Nieuwe Videoland series: April 2017

Deze maand zet Videoland weer een aantal nieuwe series online, met misschien wel als hoogtepunt The Blacklist: Redemption, dé nieuwe spin-off van The Blacklist. Daarnaast kunnen we vanaf deze maand naar de Scandinavische hitserie Borgen kijken, een serie die laat zien dat er meer is dan House of Cards! Op 21 april zet Videoland seizoen 1 van Wolf Creek online, een spin-off van de populaire Australische horrorfilms! Check nu alle nieuwe Videoland series van de maand april...

The Blacklist: Redemption

1 april 2017 | seizoen 1

Vanaf 1 april 2017 staat The Blacklist: Redemption online! Videoland heeft de exclusieve rechten. Deze spin-off van The Blacklist heeft Ryan Eggold en Famke Janssen in de hoofdrol.

Susan is de gewiekste baas van een geheime organisatie met huurlingen. Ze lost zaken op waar de overheid zich buiten wil houden. Tom gaat samenwerken met Susan en zoekt ondertussen naar de moordenaar van Liz. Daarnaast wil hij meer te weten komen over zijn eigen verleden…

The Catch

1 april 2017 | Seizoen 1

The Catch is vanaf 1 april onderdeel van het aanbod van Videoland. Deze dramaserie van ABC is geproduceerd door de vooraanstaande Shonda Rhimes. Shonda produceerde eerder bijvoorbeeld Grey’s AnatomyPrivate Practice en Scandal.

The Catch gaat over Alice. Ze is een succesvolle fraude-expert, tot ze zelf van fraude beticht wordt. Deze fraude is gepleegd door hij verloofde.

Nu moet Alice haar verloofde vinden om haar eigen onschuld te bewijzen…

Alleen een nieuw seizoen

Professor T.

7 april 2017 | Seizoen 2

Seizoen 1 van Professor T. stond al op Videoland. Vanaf 7 april staat het 2de seizoen online. Je kunt dus genieten van nieuwe afleveringen van deze populaire politieserie uit België. Uiteraard zien we Koen De Bouw terug als Jasper Teerlinck.

Jasper is een professor in criminologie aan de Universiteit van Antwerpen. Hij wordt een belangrijk onderdeel van de Antwerpse politie, wanneer iemand zijn hulp vraagt bij een onderzoek naar verkrachting…

Borgen

14 april 2017 | Seizoen 1 - 3

Borgen is een misdaadserie uit Denemarken. Deze serie staat hoog in ons overzicht van beste Scandinavische series! Vanaf 14 april zijn alle 30 afleveringen online te volgen via Videoland.

De Deense serie gaat over Birgitte, een politicus met idealen. Onverwachts wordt ze gekozen als nieuwe premier. Hierdoor is ze de 1ste vrouwelijke premier van het land. Hoe gaat deze macht haar veranderen?

Once Upon a Time

14 april 2017 | Seizoen 1 - 5

Vanaf 14 april komen er 5 seizoenen van Once Upon a Time online staat. Deze fantasieserie van ABC is een groot succes.

Emma Swan is een bounty hunter. Ze komt terecht in Storybrooke, een dorp waar alleen sprookjesfiguren wonen. Deze sprookjesfiguren zijn vervloekt en weten niet meer wie ze zijn. Kan Emma de vloek verbreken?

Wolf Creek

21 april 2017 | Seizoen 1

Wolf Creek is een enge serie uit de Verenigde Staten. De serie uit 2016 is een spin-off van de films Wolf Creek en Wolf Creek 2. Deze Stan Original Serie is vanaf 21 april 2017 te volgen op Videoland.

Eva is een toerist uit de Verenigde Staten. Op haar vakantie valt ze ten prooi aan een gestoorde seriemoordenaar.

Eva weet het bloedbad te overleven. Nu wil ze de rollen omdraaien en begint ze aan haar nieuwe missie: Wraak nemen!

Mad Dogs

28 april 2017 | Seizoen 1

Mad Dogs is een vette serie van Amazon. Deze Amerikaanse serie is gebaseerd op de gelijknamige Britse serie uit 2011 van Cris Cole. Deze Amazon Original serie is opgenomen in Puerto Rico en vanaf 28 april 2017 te zien op Videoland.

Joel, Lex, Gus en Cobi zijn vrienden van rond de 40. Samen gaan ze naar Belize om het vervroegde pensioen van hun vriend Milo te vieren. Milo heeft veel geld en een prachtige villa.

De goede indruk van hun vriend verdwijnt snel. De vrienden worden vrij snel geconfronteerd met duistere geheimen, leugens en zelfs moorden!