Videoland’s Misdaadseries: de 4 beste series!

Hier zijn 4 goede internationale misdaadseries die via Videoland te volgen zijn. Deze series zorgen gegarandeerd voor veel spanning én actie:

4. NCIS

NCIS

NCIS is een bekende misdaadserie uit de Verenigde Staten. Deze super populaire serie heeft meer dan 300 afleveringen. De hoofdrol is voor Mark Harmon die de hoofdrol heeft als Leroy Jethro Gibbs. Sinds oktober staat seizoen 1 tot en met 13 op Videoland!

De agenten van het Naval Criminal Investigative Service onderzoeken misdaden die een link hebben met de marine…

Bekijk de trailer

NCIS kijken

 

3. Gangland Undercover

Gangland Undercover

Gangland Undercover is een keiharde misdaadserie over een beruchte motorbende. De Amerikaanse serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen. Het 1ste seizoen staat sinds 2016 op Videoland en het 2de seizoen staat sinds september 2017 online.

Charles Falco werd gearresteerd voor het dealer van drugs. Wanneer ze hem pakken, mag hij kiezen: of een hele lange gevangenisstraf óf infiltreren bij een beruchte motorbende.

Charles besluit undercover te gaan. Hij moet met een opnamerecorder bewijzen verzamelen tegen de bende. Hierdoor loopt hij continu het risico om te worden vermoord. Misschien was die gevangenisstraf zo slecht nog niet…

Bekijk de trailer

Gangland Undercover kijken

2. The Bridge

The Bridge

The Bridge is een spannende misdaadserie uit Zweden en Denemarken. Voor liefhebbers van crime series is het zeker aan aanrader. The Bridge is zonder twijfel dé beste Scandinavische serie ooit! Het 3de seizoen staat sinds augustus 2017 op Videoland.

Op de Øresundbrug tussen Denemarken en Zweden wordt een lichaam gevonden. Daarna worden er nog meer misdaden gepleegd. Hierdoor moet politie uit beide landen gaan samenwerken.

De Deense Saha Norén en Zweedse Martin Rodhe worden naar voren geschoven om de misdaden op te lossen…

Bekijk de trailer

The Bridge kijken

1. Peaky Blinders

Peaky Blinders

Peaky Blinders is een rauwe crime serie uit 2013. De Britse misdaadserie is gemaakt door Steven Knight en online te volgen op Videoland.

De serie speelt zich af in de duistere straten van Birmingham in 1919. Tommy Shelby is een meedogenloze misdadigers en leider van een bende. De bendeleden zijn te herkennen aan de scheermesjes onder hun petten.

De keiharde inspecteur Chester Campbell wil een einde maken aan deze bende. Chester komt naar Birmingham om de oorlog te verklaren aan de bendeleden!

Bekijk de trailer

Peaky Blinders kijken

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.