Nieuwe Videoland series: augustus 2017

VIdeoland zet veel seizoenen van de advocatenserie Scandal online. Verder kunnen we deze maand kijken naar het derde seizoen van The Bridge! Check nu alle nieuwe series die in augustus op Videoland worden gezet:

Scandal

1 augustus 2017 | Seizoen 1 - 5

Scandal is een populaire serie voor vrouwen.

Deze televisieserie is geproduceerd door Shonda Rhimes, die we kennen van Grey’s AnatomyPrivate Practice en How to Get Away with Murder. Videoland voegt 5 seizoenen toe, die samen 90 afleveringen hebben!

Scandal gaat over Olivia Pope. Ze had een goede functie in het Witte Huis, maar heeft nu haar eigen crisismanagementbureau.

Met haar crisismanagementbureau helpt ze politici, die door schandalen in de problemen zitten. Olivia zorgt ervoor dat deze schandalen verdwijnen…

Secret Life of Growing Up

2 augustus 2017 | Seizoen 1

Secret Life of Growing Up is een documentaire van BBC Earth. Deze televisieserie is begonnen in 2016 en staat vanaf 2 augustus 2017 op Videoland.

In deze documentaire over het opgroeien. In 20 jaar veranderen we van een hulpeloze peuter, naar een tiener, tot uiteindelijk een volwassene…

The Bridge

4 augustus 2017 | Seizoen 3

The Bridge is dé allerbeste Scandinavische serie ooit. De originele titel is Bron/Broen. Seizoen 1 en 2 stond al op Videoland en vanaf 4 augustus komt het 3de seizoen online te staan.

Daarmee staan alle afleveringen online. Je kunt de complete serie dus online kijken!

In seizoen 3 moet Saga Norén de moord op de Deense Helle Anker oplossen. Hiervoor moet ze samenwerken met een nieuwe Deense collega…

Galaxy Park

6 augustus 2017

Galaxy Park is een kinderserie uit 2011. Deze Belgisch-Nederlandse jeugdsoap staat vanaf 6 augustus 2017 op Videoland.

De serie gaat over 6 kinderen die vakantiewerk op een vakantiepark. Dan ontdekken ze dat er een alien aanwezig is op het park…

Vaders en Moeders

7 augustus 2017 | Seizoen 1

Vaders en Moeders komt op 7 augustus 2017 op Videoland te staan. Net als Zwarte TulpNieuwe Tijden en De 12 van Oldenheim is Vader en Moeders een eigen Videoland serie.

Het 1ste seizoen bestaat uit 12 afleveringen van 12 minuten. Deze nieuwe Nederlandse serie is geschreven door Thijs en Nienke Römer, Anna Drijver en Marjan Hofmann.

Deze Videoland serie gaat over ouders van nu. Het geeft een luchtige kijk op hun dromen. Daarnaast zien we wat hun verwachtingen en teleurstellingen zijn. In Vaders en Moeders doen 3 stellen hun best om hun onoverzichtelijke wereld overzichtelijk te houden…

Clique

10 augustus 2017 | Seizoen 1

Clique is een nieuwe televisieserie uit 2017. Deze Britse serie is gemaakt door Jess Brittain en uitgezonden door BBC Three.

Jess produceerde eerder afleveringen van Skins.

Clique gaat over de vriendinnen Georgina en Holly. Op de nieuwe universiteit voelt Georgina zich aangetrokken tot een groep elitaire meisjes, onder leiding van Jude. Jude’s ”merk” van feminisme is aanstekelijk en Holly vreest haar vriendin te verliezen.

Daarom besluit Holly zich ook aan te sluiten bij deze groep. Hierdoor komt Holly terecht in een verleidelijke wereld van luxe feesten met machtige zakenmannen en vrouwen. Maar ze ziet ook de negatieve kanten van deze groep. Lukt het haar om samen met Georgina los te komen van de groep?

The Mojicons

12 augustus 2017

Galaxy Park is een kinderserie uit 2011. Deze Belgisch-Nederlandse jeugdsoap staat vanaf 6 augustus 2017 op Videoland. De serie gaat over 6 kinderen die vakantiewerk op een vakantiepark. Dan ontdekken ze dat er een alien aanwezig is op het park…

Continuum

19 augustus 2017 | Seizoen 2

Seizoen 2 van Continuum staat vanaf 19 augustus online. Deze Canadese serie is uitgezonden tussen 2012 en 2015. Deze science fiction serie heeft Richael Nichols in de hoofdrol. Ze speelde eerder in Criminal Minds.

In 2077 ontsnappen een aantal terroristen aan hun executie. De terroristen reizen naar 2012. Keira Cameron is bewaker van de gevangenis en reist per ongeluk mee naar 2012. Keira is de enige persoon die de terroristen kan stoppen en een oorlog kan voorkomen…

The Disappearance of Natalee Holloway

20 augustus 2017 | Seizoen 1

De verdwijning van Natalee Holloway (The Disappearance of Natalee Holloway) is een nieuwe documentaire serie van de zender Oxgen.

In deze documentaire zoekt de vader naar het lichaam van zijn dochter.

Natalee Holloway verdween in 2005 op Aruba. De Nederlandse Joran van der Sloot werd direct hoofdverdachte. Inmiddels zit hij een gevangenisstraf van 28 jaar uit in Peru voor de moord op Stephany Flores. Het lichaam van Natalee is nooit gevonden.

Dave Holloway, de vader van Natalee, gaat samen met een privédetective op zoek naar het lichaam van zijn dochter…

Linda's Zomerweek

21 augustus 2017

Vanaf 21 augustus 2017 zet Videoland iedere week een aflevering van Linda’s Zomerweek online. Linda’s Zomerweek is een programma met Linda de Mol. Iedere aflevering ontvangt ze 2 mensen die ze interviewt.

Linda’s interviewde bijvoorbeeld Albert Verlinde, Martijn Krabbé, Ali B, Humberto Tan, Jan Versteegh en Saskia Noort…

Wissper

23 augustus 2017

Wissper is een kinderserie uit Groot-Brittannië. Deze televisieserie is begonnen in 2015 en staat vanaf 23 augustus 2017 op Videoland.

Deze animatieserie gaat over een meisje dat met dieren kan praten…

Johnny: Into the Wild

28 augustus 2017 | Seizoen 1

In Johnny: Into the Wild gaat Johnny de Mol op een ontdekkingstocht. De serie is vanaf 4 september te zien op RTL4. Videoland zet de afleveringen al eerder online.

Vanaf 28 augustus zijn de afleveringen namelijk op Videoland te volgen.

Diep in de jungles, berggebieden en op toendra’s leven volken nog zoals hun voorouders. Deze volken hebben geen moderne apparatuur of luxe. Johnny gaat ervaren hoe deze mensen leven in de natuur…

The Story of My Life

30 augustus 2017

The Story of My Life is een programma van RTL4. In 2016 is de eerste uitzending uitgezonden met Wesley en Yolanthe Sneijder.

Op 5 september 2017 worden er nieuwe afleveringen uitgezonden door RTL4. De afleveringen zijn eerder te volgen via Videoland.

John de Mol verwacht dat het programma een échte wereldhit gaat worden!

Linda de Mol praat met BN’ers over hun toekomstverwachtingen. Welke doelen hebben ze nog in hun leven? Vervolgens worden de BN’ers door een team van grimeurs 30 jaar ouder gemaakt, wat zorgt voor indrukwekkende televisie…

Super 4

30 augustus 2017

Super 4 is een spannende animatieserie voor kinderen. Super 4 staat vanaf 30 augustus 2017 op Videoland.

Deze televisieserie gaat over 4 karakters uit verschillende Playmobil werelden, die samen op avontuur gaan…

Geer en Goor Stevig Gebouwd

31 augustus 2017

Geer en Goor Stevig Gebouwd is een klusprogramma met Gerard Joling en Gordon. Vanaf 31 augustus 2017 komt er iedere week een nieuwe aflevering op Videoland te staan.

In Geer en Goor Steviggebouwd helpt het duo bij de bouw of de verbouwing van een tehuis voor ouderen…

Walking the Americans

30 augustus 2017

Walking the Americas is een fascinerende documentaire van Channel 4.

De Britse serie volgt avonturier Levison Wood gedurende zijn 4 maanden durende trip van Mexico naar Colombia. Levin loopt zo’n 2000 mijl langs bewonderenswaardige plaatsen op aarde!