Nieuwe Videoland series: april 2018

In maart zijn er een aantal vette series online gezet, waaronder Future Man, Bull en natuurlijk Mr. Mercedes. In april komen er weer een aantal nieuwe series op Videoland te staan. Daarbij krijgen sommige series een nieuw seizoen.

April is vooral de maand dat seizoen 2 van The Handmaid’s Tale online komt te staan. Deze is 24 uur na de première in de Verenigde Staten in Nederland te zien!

Hieronder staan alle nieuwe series voor deze maand…

Married with Children

1 april 2018 | Seizoen 1 - 11

Married with Children is een populaire serie uit de 80’s, die nieuw op Videoland komt te staan. Op 1 april zet Videoland seizoen 1 tot en met 11 online.

Deze Amerikaanse sitcom is bedacht door Ron Leavitt en Michael G. Moye en sinds 1986 uitgezonden door FOX.

Deze serie won 7 Golden Globes, waardoor het misschien wel de moeite waard is om hem nog eens on demand terug te kijken.

Deze komedieserie volgt Al Bundy en zijn gezin. Hij heeft een hekel aan zijn baan, zijn luie vrouw, zijn disfunctionele zoon én zijn slenterige dochter…

The River

2 april 2018 | Seizoen 1

The River is een horrorserie van ABC, die sinds 2 april 2018 te zien is op Videoland. Deze enge serie is schreven door Graeme Revell en geproduceerd door Steven Spielberg!

Deze televisieserie volgt de beroemde ontdekkingsreiziger Dr. Emmet Cole (gespeeld door Bruce Greenwood). Samen met zijn productieteam gaat hij op ontdekking in het Amazone-regenwoud. Vervolgens verdwijnen ze spoorloos.

Pas 6 maanden later gaat het noodsignaal van Dr. Cole af. Daarop besluiten zijn vrouw en zoon op zoek te gaan naar hem én zijn productieteam…

Suspect

5 april 2018 | Seizoen 2

De exclusieve Videoland serie Suspects krijgt op 5 april een tweede seizoen.

Deze Nederlandse politieserie is gebaseerd op een Britse serie uit 2014 en is bijzonder omdat de acteurs en actrices voor een deel improviseren.

Suspects volgt de Amsterdamse politieagenten Susan, Daan en Liv. Samen strijden ze voor een misdaadvrij Amsterdam.

Hierbij moeten ze allerlei moeilijke zaken oplossen, zoals moorden, verkrachtingen, ontvoeringen, drugscriminaliteit en illegale prostitutie…

Making a Model

9 april 2018 | Seizoen 1

Making a Model is een nieuwe reality serie uit 2018. Deze televisieserie van Lifetime staat vanaf 9 april 2018 op Videoland.

De serie volgt Yolanda Hadid, een voormalig Nederlands model, die nieuwe ambitieuze tienermodellen traint met een intensief programma…

Barbie Dreamtopia

11 april 2018 | Seizoen 1

Barbie Dreamtopia is een animatieserie van Mattel Creations uit 2017. Videoland zet deze nieuwe kinderserie op 11 april 2018 online. Deze animatieserie is gemaakt door Julia Pistor en bedoeld voor kinderen van 5 tot 11.

De kinderserie volgt Barbie en haar zusje Chelsea. Samen reizen ze door de grillige werelden van Dreamtopia.

Samen ontdekken ze een hele nieuwe wereld en zwemmen ze door bijvoorbeeld regenboogrivieren met kleine zeemeerminnen én vliegen ze door suikerspinwolken met feeën…

Madiba

13 april 2018 | Seizoen 1

Madiba is een mini-serie over het leven van Nelson Mandela. Deze Amerikaanse dramaserie komt op 13 april 2018 online te staan.

De regie was in handen van Kevin Hooks, die eerder afleveringen van Prison Break regisseerde.

Nelson Mandela was een geliefde filantroop. Samen met andere leiders van het Afrikaans Nationaal Congres, Oliver Tambo en Walter Sisulu, heeft Mandela gestreden voor de afschaffing van de apartheid in Zuid-Afrika.

Deze mini-serie vertelt zijn verhaal…

Confess

15 april 2018 | Seizoen 1

Confess is een romantische televisieserie uit 2017, die vanaf 15 april 2018 op Videoland komt te staan.

Deze serie is geschreven door Elissa Down en gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Colleen Hoover, die in Nederland als ”Zomer & Keuning als Oprecht” is uitgebracht.

Confess volgt Auburn Reed. Op haar 16de raakte ze alles kwijt. Nu ze midden twintig is, is ze vastbesloten om het verleden achter haar te laten. Ze zit alleen in een gevecht om de voogdij over haar enige zoon.

Dan stuit ze op het atelier van een getalenteerde en charmante kunstenaar Owen Gentry. Ze voelt zich direct tot hem aangetrokken, maar Owen heeft geheimen die hun toekomst in de weg staan…

Flashforward

16 april 2018 | Seizoen 1

Flashforward is een science fiction serie uit de Verenigde Staten uit 2009. Deze spannende serie is bedacht door Brannon Braga en David S. Goyer.

De afleveringen zijn uitgezonden door ABC en vanaf 16 april 2018 te zien op Videoland.

Door een mysterie heeft iedereen op aarde een black-out van 2 minuten en 17 seconden. Gedurende deze black-out zien ze een visioen over wat er met hen gaat gebeuren over precies 6 maanden. Voor sommigen is de toekomst hoopvol, terwijl anderen er minder positief over zijn. Voor een aantal is er zelfs helemaal geen toekomst meer…

My Big Fat Gipsy Wedding

17 april 2018 | Seizoen 1- 2

Vanaf 16 april komt My Big Fat Gipsy Wedding op Videoland te staan. Het is een Britse serie uit 2010, die gemaakt is door Jenny Popplewell.

De reality serie volgt leden van een zigeunerfamilies uit Groot-Brittannië, die gaan trouwen. Deze serie laat de voorbereidingen van hun bruiloft zien…

Voor de Rechter

17 april 2018 | Seizoen 1

Voor de Rechter is een nieuw programma uit 2018. Het geeft net als Spreekrecht inzicht in het Nederlandse rechtssysteem. In Voor de Rechter gaan burgers de confrontatie aan met de rechter…

The Bold Classics

17 april 2018 | Seizoen 1

De klassieker The Bold and the Beautiful staat sinds 2 september 2016 op Videoland, maar dit zijn alleen de nieuwe afleveringen.

Vanaf 17 april 2018 komt The Bold and the Beautiful Classics online te staan. Videoland zet het allereerste seizoen online!

Deze Amerikaanse soap volgt het leven van de Forresters, die leven in een wereld vol met mode, glamour, romantiek…

Peppa Pig

18 april 2018

Peppa Pig is een Britse animatieserie voor kinderen, die begon in 2004. Op 18 april 2018 komen de afleveringen op Videoland te staan. De afleveringen hebben een korte speelduur van zo’n 5 minuten.

De serie volgt een klein varken met de naam Peppa. Samen met George én zijn familie en vrienden maakt hij allerlei avonturen mee…

Als de Dijken Breken

20 april 2018 | Seizoen 1

Op 20 april 2018 zet Videoland Als de Dijken Breken online.

Deze Nederlandse dramaserie is geschreven door Karin van der Meer en gaat over een watersnoodramp in Nederland en delen van Vlaanderen. Videoland zet de complete serie op 20 april online.

Het is al dagen slecht weer in Nederland. De mensen bereiden zich voor op het ergste scenario. De delta is niet sterk genoeg en de waterkeringen houden geen stand. Hierdoor komen miljoenen mensen in gevaar, als de dijken breken…

een nieuw sezioen

The Handmaid's Tale

26 april 2018 | Seizoen 2

The Handmaid’s Tale staat sinds november 2017 op Videoland. Seizoen 2 gaat op 25 april 2018 in première in de Verenigde Staten.

Op 26 april 2018, 24 uur na de première in de Verenigde Staten, komt de serie op Videoland te staan!

Deze Hulu Original groeide uit tot één van de beste series uit 2017 en speelt zich af in de overblijfselen van een allesverwoestende burgeroorlog. Wat overgebleven is, is een totalitaire samenleving waar vrouwen geen rechten meer hebben.

Omdat weinig vrouwen vruchtbaar zijn, worden die vrouwen die wel vruchtbaar zijn gedwongen tot seksuele dienstbaarheid. De serie volgt de nog vruchtbare June, die probeert te overleven én haar dochter probeert te vinden…

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht

26 april 2018

Bassie en Adriaan en de Geheimzinnige Opdracht is het 8ste seizoen van Bassie en Adrian. Seizoen 8 is begonnen in 1992 en staat vanaf 15 april 2018 op Videoland. Veel seizoenen van Bassie en Adrian staan overigens al op Videoland.

In De Geheimzinnige Opdracht wordt De Baron vrijgelaten uit de gevangenis. Samen met B2, Vlugge Japie, B100 en Handige Harry wil hij wraak nemen op Bassie en Adriaan.

Bassie en Adriaan voeren ondertussen een aantal geheimzinnige opdrachten uit in heel Europa…