Beste superhelden series

Hieronder staan dé allerbeste superhelden series. Deze topseries hebben gegarandeerd veel actie.

In deze toplijst staan o.a. Agent Carter en Jessica Jones. Sommige series uit het overzicht zijn meteen online te bekijken.

Bekijk nu de top 10 van populairste series met superhelden:

Powers

Powers

Powers is een eigen serie van Playstation Networks. Deze Amerikaanse serie is te zien sinds 2015. Brian Michael Bendis en Michael Avon Oeming ontwikkelde de serie. De hoofdrol is voor Sharlto Copley.

In Powers leven mensen en superhelden leven in vrede met elkaar. Christian Walker en Deena Pilgrim werken bij een speciale afdeling van de politie. Ze onderzoeken misdrijven waarbij superkrachten zijn gebruikt…

Legends of Tomorrow

DC's Legends of Tomorrow

Legends of Tomorrow is een superhelden serie uit 2016. Deze science fiction serie is een spin-of van Arrow en The Flash. De serie speelt zich in hetzelfde universum af. De hoofdrolspelers zijn Wentworth Miller en Dominic Purcell, die we natuurlijk vooral kennen van Prison Break.

Rip Hunter en zijn team van superhelden reizen door de tijd, om te voorkomen dat Vandal Savage de wereld kan vernietigen…

Constantine

Constantine

Constantine is een serie van NBC uit 2014. Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op Hellblazer van DC Comics. De actieserie is ontwikkeld door Daniel Cerone en David S. Coyer. De hoofdrol is voor Matt Ryan.

John Constantine worstelt met zijn geloof. De zonden uit zijn verleden blijven hem achtervolgen. Dit alles veranderd, wanneer hij wordt aangewezen om de mensheid tegen het kwaad te beschermen…

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D.

Agents of S.H.I.E.L.D. is een superhelden serie van Marvel. Deze Amerikaanse serie is te zien sinds 2013. De serie is in Nederland uitgezonden door Veronica en in België door 2BE. De serie is daarnaast online te volgen. Stan Lee bedacht deze succesvolle serie.

Phil vecht samen met een groep superhelden tegen buitenaardse vijanden. Met zijn organisatie genaamd S.H.I.E.L.D. is hij een zoektocht begonnen naar de super crimineel ”De Helderziende”.

Daarnaast wil Phil de waarheid achter zijn eigen dood weten. Hij werd eerder vermoord door Loki, maar kwam later toch weer tot leven…

Gotham

Gotham

Gotham is een Amerikaanse tv serie van FOX. Deze goede serie is gemaakt met behulp van de Batman strips. Deze uit 2014 is in Nederland uitgezonden door Veronica. Bruno Heller ontwikkelde de serie. De hoofdrol in voor Benjamin McKenzie.

James Gordon is net begonnen als detective en moet al meteen 1 van de grootste moorden van de stad oplossen. Het is de moord op de rijke ouders van Bruce Wayne, de toekomstige Batman.

James maakt snel carrière in zijn gevecht tegen de criminaliteit. In zijn positie als misdaadbestrijder komt hij in schurken tegen als Gangster Fish, Selina Kyle, The Riddler en The Joker…

Agent Carter

Agent Carter

Agent Carter is een populaire serie van Marvel uit 2015. Deze serie is uitgezonden door ABC en in Nederland online te bekijken. De actieserie is ontwikkeld door Stephen McFeely en Christopher Markus. Ze haalde inspiratie uit de films van Captain America. Hayley Atwell heeft de rol van Agent Peggy Carter.

Peggy is een alleenstaande vrouw en politieagente. Ze is de dood van Captain America aan het verwerken.

Op haar werk is het moeilijk. Haar collega’s, die terug zijn gekomen van de 2de wereldoorlog, zien haar liever koffie halen. Howard Stark biedt haar hoop. Hij neemt haar, samen met zijn dienaar Edwin Jarvis, mee op onderzoek…

Arrow

Arrow

Arrow is een geliefde actieserie. Deze superhelden serie is te zien sinds 2012. De serie is gebaseerd op de DC Comics van Green Arrow. De serie is gemaakt door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Marc Guggenheim. De hoofdrol is voor Stephen Amell.

Oliver Queen wordt gevonden op een verlaten eiland. Iedereen dacht dat hij dood was.

Nu Oliver terug is in Starling City is hij weer de zorgeloze en rijke rokkenjager. Al zien de mensen om hem heen dat er iets aan hem veranderd is.

Oliver wil verbergen wie hij is geworden, de acties uit zijn verleden goedmaken én de band met zijn familie herstellen. Ondertussen vecht hij tegen de misdadigers uit Straling City…

The Flash

The Flash

The Flash is een Amerikaanse televisieserie van The CW. Deze serie uit 2014 is een succes. De spin-off van Arrow is bedacht door Greg Berlanti, Andrew Kreisberg en Geoff Johns. De hoofdrol is voor Grant Gustin.

Barry was 11 toen zijn moeder door een incident om het leven kwam en zijn vader onterecht werd veroordeeld voor moord. Na een ongeluk kan Barry ineens supersnel bewegen. Nu hij volwassen is wil hij de waarheid achter de dood van zijn moeder achterhalen…

Jessica Jones

Jessica Jones

Jessica Jones is een populaire superhelden serie. Deze actie– en detective serie is te sinds 2015. De Netflix Original is bedacht door Melissa Rosenberg. De hoofdrol is voor Krysten Ritter, die we eerder al eens zagen in Breaking Bad. Jessica Jones is volgens een aantal Bekende Nederlanders een geweldige series.

Jessica was een superheld. Haar carrière als heldin is op een tragische manier ten einde gekomen. Ze heeft last van een posttraumatische stressstoornis, maar wil haar leven weer op de rit krijgen.

Jessica start als privédetective. Hij bijzondere gaven komen hierbij goed van pas. Als detective komt ze in aanraking met de meest vreemde zaken…

Daredevil

Daredevil

Daredevil is dé allerbeste superhelden serie. Deze serie van Netflix is te zien sinds 10 april 2015. De serie is bedacht door Drew Goddard en heeft Charlie Cox in de hoofdrol.

Matt Murdock is een blinde superheld. Hij werd als kind blind door een ongeluk met chemisch afval. Hij verloor zijn zicht, maar kreeg er 6de zintuig voor in de plaats. Nu kan hij iemand herkennen aan zijn of of haar hartslag.

Overdag leidt Matt, samen met Foggy Nelson, een advocatenkantoor. ‘S nachts is Matt als superheld dé beschermer van de wijk Hell’s Kitchen in New York…

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER