Nieuwe Videoland series

Videoland breidt het aanbod iedere maand uit met een aantal series, seizoenen en RTL-programma’s.

Iedere maand maken we een overzicht met nieuwe Videoland series. Dit maakt het eenvoudiger om te kiezen welke nieuwe serie je kunt gaan kijken.

Hieronder staan de overzichten met nieuwe Videoland series…

Nieuwe Videoland series: mei 2020

Deze maand komen er weer een aantal nieuwe series op Videoland te staan.

Je kunt deze maand bijvoorbeeld kijken naar For Life, een nieuwe dramaserie over het waargebeurde verhaal van Isaac Wright Jr. Daarnaast komt er een serie online te staan over Jhon Jairo Velásque, een beruchte huurmoordenaar en lid van het Medellín Cartel,

Hieronder staat het complete overzicht van nieuwe series op Videoland:

Nieuwe Videoland series: februari 2020

In februari 2020 zet Videoland weer een aantal nieuwe series online, waaronder een aantal oudere Nederlandse series en een paar nieuwere Amerikaanse series.

Ontdek nu wat er deze maand nieuw op Videoland komt te staan:

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Nieuwe Videoland series: januari 2020

Het nieuwe jaar begint met slechts een paar ”nieuwe series”. Videoland zet deze maand vier series online, waarvan de nieuwste uit 2018 komt. Hopelijk zijn de series heel goed en komen er in februari nieuwere series online staan.

Ontdek nu welke series deze maand op Videoland worden gezet…

Nieuwe Videoland series: juli 2018

Nieuwe Videoland series: juli 2018

Videoland zet deze maand twee Amerikaanse komedieseries én een aantal Nederlandse dramaseries online. Daarnaast zet Videoland steeds meer nationale én internationale reality series online.

Zoals in de voorgaande maanden komen er steeds meer programma’s tussen het aanbod te staan. Daarnaast voegt Videoland in juli een hele rits kinderseries én documentaires toe.

Hieronder staan alle nieuwe Videoland series van juli 2018…

Nieuwe Videoland series: juni 2018

Nieuwe Videoland series: juni 2018

Videoland zet deze maand een aantal series online. Het zijn geen nieuwere series op het niveau van The Handmaid’s Tale, maar voor liefhebbers van guilty pleasures is het toch een mooie maand. Videoland komt namelijk met Tempation Island Vips en de nieuwe Jersey Shore.

Bekijk nu het overzicht met alle nieuwe Videoland series, seizoenen, documentaires én kinderseries:

Nieuwe Videoland series: mei 2018

Nieuwe Videoland series: mei 2018

Het aanbod van Videoland wordt steeds completer. Videoland wordt steeds belangrijker voor RTL en daarom komen er niet alleen series online te staan, maar ook steeds meer documentaires en programma’s.

In mei komt er bijvoorbeeld een nieuwe misdaaddocumentaire van Videoland en John van den Heuvel online te staan, maar dat is niet alles. Omdat Videoland gaat samenwerken met SBS, komen er series van SBS online te staan, zoals Celblok H!

Hieronder het complete overzicht met nieuwe Videoland series…

Nieuwe Videoland series: april 2018

Nieuwe Videoland series: april 2018

In maart zijn er een aantal vette series online gezet, waaronder Future Man, Bull en natuurlijk Mr. Mercedes. In april komen er weer een aantal nieuwe series op Videoland te staan. Daarbij krijgen sommige series een nieuw seizoen.

April is vooral de maand dat seizoen 2 van The Handmaid’s Tale online komt te staan. Deze is 24 uur na de première in de Verenigde Staten in Nederland te zien!

Hieronder staan alle nieuwe series voor deze maand…

Nieuwe Videoland series: maart 2018

Nieuwe Videoland series: maart 2018

Videoland begint de maand met weer een nieuwe Hulu serie: Future Man, een superhelden serie met Josh Hutcherson in hoofdrol.

Daarna komt The Catch online te staan, die geproduceerd is door Shonda Rhimes. Uiteraard is maart ook de maand dat Nieuwe Buren 3 in première gaat. Daarnaast kijken we uit naar Mr. Mercedes, een nieuwe serie uit 2017 die vele positieve recensies kreeg.

Check nu alle nieuwe series, seizoenen, documentaires én kinderseries…

Nieuwe Videoland series: februari 2018

Januari werd super afgesloten met The Good Doctor. De eerste 9 afleveringen van deze populaire ziekenhuisserie staan online. In februari wordt er iedere maandag een nieuwe aflevering toegevoegd aan het aanbod van Videoland.

Uiteraard komen er ook een aantal compleet nieuwe series online te staan én krijgen een aantal series een nieuw seizoen. Deze televisieseries worden deze maand toegevoegd…

Nieuwe Videoland series: januari 2018

Meer series kijken is misschien een goed voornemen voor 2018. Videoland gaat hierbij helpen door veel nieuwe series toe te voegen aan het aanbod.

Begin 2018 komen er een aantal topseries online te staan. Het wordt hierdoor steeds aantrekkelijker om een abonnement van Videoland te nemen. In januari komt bijvoorbeeld het 5de seizoen van The Blacklist, het 4de seizoen van Peaky Blinders en het 7de seizoen van Moordvrouw online te staan. Daarnaast zet Videoland seizoen 1 tot en met 13 van Grey’s Anatomy online, iets weer veel mensen blij mee zullen zijn.

Maar dat is nog niet alles. Hieronder staan alle series die je in januari 2018 op Videoland kunt verwachten…

Nieuw op Videoland: december 2017

Nieuw op Videoland: december 2017

December is een goede maand om series te kijken. Het wordt kouder én eerder donker.

Je bent misschien vol enthousiasme naar Soof: een nieuw begin aan het kijken, maar hier zijn weer een aantal nieuwe series en seizoenen! Deze maand worden er spannende, romantische en diepgaande series toegevoegd.

Hieronder staan alle nieuwe Videoland series van december 2017…

Nieuwe Videoland series: november 2017

Nieuwe Videoland series: november 2017

De temperatuur begint te dalen. Wat dan is beter dan het kijken van een goede serie?

In november komen er een hoop nieuwe series op Videoland te staan. Daarnaast krijgen een paar series een compleet nieuw seizoen. Zo komt deze maand Black Sails op Videoland te staan, een spannende piratenserie van de zender Starz. Op 17 november zet Videoland seizoen 1 tot en met 3 online!

Uiteraard worden er ook een aantal interesse documentaires online gezet én heeft Videoland nieuwe series voor kinderen!

Deze series kunnen we in november op Videoland verwachten…

Nieuwe Videoland series: oktober 2017

Nieuwe Videoland series: oktober 2017

Videoland heeft eind september Motorbendes onder Vuur online gezet. Dit is een nieuwe Videoland documentaire. Daarnaast staat sinds eind september seizoen 2 van Gangland Undercover online.

In oktober zet Videoland opnieuw nieuwe series online. Het is nog niet bevestigd, maar ergens in oktober komt Dexter op Videoland de staan!

Deze series komen zeker online te staan…

Nieuwe Videoland series: september 2017

Nieuwe Videoland series: september 2017

Videoland heeft steeds meer goede series. In september 2017 zet Videoland weer een aantal nieuwe series online.

Videoland en RTL4 en hebben samen een nieuwe Nederlandse serie geproduceerd. Deze serie gaat in september in première! Daarnaast komen er 2 topseries van CBS online te staan!

Vanaf eind september staat seizoen 2 van Gangland Undercover online. Voor mij is dit een van de betere series van het moment! Seizoen 1 van Gangland Undercover staat al sinds februari 2017 op Videoland.

Naast series, komen er een aantal nieuwe programma’s, documentaires én kinderseries op Videoland te staan. Check nu het overzicht met alle nieuwe series…

Nieuwe Videoland series: augustus 2017

Nieuwe Videoland series: augustus 2017

VIdeoland zet veel seizoenen van de advocatenserie Scandal online. Verder kunnen we deze maand kijken naar het derde seizoen van The Bridge!

Check nu alle nieuwe series die in augustus op Videoland worden gezet:

Nieuwe Videoland series: juli 2017

Nieuwe Videoland series: juli 2017

Hieronder staan de nieuwe Videoland series, die in juli 2017 online komen te staan.

Deze maand komt bijvoorbeeld de populaire familiedrama Switched at Birth online te staan. Daarnaast voegt de Nederlandse streamingdienst Loch Ness toe, een spannende misdaadserie uit Australië. Verder zet Videoland de Belgische hitserie Salamander online!

Check nu het overzicht met alle nieuwe series én nieuwe seizoenen…

Nieuw op Videoland: juni 2017

Nieuw op Videoland: juni 2017

Videoland begint deze maand met het online zetten van seizoen 1 tot en met 8 van Castle! Daarnaast komen er nog 6 nieuwe series online te staan…

Nieuwe Videoland series: mei 2017

Nieuwe Videoland series: mei 2017

Hieronder staan de series die in mei 2017 nieuw op Videoland komen te staan, denk aan The Replacement én seizoen 1 tot en met 4 van The Fosters.

Mei is een bijzondere maand omdat Twin Peaks, een serie die in 1991 eindigde, nu toch nog een nieuw seizoen krijgt!

Check nu het complete overzicht met nieuwe Videoland series…

Nieuwe Videoland series: April 2017

Nieuwe Videoland series: April 2017

Deze maand zet Videoland weer een aantal nieuwe series online, met misschien wel als hoogtepunt The Blacklist: Redemption, dé nieuwe spin-off van The Blacklist.

Daarnaast kunnen we vanaf deze maand naar de Scandinavische hitserie Borgen kijken, een serie die laat zien dat er meer is dan House of Cards! Op 21 april zet Videoland seizoen 1 van Wolf Creek online, een spin-off van de populaire Australische horrorfilms!

Check nu alle nieuwe Videoland series van de maand april…