Tyrant Kijken?

  • 2014 - 2016
  • 3 seizoenen
  • 32 afleveringen
  • TV3
  • Tyrant - IMDb Rating 7.8

    7.8

Tyrant is een dramaserie uit 2014. De serie Tyrant is verschenen op 24 juni van dat jaar.

De serie is voor een groot deel opgenomen in Marokko en Israël. De afleveringen van deze serie zijn te zien via het kabelnetwerk FX. In Nederland is de serie uitgezonden door RTL5.

De Amerikaanse serie is geschreven door Gideon Raff, bekend van de Israëlische serie Prisoners of War en Homeland.

Lees nu alles over deze succesvolle productie. Ontdek hoeveel afleveringen er te bekijken zijn en wie een hoofdrol hebben. Bekijk de officiële trailers of kijk de uitgezonden afleveringen terug:

lees meer

Waar Te Zien?

Waar gaat Tyrant Over?

Over Tyrant

Waar gaat Tyrant Over?

Bassam Al Fayeed is de zoon van de dictator van Abbudin. Hij leeft al 20 jaar in Amerika, op de vlucht voor zijn verleden. Daar heeft hij een gezin en een baan als dokter.

Dan besluit hij samen met zijn vrouw en kinderen de bruiloft van zijn neef te bezoeken. Als hij eenmaal terug is in zijn thuisland, wordt hij opgezogen door de politieke crisis in het land. Het land is namelijk in opstand tegen de heersende dictator, de vader van Bassam.

Als zijn vader dood gaat, moet Bassam een poging doen om de rust te herstellen. Hij moet invloed uitoefenen op zijn instabiele broer Jamal die president is geworden. Lukt het Bassam om de rust te herstellen in Abbudin?

Reviews Van Tyrant

  • Tyrant imdb Beoordeling: 7.8 7.8

Wie Zijn De Hoofdrolspelers?

Adam Rayner is dé hoofdrolspeler. Hij heeft de rol van Bassam Al Fayeed. Hij o.a. bekend van de serie Mistresses uit 2008.

Jennifer Finnigan speelt de vrouw van Bassam. Ze speelt Molly Al Fayeed. Jennifer is bekend van o.a. Monday Mornings en Better with You.

Ashraf Barhom heeft de rol van zijn broer Jamal Al Fayeed. Moran Atias speelt zijn vrouw Leila. Moran was eerder te zien in bijvoorbeeld Crash.

Dit zijn alle hoofdrolspelers en hun karakter:

Hoeveel Seizoenen en Afleveringen Zijn Er?

Deze serie heeft 32 afleveringen. Deze zijn verdeeld over 3 seizoenen. Je kunt een aflevering kijken in iets meer dan 40 minuten.

Dit zijn alle seizoenen en afleveringen. Deze afleveringen nu terugkijken? Bestel de serie:

Seizoen 1 | 10 Afleveringen Seizoen 1

Seizoen 2 | 12 Afleveringen Seizoen 2

Loading

Seizoen 3 | 10 Afleveringen Seizoen 3

Loading

Laatste Serienieuws

1 mei 2020

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Nieuwe series Deze nieuwe series komen online te staan: 4 mei 2020 Scandal seizoen 1 – 7 Op 4 mei 2020 wordt seizoen 1 tot en met 7 ...

Lees meer

19 maart 2020

Nieuwe Netflix series: arpil 2020

Nieuwe series Dit zijn de nieuwe series die in april online worden gezet: 1 april 2020 How to Fix a Drug Scandal seizoen 1 Op de eerste dag ...

Lees meer

1 maart 2020

Nieuwe Netflix series: maart 2020

Nieuwe series Je kunt deze nieuwe series in maart verwachten: 5 maart 2020 The Letter for the King seizoen 1 The Letter for the King is een drama– en ...

Lees meer

 

1 maart 2020

Hawaii Five-0 stopt na tien seizoenen

Over Hawaii Five-0 De politieserie van Peter M. Lenkov, Alex Kurtzman en Roberto Orci is een remake van de serie uit 1968, die gemaakt is door Leonard Freeman. ...

Lees meer

9 februari 2020

Nieuwe Netflix series: februari 2020

Nieuwe series Hieronder staan alle nieuwe series: 1 februari 2020 Wisting seizoen 1 Op de eerste dag van de maand zet Netflix het eerste seizoen van Wisting online. ...

Lees meer

1 januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe series Deze maand komen er weer een paar nieuwe series op Videoland te staan: 6 januari 2020 Grey’s Anatomy seizoen 1 – 15 Grey’s Anatomy is een ...

Lees meer