth Ennis en Steve Dillon. De serie is begonnen in 2016 en heeft Dominic Cooper in de hoofdrol.

Jesse Custer is een gehaaide priester, die van zijn geloof gevallen is. Jesse heeft bijzondere krachten ontwikkeld. Deze krachten moet hij gebruiken om een gevecht aan te gaan met schepsels uit hemel en hel!

Bekijk de trailer 

6. The Punisher

The Punisher

The Punisher is een nieuwe superhelden serie uit 2017. De serie staat sinds 2017 op Netflix. Deze spin-off van Daredevil is geproduceerd door Netflix en Marvel. De hoofdrol is voor Jon Bernthal.

Frank Castle was marinier. Wanneer zijn vrouw en kinderen worden vermoord, kiest hij ervoor om de misdaad te bestrijden. Dit doet hij als ”The Punisher”!

Bekijk de trailer 

5. The Flash

The Flash

The Flash is een Amerikaanse televisieserie van The CW. Deze populaire spin-off van Arrow is begonnen in 2014. De televisieserie is bedacht door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns.

Barry Allen was 11 toen zijn moeder door een incident om het leven kwam en zijn vader onterecht werd veroordeeld voor moord.

Nu is Barry volwassen. Wanneer hij wordt getroffen door de bliksem, kan hij opeens super snel bewegen. Nu hij super snel is, kan hij de misdaad bestrijden. Daarnaast wil hij meer weten over de dood van zijn moeder…

Bekijk de trailer 

4. Jessica Jones

Jessica Jones Netflix Original

Jessica Jones is een populaire superhelden serie uit 2015. De Netflix serie is gebaseerd op Marvel strips van Melissa Rosenberg. De hoofdrol is voor Krysten Ritter.

Jessica Jones was vroeger een superheldin, maar haar carrière eindigde op een tragische manier. Nu heeft ze last van een posttraumatische stressstoornis.

Ze probeert haar leven op de rit te krijgen en start als privédetective. Hierbij komen haar bijzondere gaven goed van pas!

Bekijk de trailer 

3. Legion

Legion

Legion is een superhelden serie van FX. De populaire science fiction serie is begonnen in 2017. Het verhaal is gebaseerd op Marvel strips van Chris Claremont en Bill Sienkiewicz.

David Heller heeft schizofrenie en daardoor last van visioenen. In een psychiatrische instelling komt hij in contact met een eigenaardige mede-patiënten. Deze mede-patiënt laat hem zien dat zijn visioenen wel eens echt zouden kunnen zijn! David komt erachter dat hij krachten heeft die zijn leven compleet gaan veranderen!

Bekijk de trailer 

2. The Gifted

The Gifted

The Gifted is een nieuwe superhelden serie uit 2017. De FOX serie is gemaakt door Matt Nix en Bryan Singer én speelt zich af in het X-men universum van Marvel.

Stephen Moyer is actief bij de mutanten-opsporingsdienst. Dan komt hij erachter dat zijn eigen kinderen mutanten zijn. Daarom moeten ze vluchten voor zijn eigen organisatie!

Samen met een ondergronds netwerk van mutanten vluchten ze weg. Ze zoeken naar hun identiteit, terwijl ze moeten vechten voor hun leven…

Bekijk de trailer 

1. Daredevil

Daredevil

Daredevil is de beste superhelden serie! De Netflix serie is begonnen in 2015. De serie is bedacht door Drew Goddard en gebaseerd op strips van Marvel. Charlie Cox heeft de hoofdrol als Matt Murdock.

Matt verloor zijn zicht als kind, door een ongeluk met chemisch afval. Hier kreeg hier een 6de zintuig voor terug. Matt kan sinds het ongeluk iemand herkennen aan zijn of haar hartslag.

Nu Matt volwassen is, is hij werkzaam als advocaat. Maar ’s nachts is hij een superhelden én beschermer van Hell’s Kitchen in New York…

Bekijk de trailer 

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam tegen te houden. Lees hier hoe jouw gegevens verwerkt worden.