Nieuwe Videoland series: maart 2018

Nieuwe Videoland series: maart 2018

Videoland begint de maand met weer een nieuwe Hulu serie: Future Man, een superhelden serie met Josh Hutcherson in hoofdrol.

Daarna komt The Catch online te staan, die geproduceerd is door Shonda Rhimes. Uiteraard is maart ook de maand dat Nieuwe Buren 3 in première gaat. Daarnaast kijken we uit naar Mr. Mercedes, een nieuwe serie uit 2017 die vele positieve recensies kreeg.

Check nu alle nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries…

Nieuwe Britse series en seizoenen in 2018

Nieuwe Britse series en seizoenen in 2018

5 januari 2018 – Hard Sun seizoen 1 Hard Sun is een nieuwe serie om naar uit te kijken. Deze spannende misdaadserie is opgenomen in West Kensington en uitgezonden door BBC One. De scenario’s zijn geschreven door Neil Cross, die we kennen van Luther! Deze Britse...
Alle nieuwe series 2018

Alle nieuwe series 2018

Januari 2018 Hieronder staan de Netflix series die in januari 2018 in première zijn gegaan: 2 januari 2018 Glacé: The Frozen Dead seizoen 1 Glacé: The Frozen Dead is een spannende Netflix Original uit Frankrijk. De afleveringen staan sinds 2 januari online. Deze...
Nieuwe Netflix series: maart 2018

Nieuwe Netflix series: maart 2018

Jaaa! Jessica Jones, Love én A Series of Unfortunate Events gaan verder in maart.

Uiteraard zijn dat niet de enige series die een vervolg krijgen. In maart komen er heel veel nieuwe, goede series en seizoen online te staan. Denk aan De Scandinavische serie Grenseland, De Britse misdaadserie Collateral en de Vlaamse dramaserie Tabula Rasa.

Dat is goed nieuws, want het is enorm koud buiten. Je kunt lekker binnen blijven en een nieuwe serie kiezen om te gaan volgen.