Mad Men Jon Hamm

Niets is vervelender dan een goede serie kijken, waarvan opeens geen nieuwe afleveringen meer zijn. Je moet dan lang wachten tot er en nieuw seizoen uitkomt, terwijl je net helemaal in de serie zit.

Dat is de reden dat ik zelf soms liever een iets oudere serie kijk, waarvan alle seizoenen en afleveringen al uitgekomen zijn. Ik kan dan lekker doorkijken en hoeft niet te wachten op nieuwe afleveringen.

Wanneer je ook lekker wilt doorkijken, dan is hier een overzicht met 9 series die veel seizoenen en afleveringen hebben. Op dit moment kost het je 32 dagen, 20 uur en 55 minuten om alle afleveringen van deze series te bekijken. Je bent daar dus voorlopig wel even zoet mee…

9. Breaking Bad

Breaking Bad AMC

Breaking Bad heeft 5 seizoenen en 62 afleveringen. Je bent 1 dag, 22 uur én 30 minuten bezig om alle afleveringen te bekijken. Wanneer je Breaking Bad nog niet gezien hebt, moet je deze meteen gaan kijken. Deze serie is écht goed! Alle afleveringen staan op Netflix.

Breaking Bad is bedacht door Vince Gilligan en tussen 2008 en 2013 uitgezonden door AMC. De spannende serie volgt de scheikundige leraar Walter White (gespeeld door Bryan Cranston). Bij Walter wordt longkanker geconstanteerd. Hij heeft het financieel niet breed en moet zijn zwangere vrouw en gehandicapte zoon onderhouden. Zijn tweede baan bij de carwash levert weinig op.

Wanneer Walter in contact komt met de schoolverlater Jesse Pinkman (gespeeld door Aaron Paul), slaat hij een nieuwe weg in. Jesse is bezig met het produceren van crystal meth. Walter besluit Jesse te benaderen met een zakelijk voorstel. Walter gaat met zijn scheikundige kennis crystal meth produceren en Jesse moet deze verkopen. Hierdoor wordt de onschuldige scheikundige leraar opeens een drugsdealer…

8. Game of Thrones

Aisling Franciosi Game of Thrones

Game of Thrones stopt pas in 2019, maar heeft nu al veel seizoenen en afleveringen. De eerste 7 seizoenen hebben samen 67 afleveringen. De afleveringen zijn te volgen via Ziggo.

Je bent voorlopig nog niet klaar met kijken. Je moet 3 volle dagen én 9 uur kijken om alles te hebben gezien. Daarbij komt in 2019 nog het 8ste en laatste seizoen uit. Deze heeft nog eens 6 lange afleveringen. Verder weten we dat er nog 3 tot 5 spin-offs worden uitgebracht!

Game of Thrones is een spannende serie met meerdere verhaallijnen. Deze fantasieserie is bedacht door David Beioff en D.B. Weiss en in 2011 in premiere gegaan op HBO. De serie speelt zich af in een mythische wereld, waar meerdere koninkrijken vechten om de macht…

7. Mad Men

Mad Men Jon Hamm

Je hebt 3 volle dagen en 4 minuten nodig om alle afleveringen van Mad Men te bekijken. Deze televisieserie bestaat uit 7 seizoenen met 92 afleveringen. Alle 92 afleveringen staan op Netflix.

Deze televisieserie is bedacht door Matthew Weiner en tussen 2007 en 2015 uitgezonden door AMC. Mad Mad speelt zich af in de reclamewereld van de 1960’s en 1970’s.

Don Harper is een charismatische reclameman. Hij is werkzaam voor Sterling Cooper in New York. Samen met zijn ambitieuze collega’s bedenkt hij reclameslogans, die heel veel geld opleveren. Ondertussen genieten ze van het leven…

6. Dexter

Dexter

3 dagen en 8 uur. Zo lang heb je nodig om alle 96 afleveringen van Dexter te bekijken. De complete serie is te volgen op Videoland. De Amerikaanse misdaadserie is bedacht door James Manos Jr. en groeide uit tot een échte hitserie! De afleveringen zijn tussen 2006 en 2013 uitgezonden door Showtime.

De psychologische thriller volgt Dexter Morgan. Hij verloor zijn ouders toen hij 3 was en kwam terecht in een adoptiegezin. Zijn adoptievader ontdekte dat hij de drang heeft om te moorden en leerde hem om alleen ‘’mensen die het verdienen’’ te vermoorden.

Nu is Dexter werkzaam als forensisch onderzoek bij de politie van Miami. Dexter heeft geleerd om zich normaal te gedragen. Na zijn werk als politieagent, is hij actief als seriemoordenaar!

Dexter kijken

5. Orphan Black

Orphan Black

Orphan Black is een populaire science fiction serie die helemaal te bekijken is in 1 dag, 11 uur en 50 minuten. Orphan Black heeft 5 seizoenen met 50 afleveringen en is bedacht door Graeme Manson en Karen Walton. De serie is uitgezonden door Space en BBC America. Later werd de serie toegevoegd op Netflix als Netflix Original.

De Canadese serie volgt Sarah Manning, een eenzame en dakloze vrouw. Wanneer ze getuigen is van de zelfmoord van haar dubbelganger, neemt ze haar identiteit over om te ontsnappen aan haar problemen. Sarah komt erachter dat er meerdere kloon zijn én dat er plannen zijn om hen te vermoorden…

4. House of Cards

House of Cards seizoen 5

House of Cards is één van de succesvolste Netflix Originals. Je bent 2 dagen, 6 uur en 10 minuten aan het Netflixen om alle 65 afleveringen te volgen. Het 6de seizoen is te zien sinds eind 2018 en heeft helaas geen hoofdrol meer voor Kevin Spacey, die door een schandaal werd ontslagen.

House of Cards is bedacht door Beau Willimon en gebaseerd op de gelijknamige Britse serie én de roman van Michaels Dobbs. De politieke thriller is opgenomen in Washington D.C. en staat uiteraard op Netflix.

De spannende serie volgt Frank Underwood, een democratisch congredlid die er alles voor over heeft om aan de macht te komen. Samen met zijn genadeloze vrouw Claire Underwood, vecht hij zich met list en bedrog naar de politieke top…

3. The Walking Dead

The Walking Dead AMC

The Walking Dead is een zombieserie met veel seizoenen en afleveringen. In 2018 zijn er al 8 seizoenen met 112 afleveringen. Je hebt hier al 4 dagen, 7 uur en 36 minuten voor nodig, maar zelfs dat ben je nog niet klaar. Volgens producent Scott M. Gimple gaat de serie nog 20 jaar mee!

The Walking Dead is veel meer dan een zombieserie. Het is een spannende serie met goede acteurs en actrices én een goed verhaal. De televisieserie is gebaseerd op de strips van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard en uitgezonden door AMC en FOX.

De serie volgt politieman Rick Grimes, die na een schietincident in coma raakt. Wanneer hij uit zijn coma ontwaakt, heeft er een zombie-apocalypse plaatsgevonden. Overal lopen zombies en nergens is leven te bekennen. Rick gaat op zoek naar zijn familie én een geneesmiddel voor het virus…

2. Lost

Lost

Lost staat bekend als een serie met een slecht einde, maar voor je bij het einde bent moet je eerst 3 dagen en 18 uur kijken. De serie bestaat namelijk uit 6 seizoenen met in totaal 121 afleveringen.

Deze mysterieuze én avontuurlijke dramaserie is bedacht door Jeffrey Lieber, J.J. Abrams en Damien Lindelof en is tussen 2004 en 2010 uitgezonden door ABC.

Deze spannende serie volgt de overlevende van een de vliegtuigcrash van Vlucht 815. Na de crash komen ze terecht op een ‘’onbewoond eiland’’. Hier worden ze al snel geconfronteerd met eigenaardigheden. Zijn ze wel écht alleen?

1. Grey’s Anatomy

Grey's Anatomy

Grey’s Anatomy is niet alleen de populairste ziekenhuisserie, het is ook een serie die je niet zomaar even kijkt. Voor seizoen 1 tot en met 14 moet je al 13 dagen, 3 uur en 45 minuten uittrekken!

Bijna alle afleveringen zijn online te volgen op Videoland. Wanneer je alles gezien hebt, kun je meteen verder met de nieuwe spin-off, die waarschijnlijk in 2018 wordt uitgezonden door ABC.

Deze medische dramaserie is bedacht door Shonda Rhimes en wordt sinds 2005 uitgezonden. De serie volgt de artsen van het Seattle Grace Hospital in Seattle, Washington. De artsen doen er alles aan om hun patiënten te helpen en delen lief en leed met elkaar. Soms zien ze elkaar ook als concurrenten. Deze concurrentie is vaak hun drijfveer…

Grey’s Anatomy kijken

Serie delen
Ik ben een échte serieliefhebber. Ik kijk veel series en schrijf hier graag over. Daarnaast neem ik video's op waarin ik serietips geef. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Ik houd je graag op de hoogte van het laatste serienieuws!